~~Asia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Owsik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ABC napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~idi na wuj napisał(a): Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Komorowski nie potrafi napisać "ból", to ja muszę operować niemiecką pisownią? Na szczęście my jeszcze być w Polska.
Tsza sie bylo uczyć wuju
Doprecyzuj swoją błyskotliwą wypowiedź.
idi na xuj
Lepiej ci teraz? Zeszło ciśnienie z gaci? Ale spokojnie, nie kupuj większych spodni, czy paska- tusk razem z Niemcami się postara o odchudzenie Polaków.
Ty się nie bój, ty nie Polak - ruskich szmat nie ruszy.
~~Złocistoruda Truskawka napisał(a): Koniec"Szczujni' - nie 'wieże'
~~Ciemnobursztynowy Orzech napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Owsik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ABC napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~idi na wuj napisał(a): Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Komorowski nie potrafi napisać "ból", to ja muszę operować niemiecką pisownią? Na szczęście my jeszcze być w Polska.
Tsza sie bylo uczyć wuju
idi na xuj
Lepiej ci teraz? Zeszło ciśnienie z gaci? Ale spokojnie, nie kupuj większych spodni, czy paska- tusk razem z Niemcami się postara o odchudzenie Polaków.
Nie mogę się doczekać kiedy ktoś mnie odchudzi mogą to być Niemcy ,ważne że będę zdrowszy .
Pradziadkowie muszą być dumni. Dla takiego bałwana za kraj walczyli.
~~Złocistoruda Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Owsik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ABC napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~idi na wuj napisał(a): Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Tsza sie bylo uczyć wuju
idi na xuj
Dzisiaj chyba już nikt nie może mieć wątpliwości, że żadnej grubej kreski nie będzie.
~~Złocistoruda Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Owsik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ABC napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~idi na wuj napisał(a): Ty si skupsi na treści i tym, co to oznacza dla Polski, a nie na pisowni, w dodatku nazwisk obcojęzycznych.
Tsza sie bylo uczyć wuju
idi na xuj
Mój pradziadek był ułanem, obrażasz jego pamięć, nie mnie, więc licz się ze słowami. I jestem Polką, analfabeto.