~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a używaj sobie...
nie raz to robiłeś chamie więc jeden raz więcej niczego tu już nie zmieni...;D
a teraz postrasz mnie jeszcze raz tą swoją ''kancelarią'' i napisz raz jeszcze że ''skreena'' ;D sobie zrobiłeś żałosny człowieczku ...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .
Wiesz co to jest pluralizm medialny , myślę że nie , w skrócie , chcesz Owsiaka masz TVN , ja nie chcę mam TVP , wolność wyboru .
Chcesz słuchać Olejnik masz TVN , ja wolę Rachonia miałem TVP , teraz Ty masz TVN i TVN Tusk bis.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a używaj sobie...
a teraz postrasz mnie jeszcze raz tą swoją ''kancelarią'' i napisz raz jeszcze że ''skreena'' ;D sobie zrobiłeś żałosny człowieczku ...;D
Chcę Tobie przemiły człowieku tylko pokazać - zaczynasz , jak dostaniesz kopa stękasz , jęczysz .
Widzę że bardzo cię poniosło zalecam szklankę wody , wdech nosem , wydech ustami , wdech nosem , wydech ustami .
[/c
]
A ty fiucie też się prosisz o kopa w jaja /M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a używaj sobie...
Chcę Tobie przemiły człowieku tylko pokazać - zaczynasz , jak dostaniesz kopa stękasz , jęczysz .
Widzę że bardzo cię poniosło zalecam szklankę wody , wdech nosem , wydech ustami , wdech nosem , wydech ustami .
Ty kutasie to dopiero prosisz się o kopa .
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .
Wiesz co to jest pluralizm medialny , myślę że nie , w skrócie , chcesz Owsiaka masz TVN , ja nie chcę mam TVP , wolność wyboru .
Chcesz słuchać Olejnik masz TVN , ja wolę Rachonia miałem TVP , teraz Ty masz TVN i TVN Tusk bis.
ten wydumany ''prularizm medialny'' dobrze podsumował niedawno Bosak mówiąc o tym jak to ta woja szczujnia piSSdzielska często zapraszała przedstawicieli ''konfy'' do swojego studia...
a teraz napisz coś o tym jaki to jesteś ''niezależny'' i o tym jak ten twój chory ''związek'' robi spęd chętnych do uczestnictwa w tym marszu moherów by popierać piSSdzielskich łgarzy , oszustów i złodziei...
by nadal w przestrzeni medialnej istniały takie łajzy jak mejza czy pietrzak...;D
Nie zapraszali Konfy,bo dla wyznawców Morawieckiego wyborcy Konfederacji to ruskie szmaty i foliarze. Dla zdecydowanie większej części wyznawców obecnej koalicji rządzącej tak samo.Tacy z nich liberałowie i demokraci.
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a teraz napisz coś o tym jaki to jesteś ''niezależny'' i o tym jak ten twój chory ''związek'' robi spęd chętnych do uczestnictwa w tym marszu moherów by popierać piSSdzielskich łgarzy , oszustów i złodziei...
by nadal w przestrzeni medialnej istniały takie łajzy jak mejza czy pietrzak...;D
~~8 gwiazdk napisał(a): Ty kutasie to dopiero prosisz się o kopa .
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): po co mam to robić kmiotku jak ty nie potrafisz sobie poradzić ze mną jednym? ;D
popatrz tchórzu jak nie potrafisz logicznie odpowiedzieć na nawet jedno pytanie...;D