Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Brzoskwiniowa Pietruszka niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:31
https://youtu.be/W-zIli68mf8?si=9zUwqjHPBDTJtpKU

Nowi sojusznicy Polski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 15:39
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a używaj sobie...
nie raz to robiłeś chamie więc jeden raz więcej niczego tu już nie zmieni...;D
a teraz postrasz mnie jeszcze raz tą swoją ''kancelarią'' i napisz raz jeszcze że ''skreena'' ;D sobie zrobiłeś żałosny człowieczku ...;D

Chcę Tobie przemiły człowieku tylko pokazać - zaczynasz , jak dostaniesz kopa stękasz , jęczysz .

Widzę że bardzo cię poniosło zalecam szklankę wody , wdech nosem , wydech ustami , wdech nosem , wydech ustami .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 15:39:

Nadworny pyskacz jako pierwszy ruszył do ataku i obelg , pyskaczu dziś nie dostarczę tobie karmy bez której nie możesz żyć .

Wybaczysz mi Januszku .
~~Mlecznoróżowy Fiołek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:40
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .

Wiesz co to jest pluralizm medialny , myślę że nie , w skrócie , chcesz Owsiaka masz TVN , ja nie chcę mam TVP , wolność wyboru .
Chcesz słuchać Olejnik masz TVN , ja wolę Rachonia miałem TVP , teraz Ty masz TVN i TVN Tusk bis.

ten wydumany ''prularizm medialny'' dobrze podsumował niedawno Bosak mówiąc o tym jak to ta woja szczujnia piSSdzielska często zapraszała przedstawicieli ''konfy'' do swojego studia...

a teraz napisz coś o tym jaki to jesteś ''niezależny'' i o tym jak ten twój chory ''związek'' robi spęd chętnych do uczestnictwa w tym marszu moherów by popierać piSSdzielskich łgarzy , oszustów i złodziei...
by nadal w przestrzeni medialnej istniały takie łajzy jak mejza czy pietrzak...;D
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 15:40
Januszku , a teraz do pracy za trzech , za czterech , masz wiele awatarów , korzystaj z nich .
~~8 gwiazdk niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a używaj sobie...
a teraz postrasz mnie jeszcze raz tą swoją ''kancelarią'' i napisz raz jeszcze że ''skreena'' ;D sobie zrobiłeś żałosny człowieczku ...;D

Chcę Tobie przemiły człowieku tylko pokazać - zaczynasz , jak dostaniesz kopa stękasz , jęczysz .

Widzę że bardzo cię poniosło zalecam szklankę wody , wdech nosem , wydech ustami , wdech nosem , wydech ustami .
[/c
]
A ty fiucie też się prosisz o kopa w jaja /
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a używaj sobie...

Ty kutasie to dopiero prosisz się o kopa .
~~Mlecznoróżowy Fiołek niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:44
po co mam to robić kmiotku jak ty nie potrafisz sobie poradzić ze mną jednym? ;D
popatrz tchórzu jak nie potrafisz logicznie odpowiedzieć na nawet jedno pytanie...;D
~~pinochet niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 15:49
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): Faktycznie jak pis przejął TVP to pokazywali samą prawdę 100 razy było wymieniane Fir Dojczland . i podczas WOŚP były bezpośrednie transmisje z przebiegu imprez masowych w całej Polsce .

Wiesz co to jest pluralizm medialny , myślę że nie , w skrócie , chcesz Owsiaka masz TVN , ja nie chcę mam TVP , wolność wyboru .
Chcesz słuchać Olejnik masz TVN , ja wolę Rachonia miałem TVP , teraz Ty masz TVN i TVN Tusk bis.

ten wydumany ''prularizm medialny'' dobrze podsumował niedawno Bosak mówiąc o tym jak to ta woja szczujnia piSSdzielska często zapraszała przedstawicieli ''konfy'' do swojego studia...

a teraz napisz coś o tym jaki to jesteś ''niezależny'' i o tym jak ten twój chory ''związek'' robi spęd chętnych do uczestnictwa w tym marszu moherów by popierać piSSdzielskich łgarzy , oszustów i złodziei...
by nadal w przestrzeni medialnej istniały takie łajzy jak mejza czy pietrzak...;D

Nie zapraszali Konfy,bo dla wyznawców Morawieckiego wyborcy Konfederacji to ruskie szmaty i foliarze. Dla zdecydowanie większej części wyznawców obecnej koalicji rządzącej tak samo.Tacy z nich liberałowie i demokraci.
14240
M21W2
7 stycznia 2024r. o 16:01
~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): a teraz napisz coś o tym jaki to jesteś ''niezależny'' i o tym jak ten twój chory ''związek'' robi spęd chętnych do uczestnictwa w tym marszu moherów by popierać piSSdzielskich łgarzy , oszustów i złodziei...

Co będę pisał , już w pierwszym wpisie napisałem - tacy jak ty wiedzą o mnie więcej jak ja sam o sobie , o tobie nic nie napiszę , koniec z karmieniem TROLLA .
Co do Meizy , PiS sam strzelił sobie w stopę , ich problem nie mój , nie byli w stanie utworzyć nowego rządu , ich problem nie mój .
Po dokładnej analizie wypowiedzi Pietrzaka popieram jego w stu procentach , ty zapewne nie znasz tej wypowiedzi skoro nie potrafisz napisać nic konkretnego tylko slogan że coś ci się nie podoba .
Coś tam usłyszałeś w TVN Urban i na tym się kończy twoja wiedza .

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 15:55:

~~8 gwiazdk napisał(a): Ty kutasie to dopiero prosisz się o kopa .

Po Tusku i tobie wszystkiego można się spodziewać , dziękuję za motywujący wpis do uczestnictwa w proteście przeciwko koalicji " pięciu gwiazdek " lub jak kto woli koalicji "13 grudnia "

Dopisane 07.01.2024r. o godz. 16:01:

~~Mlecznoróżowy Fiołek napisał(a): po co mam to robić kmiotku jak ty nie potrafisz sobie poradzić ze mną jednym? ;D
popatrz tchórzu jak nie potrafisz logicznie odpowiedzieć na nawet jedno pytanie...;D

Dziękuję że mnie doceniasz , obelgi z twoich ust to miód na moje uszy .
Zadałem takim jak ty pytana , ty i pozostali ani me , ani be , ani kuku ryku , jak mawiał do Kwaśniewskiego Bolek .

Pyskuj nadal , ulżyj sobie . przypominam , szklanka wody , wdech - wydech - wdech - wydech .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza