~~Felicjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Motylek napisał(a):Bzdura.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Myślę,że już w styczniu Tusk rozpocznie przebudowę
Aż się zdziwisz z efektów!
Tylko przypomnę, że za Tuska w 2 lata wybudowano więcej km autostrad, jak w ciągu 8 lat rządów PiS. Fakt budowano dużo więcej bo miało być EURO 2012 r..
~~Ciemnokasztanowy Rozmaryn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Felicjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Motylek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Myślę,że już w styczniu Tusk rozpocznie przebudowę
Tylko przypomnę, że za Tuska w 2 lata wybudowano więcej km autostrad, jak w ciągu 8 lat rządów PiS. Fakt budowano dużo więcej bo miało być EURO 2012 r.. Bzdura.
Oczywiście że bzdura!!!
To wszystko zasługa Jarosława była!!!
~~Ciemnokasztanowy Rozmaryn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Felicjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielony Motylek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ela napisał(a): Myślę,że już w styczniu Tusk rozpocznie przebudowę
Tylko przypomnę, że za Tuska w 2 lata wybudowano więcej km autostrad, jak w ciągu 8 lat rządów PiS. Fakt budowano dużo więcej bo miało być EURO 2012 r.. Bzdura.
To udowodnij bzdurę. Bzdury to tobie wciskają np. ponownie otwierając mostek pół roku wcześniej już otwarty
zapomnieliście napisać ile przedsiębiorstw poszło z torbami (zbankrutowało)
nawet chińczycy zrezygnowali
także żaden oh i ach