Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 18:17
~~Ciemnokasztanowy Szparag napisał(a): PanM napisał(a): *******************************************************************************************************
Jest zasada że trzeba najpierw myśleć a potem pisać nić pisać co się myśli.
Elżbieta Bieńkowska lat 59 wykształcenie wyższe / Szkoła Główna Handlowa oraz Uniwersytet Jagielloński.
Piastowała wiele funkcji w tym Komisarza d/s przemysłu i przedsiębiorczości Parlamentu Europejskiego.
Oto jej dane
https://pl.wikipedia.org/wiki/El%C5%BCbieta_Bie%C5%84kowska

PO kluczu partyjnym to nawet Nitras został ministrem sportu. Ja wiem co piastowała i jak się sprawdziła na tych stanowiskach. Moje pytanie brzmi jak wyżej. Czy naprawdę nie ma fachowców w tym Kraju?
A co wspólnego ze sportem miał sprzedajny Bortniczuk , za to że zdradził Gowina został ministrem sportu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 18:17
~~Zielona Kolenda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawozielony Sit napisał(a): Taka ciekawostka

&t=22s

No i co Prezydent Duda powiedział nie tak? Wszystko powiedział prawidłowo i uniewinnił bo ma do tego prawo. Sprawa na tym się zamyka. Po co szukać tu jakiegoś drugiego dnia?

Słyszałeś pierwsze zdanie??

11445
PanM
8 stycznia 2024r. o 18:18
Lucjanie -- Pietrzak przez całą karierę zasłynął tym że jako jedyny niby satyryk wolnej Polski był dotowany przez państwo.
Bo nikt nie chciał kupować biletów na jego żałosne występy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Brunatny dyptam niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 18:26
Dla tego Lucjana to nie ma znaczenia. Tak jak to że teraz popiera partię w której szeregach roi się nie tylko od dawnych komuchów z Piotrowiczem na czele. Teraz ten oszołom wybiera się na protest by bronić partyjnej tv i ani słowem nie wspomina o tym kiedy to tą tv rządził Czabański i jemu podobni. Teraz otwarcie popiera Pietrzaka i podnieca się jego haniebnymi słowami. A przecież ten jeden typ nie był jedynym który okazał się zwykłym dupkiem . Lucjan to dwulicowiec który nawet największe świństwo swoich kolegów partyjnych usprawiedliwi.Nawet komucha uzna za kolegę jeśli ten jest z jego partyjnego otoczenia.
14240
M21W2
8 stycznia 2024r. o 19:04
PanM napisał(a): Lucjanie , wystawiasz sobie laurkę nienawistnika.
Koalicja ktra ma teraz władzę to nie mordercy ani złodzieje. To politycy innej opcji niż tak którą T

Widzę że Janusz ma swojego klakiera , Ty wystawiasz sobie laurkę zamordysty , zwolennika Polski państwa totalitarnego .
Przemku założyłeś temat o mnie czy publicznej TVP , miałem Ciebie za człowieka bardziej ogarniętego , zmieniłem zdanie

Napisałeś - " Czy Ty uważasz swoich interlokutorów , między innymi mnie za wrogów ? " .

Nie wie czy się śmiać czy płakać , uważam że przeceniasz Siebie , kim Ty jesteś aby Kaczyński mógł Ciebie uznać za wroga .
Pytanie do mnie trochę mnie zasmuciło , odpowiadam , nie uważam Ciebie za wroga , osobiście nie zadałbym Tobie podobnego pytania , widocznie dla Ciebie moje inne poglądy jak Twoje skłoniły aby to pytanie zadać .
Oceniasz mnie w każdym wpisie skierowanym do mnie , pozwolę sobie napisać coś w rewanżu , masz poglądy zbliżone do obecnie rządzących zbliżających Polskę to państw totalitarnych , nie mam na myśli Rosji , do Białorusi Tusk i jego towarzysze zbliżają się wielkimi krokami .
Hołownia jak Łukaszenka wybrał sędziego do rozpatrzenia odwołania Kamińskiego i Wąsika .

" Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych Sądu Najwyższego uchyliła postanowienie marszałka Sejmu Szymona Hołowni w sprawie stwierdzenia wygaśnięcia mandatu posła Macieja Wąsika."

" "Hołownia przebił właśnie sędziego na telefon z czasów Tuska. Oświadczył, że najpierw wybrał sobie sędziego SN, któremu z pominięciem biura podawczego przekazał odwołania posłów Kamińskiego i Wąsika, by następnie przekazać, że ma jeszcze wymagania względem tego kogo SN ma wyznaczyć do rozpoznania sprawy. Niesłychana buta, pomijanie Konstytucji, procedur i zasad prawa"

Właśnie dziś zapadł wyrok , mają być doprowadzeni do od dawna przygotowanych cel na Białołęce .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 18:58:

~~TW Student napisał(a): No i super. Żonka Rachonia wylądował na bruku bo radio nie chce jej dłużej zatrudniać. Gdzie się teraz Kasia Gójska zatrudni? Kto zechce ją przyjąć ? Są tylko dwie możliwości.

Codziennie prowadzi programy publicystyczne od lat w TVP Republika .

Dopisane 08.01.2024r. o godz. 19:04:

PanM napisał(a): Sama Gazeta Wyborcza opublikowała u siebie oraz w innych mediach że zawiesiła red Mariusza Kąckiego . Podała też precyzyjnie powody zawieszenia.

Po jakim czasie i dlaczego podjęto decyzję o zawieszeniu nie napiszesz , uzupełnię , był uznawany za człowieka godnego podziwu że sam się do tego przyznał , trwało to do czasy jak jego była podwładna opisała jak ją traktował , między innymi obnażał się przy niej i się masturbował .
~~Sołtyska z łocic niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:06
Lucjan porównuje przestępców Kamińskiego i Wąsika do Poczobuta ,Lucek ty te kreatury możesz porównywać do czyścibuta .
14240
M21W2
8 stycznia 2024r. o 19:07
~~Malachitowa ostróżka napisał(a): A nie wydaje się wam że taki Lucjan pisząc takie bzdury i popierając Pietrzaka sam stawia się w głupiej sytuacji bo tylko głupiec może się zgadzać z takimi komentarzami.

Jakimi , możesz przypomnieć , podyskutujemy .

~~Antek niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:12
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malachitowa ostróżka napisał(a): A nie wydaje się wam że taki Lucjan pisząc takie bzdury i popierając Pietrzaka sam stawia się w głupiej sytuacji bo tylko głupiec może się zgadzać z takimi komentarzami.

Jakimi , możesz przypomnieć , podyskutujemy .

Z takim oszołomem jak ty się nie dyskutuje .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza