Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Krzywa wieża niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 16:56
Tusk przejął Polskie media, wszystko co POkazują jest niby prawdą,ale q... ani razu się nie zająkneli o tym że odcięli od rzetelnych informacji 7.5mln wyborców którym nie PO drodze z marksistami , to jest nich demokracja

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudoczerwona Inkarwilla niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 16:59
nie lamentuj ,jest jeszcze TV Trwam ojca grzyba
~~Brunatnoszara Psianka niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 17:02
~~Malachitowa ostróżka napisał(a): A nie wydaje się wam że taki Lucjan pisząc takie bzdury i popierając Pietrzaka sam stawia się w głupiej sytuacji bo tylko głupiec może się zgadzać z takimi komentarzami.

Ten rezydent Ocic jedzie 10 go do Warszawy ,liczy ,.ze oberwie pałą w trakcie tej ruchawki i będzie mieć następny plaster na doopie i powód do obnoszenia się z kombatanctewm.Może kiedyś doczeka swojej wladzy i dadzą mu order i odszkodowanie
11445
PanM
8 stycznia 2024r. o 17:16
~~Krzywa wieża napisał(a): Tusk przejął Polskie media, wszystko co POkazują jest niby prawdą,ale q... ani razu się nie zająkneli o tym że odcięli od rzetelnych informacji 7.5mln wyborców którym nie PO drodze z marksistami , to jest nich demokracja

7,5 MILIONA ORAZ 30,5 MILIONA POZOSTAŁYCH MA INNE STACJE
Cały czas na zywo leci relacja na TV Polsat. Oraz non stop szczujnia na TV Republika/
Pomijajac TVP oraz TVN mozna mieć wglad we wszystko.

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 17:16:

TV Republika zaprosiła na wywiad autorytet konstytucjonalistę Prof Ryszarda Piotrowskiego aby potwierdził niewinność Kamińskiego i Wąsika. Oraz poparł stanowisko PiS.
Tymczasem profesor potwierdził słuszność wyroku sadu okręgowego i nieskuteczność prezydenckiej amnestii.
Poparł wszystkie poczynania marszałka sejmu.
Redakcja Tv Republika miała takiego gula ze przerwali wywiad.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Ciemnokasztanowy Szparag niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 17:17
A ja tak bezstronnie zapytam POpierających KO. Czy wam tak szczerze nie jest wstyd że taka osoba jak Bieńkowska, kompletny tuman od problemów górnictwa, teraz ma zostać szefem Orlenu? Tylko proszę nie przytaczać mi tu tumanów z PIS. Mnie chodzi konkretnie o osobę pani Bieńkowskiej. Czy w takim kraju jak Polska naprawdę nie mamy fachowców godnych objęcia tego stanowiska? I jeszcze jedno dla wyjaśnienia. Nie jestem zwolennikiem PIS.
~~PiS to najgorsze co Polske spotkało niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 17:24
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/trzy-miliony-zlotych-w-trzy-lata-posel-ko-pokazal-jak-placili-w-tvp-tyle-mial-zarobic-pawel-gajewski-w-tvp-st7713058

Kto będzie broniła kłamców i milionerów? Oni sami !
11445
PanM
8 stycznia 2024r. o 17:31
~~Ciemnokasztanowy Szparag napisał(a): A ja tak bezstronnie zapytam POpierających KO. Czy wam tak szczerze nie jest wstyd że taka osoba jak Bieńkowska, kompletny tuman od problemów górnictwa, teraz ma zostać szefem Orlenu? Tylko proszę nie przytaczać mi tu tumanów z PIS. Mnie chodzi konkretnie o osobę pani Bieńkowskiej. Czy w takim kraju jak Polska naprawdę nie mamy fachowców godnych objęcia tego stanowiska? I jeszcze jedno dla wyjaśnienia. Nie jestem zwolennikiem PIS.

*******************************************************************************************************************************
Jest zasada że trzeba najpierw myśleć a potem pisać nić pisać co się myśli.
Elżbieta Bieńkowska lat 59 wykształcenie wyższe / Szkoła Główna Handlowa oraz Uniwersytet Jagielloński.
Piastowała wiele funkcji w tym Komisarza d/s przemysłu i przedsiębiorczości Parlamentu Europejskiego.
Oto jej dane
https://pl.wikipedia.org/wiki/El%C5%BCbieta_Bie%C5%84kowska

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Czerwonawa Rzeżucha niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 17:33
''Grupa Żywiec wycofuje się z reklamowania swoich produktów na antenie Telewizji Republika - dowiedział się money.pl. Tym samym popularny browar dołącza do listy podmiotów, które podjęły taką decyzję w związku z kontrowersyjnymi wypowiedziami pojawiającymi się na antenie stacji.

"W związku z wypowiedziami wyemitowanymi w ostatnim czasie na antenie TV Republika, które stoją w całkowitej sprzeczności z naszymi wartościami, Grupa Żywiec nie będzie się reklamować w tej stacji" - wskazała w odpowiedzi na pytanie money.pl o dalszą współpracę Żywca z Telewizją Republika Magdalena Brzezińska, dyrektor ds. korporacyjnych Grupy Żywiec.''

;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy