PanM napisał(a): Lucjanie , wystawiasz sobie laurkę nienawistnika.
Koalicja ktra ma teraz władzę to nie mordercy ani złodzieje. To politycy innej opcji niż tak którą T
Widzę że Janusz ma swojego klakiera , Ty wystawiasz sobie laurkę zamordysty , zwolennika Polski państwa totalitarnego .
Przemku założyłeś temat o mnie czy publicznej TVP , miałem Ciebie za człowieka bardziej ogarniętego , zmieniłem zdanie
Napisałeś - " Czy Ty uważasz swoich interlokutorów , między innymi mnie za wrogów ? " .
Nie wie czy się śmiać czy płakać , uważam że przeceniasz Siebie , kim Ty jesteś aby Kaczyński mógł Ciebie uznać za wroga .
Pytanie do mnie trochę mnie zasmuciło , odpowiadam , nie uważam Ciebie za wroga , osobiście nie zadałbym Tobie podobnego pytania , widocznie dla Ciebie moje inne poglądy jak Twoje skłoniły aby to pytanie zadać .
Oceniasz mnie w każdym wpisie skierowanym do mnie , pozwolę sobie napisać coś w rewanżu , masz poglądy zbliżone do obecnie rządzących zbliżających Polskę to państw totalitarnych , nie mam na myśli Rosji , do Białorusi Tusk i jego towarzysze zbliżają się wielkimi krokami .
Hołownia jak Łukaszenka wybrał sędziego do rozpatrzenia odwołania Kamińskiego i Wąsika .
" Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych Sądu Najwyższego uchyliła postanowienie marszałka Sejmu Szymona Hołowni w sprawie stwierdzenia wygaśnięcia mandatu posła Macieja Wąsika."
" "Hołownia przebił właśnie sędziego na telefon z czasów Tuska. Oświadczył, że najpierw wybrał sobie sędziego SN, któremu z pominięciem biura podawczego przekazał odwołania posłów Kamińskiego i Wąsika, by następnie przekazać, że ma jeszcze wymagania względem tego kogo SN ma wyznaczyć do rozpoznania sprawy. Niesłychana buta, pomijanie Konstytucji, procedur i zasad prawa"
Właśnie dziś zapadł wyrok , mają być doprowadzeni do od dawna przygotowanych cel na Białołęce .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 18:58:
~~TW Student napisał(a): No i super. Żonka Rachonia wylądował na bruku bo radio nie chce jej dłużej zatrudniać. Gdzie się teraz Kasia Gójska zatrudni? Kto zechce ją przyjąć ? Są tylko dwie możliwości.
Codziennie prowadzi programy publicystyczne od lat w TVP Republika .
Dopisane 08.01.2024r. o godz. 19:04:
PanM napisał(a): Sama Gazeta Wyborcza opublikowała u siebie oraz w innych mediach że zawiesiła red Mariusza Kąckiego . Podała też precyzyjnie powody zawieszenia.
Po jakim czasie i dlaczego podjęto decyzję o zawieszeniu nie napiszesz , uzupełnię , był uznawany za człowieka godnego podziwu że sam się do tego przyznał , trwało to do czasy jak jego była podwładna opisała jak ją traktował , między innymi obnażał się przy niej i się masturbował .