~~Szmaragdowozielona Tawułka napisał(a): Ale najważniejsze, że Rabin POdziękował klerykowi z trzeciej drogi. .... hahahahaha. Jestem spokojny o przyszłość....hahaha
~~rozbawiony napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Tawułka napisał(a): Ale najważniejsze, że Rabin POdziękował klerykowi z trzeciej drogi. .... hahahahaha. Jestem spokojny o przyszłość....hahaha
Jak to liberałowie i czerwoni nagle zaczęli dbać o symbole religijne!!!
~~Ciemnobursztynowy Orzech napisał(a):Ktoś napisał: ~~rozbawiony napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Tawułka napisał(a): Ale najważniejsze, że Rabin POdziękował klerykowi z trzeciej drogi. .... hahahahaha. Jestem spokojny o przyszłość....hahaha
Jak to liberałowie i czerwoni nagle zaczęli dbać o symbole religijne!!!
Czubku Ty uważasz ,że tylko katolicka wiara się liczy
Zamilcz szmaciarzu. Na katolicką wiarę lejecie pomyje od lat. Znaleźli się nagle obrońcy pejsatych.
~~Szmaragdowozielona Tawułka napisał(a): Ale najważniejsze, że Rabin POdziękował klerykowi z trzeciej drogi. .... hahahahaha. Jestem spokojny o przyszłość....hahaha
~~Jasnopomarańczowy Śnieżnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowozielona Tawułka napisał(a): Ale najważniejsze, że Rabin POdziękował klerykowi z trzeciej drogi. .... hahahahaha. Jestem spokojny o przyszłość....hahaha
Ale i są dla małych firm, matka musi kasę fiskalną .