~~Szmaragdowozielony Motylek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Myślę,że już w styczniu Tusk rozpocznie przebudowę
Aż się zdziwisz z efektów!
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Wprowadzić wysokie opłaty na całej długości tej autostrady i od razu ruch będzie mniejszy i bardziej komfortowa podróż.
~~Złotoruda Kuningamia napisał(a): Proponuję wykonać od razu 4 pasy ruchu, bo projektowane 3 już dzisiaj zakorkują się. Panowie więcej wyobraźni,please...
~~Felicjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Motylek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Myślę,że już w styczniu Tusk rozpocznie przebudowę
Tylko przypomnę, że za Tuska w 2 lata wybudowano więcej km autostrad, jak w ciągu 8 lat rządów PiS. Fakt budowano dużo więcej bo miało być EURO 2012 r..
~~Felicjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Motylek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Myślę,że już w styczniu Tusk rozpocznie przebudowę
Idż się leczyć na nogi na głowę już nic nie pomoże. Naucz się czytać dane.
Tylko przypomnę, że za Tuska w 2 lata ybudowano więcej km autostrad, jak w ciągu 8 lat rządów PiS. Fakt budowano dużo więcej bo miało być EURO 2012 r..
~~Rudawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Wprowadzić wysokie opłaty na całej długości tej autostrady i od razu ruch będzie mniejszy i bardziej komfortowa podróż.
Reszta będzie fruwać .