Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rewolucja w mediach publicznych! Odwołani prezesi i zarządy: TVP, Polskiego Radia i Polskiej Agencji Prasowej.
~~Szarawozielony Motylek niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 7:55
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): No i jeszcze jedno - dla ciebie Pan Premier Donald Tusk.

Spier...j!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tomasz Lis na żywo niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 7:55
Sto lat niech żyje nam . Ourwa mać . Łukaszenka i PUTIN.
~~aldona niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 7:59
Rewolucja czyniona gwałtem. Standardy Armii Czerwonej która również chwaliła się wolnością.
~~Jaskraworuda Macierzanka niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 8:04
wielkieś mi poczyniła pustki w domu moim ty piSSlamska szczujnio tym zniknieniem swoim....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

piSS we worze i nic mu nie pomoże....;D
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 8:05
~~Szarawozielony Motylek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): No i jeszcze jedno - dla ciebie Pan Premier Donald Tusk.

Spier...j!

Pan Premier Donald Tusk - pamiętaj kapciu !
~~faclo222 niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 8:06
A jednak Mickiewicz to był ktoś! On już tak dawno o obecnych czasach pisał:

Choć droga stroma i śliska,
Gwałt i słabość bronią wchodu:
Gwałt niech się gwałtem odciska,
A ze słabością łamać uczmy się za młodu!

Skoro pis-iory mogły łamać prawo, to przecież obecni władcy też mogą!

Ale:

Cieszy mię ten rym: «Polak mądr po szkodzie»;
Lecz jesli prawda i z tego nas zbodzie,
Nową przypowieść Polak sobie kupi,
Że i przed PiSem, i po PiSie głupi.

~~Szarawozielony Motylek niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 8:11
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): Zmień leki bo może nie jest za późno. Mózg masz całkiem wyprany przez pisowska propagandę i tvpis. Zaorać TVP bo takie skrajnie wyprane umysły będą teraz z nor wychodzić.

Pis to ja mam w tym samym odbycie co peło.
Myśl człowieku. Nie oglądam ani tvpis ani tvn. Jedni i drudzy to łgarze na usługach polityków-przestępców.
Ja nie czuję aby Polska była suwerenna. O wszystkich ważnych sprawach decydują obce państwa.
~~faclo222 niezalogowany
21 grudnia 2023r. o 8:27
~~Szarawozielony Motylek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): Zmień leki bo może nie jest za późno. Mózg masz całkiem wyprany przez pisowska propagandę i tvpis. Zaorać TVP bo takie skrajnie wyprane umysły będą teraz z nor wychodzić.

Pis to ja mam w tym samym odbycie co peło.
Myśl człowieku. Nie oglądam ani tvpis ani tvn. Jedni i drudzy to łgarze na usługach polityków-przestępców.
Ja nie czuję aby Polska była suwerenna. O wszystkich ważnych sprawach decydują obce państwa.

Bo ludzie przez PiSem i po PiSie głupi! Gawiedź już tak ogłupiona, że nawet nie interesuje ich, co Tusk przykrył "akcją TV". A przykryli przyjęty wczoraj przez Mumię pakt migracyjny!
https://pch24.pl/albo-przyjmiemy-imigrantow-albo-uiscimy-wklad-finansowy-bruksela-oglosila-plan-przymusowej-solidarnosci/

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza