Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk nowym premierem!
~~Biała Szachownica niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 17:34
~~Rudozłota Brzoza napisał(a): Braun rozwalił sejm

I brawo mu za to.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zazieleniała Kolkwicja niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 17:44
~~anty... napisał(a): Tuska przemówienie pokazuje, że PO/KO i Lewica to tacy sami blagierzy i nieudacznicy, jak pisi-iory.
Najlepszym podsumowaniem tego przemówienia jest to, że zaczęło się od cytatu z listu nieżyjącego już człowieka z problemami psychicznymi. Lepiej nie można tego rządu niż skomentował sam premier :)
No to mamy rząd!

Zawsze podziwiałam p.Bosaka za prawdę i obiektywne myślenie.

Zastosowana autokorekta

~~Katolik niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 17:44
Katolik zły krzyż w sejmie zły , ale zgaszenie światła chanuki to antysemityzm , ogarnijcie się wyzywanie od katoli ty o bezprawie , Brauna w ciągu paru minut do prokuratury
ale obrażanie naszej wiary katolickiej to norma
~~Zazieleniała Kolkwicja niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 17:46
A mówiłem,głosiłem obwieszczałem i oszczegałem tośta mnie nie słuchali.
~~antypisior niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 17:53
Koniec samochodów dzięki naszej ukochanej Mumii Ełropejskiej:

https://autokult.pl/unia-zmienia-uszkodzone-pojazdy-w-odpady-uszkodzony-silnik-zapraszamy-na-zlom,6972916004289056a

Brawo Premierze Tusk. Niech żyje Mumia Ełropejska, niech żyje!
~~U szczytu niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 17:59
Manfred serduszko, DONald serduszko,wspaniale się rozumieją, piękna przyszłość przed nami
~~komentarz polityczny niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 18:07
https://youtu.be/cw2Vx0VOxqA?si=eMBi-eJYT94U5Dea
~~co zaprzypaek - co za przypaEK niezalogowany
12 grudnia 2023r. o 18:08
~~U szczytu napisał(a): Manfred serduszko, DONald serduszko,wspaniale się rozumieją, piękna przyszłość przed nami

A tata uchacha chacha , aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh, ha ha.
Bulba PISie tłuki .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Manilift zaprasza