~~ha ha napisał(a): Tego Jurka to trzeba się bać bo on się czuje niczym Bruce Lee ,ja już myślałem udać się na treningi do Ryśka Tomczyka ale z takim siłaczem lepiej nie zadzierać ,
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tamaryszek polny napisał(a): Ciekawe czy ten Jurek zna wypowiedź dawnej żony Kamińskiego na temat funkcjonariuszy pis i jego posłanek. Bez owijania w bawełnę mówiła wymieniając nazwiska tych co z ',,Bogiem na ustach'' bzykali się gdzie popadło i z kim popadło . A Ziemkiewicz? Poczytaj sobie panie Jurek o nim .Poczytaj o żonie Rachonia. Może to ci coś uzmysłowi .
Wiesz , albo interesuj się polityką niewchodzącą komuś pod kołdrę ,
lub zostań tanią plotkarką ,
Ole Freiherr von Beust , przeczytaj w internecie kim był , przyłapali go podczas aktu
miłości w biurze , i nikt o nim nie wspomniał
nikt się jego dooopeczka nie interesował choć lubial mężczyzn , tylko nas Polaków interesuje kto z kim i gdzie , powinieneś się wstydzić
Nigdy nie interesował mnie Biedroń
jaką orientację i popęd ma ,
Najważniejsze jest był dobrym prezydentem.
~~Liliowoniebieski Goździk napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Tego Jurka to trzeba się bać bo on się czuje niczym Bruce Lee ,ja już myślałem udać się na treningi do Ryśka Tomczyka ale z takim siłaczem lepiej nie zadzierać ,
kiedyś Jurek pisał że Tomczyk to jego kolega ...pisał zresztą i o innych...
ale on lubi się przechwalać ...''znajomościami''....;D
a bywa niekiedy że to nasi wspólni znajomi...
~~Trudno nadążyć napisał(a): "Dzisiaj wieczorem trzy stacje telewizyjne - neoTVP, TVN i Polsat - przeprowadzą jeden, wspólny wywiad z premierem Donaldem Tuskiem."
Czyli juź leci jednogłos TVN 1, TVN 2, TVN 3
Ciekawe co z lodówką, strach otwierać :)
~~Ciemnoszara Kolczurka napisał(a): Tuskosztenka na wszystkich kanałach , ourwa gdzie ja żyje . Białoruś i Ruskie się chowają .
~~Ciemnoszara Kolczurka napisał(a): Tuskosztenka na wszystkich kanałach , ourwa gdzie ja żyje . Białoruś i Ruskie się chowają .