~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pożółkła Malina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):
Przy tak dużym wysypie foliarstwa w tym kraju obawiam się, że dobrowolność nie jest dobrym pomysłem. Tu trzeba radykalnych decyzji, żeby zahamować kolejną falę zakażeń i zminimalizować ofiary śmiertelne.
Jestes czubkiem i powinieneś sie leczyć, ale na bezmózgowie.
Zamknij się w chacie i nie wyłaź, odłącz też internet , bo wiadomo że wirusy to przede wszystkim przez internet.
Wszędzie trąbią o powikłaniach poszprycowych , a tu zawsze znajdzie się jakiś neandertalczyk któremu tv wyprał mózg i dalej wierzy w religię kowidową.
~~Srebrzystobiała Werbena napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkła Malina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):
Przy tak dużym wysypie foliarstwa w tym kraju obawiam się, że dobrowolność nie jest dobrym pomysłem. Tu trzeba radykalnych decyzji, żeby zahamować kolejną falę zakażeń i zminimalizować ofiary śmiertelne.
Jestes czubkiem i powinieneś sie leczyć, ale na bezmózgowie.
Zamknij się w chacie i nie wyłaź, odłącz też internet , bo wiadomo że wirusy to przede wszystkim przez internet.
Wszędzie trąbią o powikłaniach poszprycowych , a tu zawsze znajdzie się jakiś neandertalczyk któremu tv wyprał mózg i dalej wierzy w religię kowidową.
Spływają po mnie jak po kaczce wszystkie obelgi foliarzy gdyż mam świadomość, że za mną stoi nauka, a za wami jedynie folia na pustym łbie :)))
Nadal uważam że w interesie kraju powinno być wprowadzeniem obowiązku szczepień. Radykalne działania, choć kontrowersyjne, to uratują mnóstwo istnień ludzkich.
Nie pozdrawiam.