Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Liliowoniebieski Goździk niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 15:07
~~ha ha napisał(a): Tego Jurka to trzeba się bać bo on się czuje niczym Bruce Lee ,ja już myślałem udać się na treningi do Ryśka Tomczyka ale z takim siłaczem lepiej nie zadzierać ,

kiedyś Jurek pisał że Tomczyk to jego kolega ...pisał zresztą i o innych...
ale on lubi się przechwalać ...''znajomościami''....;D
a bywa niekiedy że to nasi wspólni znajomi...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 15:12
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tamaryszek polny napisał(a): Ciekawe czy ten Jurek zna wypowiedź dawnej żony Kamińskiego na temat funkcjonariuszy pis i jego posłanek. Bez owijania w bawełnę mówiła wymieniając nazwiska tych co z ',,Bogiem na ustach'' bzykali się gdzie popadło i z kim popadło . A Ziemkiewicz? Poczytaj sobie panie Jurek o nim .Poczytaj o żonie Rachonia. Może to ci coś uzmysłowi .

Wiesz , albo interesuj się polityką niewchodzącą komuś pod kołdrę ,
lub zostań tanią plotkarką ,
Ole Freiherr von Beust , przeczytaj w internecie kim był , przyłapali go podczas aktu
miłości w biurze , i nikt o nim nie wspomniał
nikt się jego dooopeczka nie interesował choć lubial mężczyzn , tylko nas Polaków interesuje kto z kim i gdzie , powinieneś się wstydzić
Nigdy nie interesował mnie Biedroń
jaką orientację i popęd ma ,
Najważniejsze jest był dobrym prezydentem.

Dlatego zawsze idziesz przodem przed biedroniem
~~Bolek niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 15:20
~~Liliowoniebieski Goździk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Tego Jurka to trzeba się bać bo on się czuje niczym Bruce Lee ,ja już myślałem udać się na treningi do Ryśka Tomczyka ale z takim siłaczem lepiej nie zadzierać ,

kiedyś Jurek pisał że Tomczyk to jego kolega ...pisał zresztą i o innych...
ale on lubi się przechwalać ...''znajomościami''....;D
a bywa niekiedy że to nasi wspólni znajomi...

Ryśkowi to on może buty czyścić ,Faktycznie chwalił się że znał Tadka ,Mariana ,Świra i braci K. tylko że oni jego nie znali .
~~Trudno nadążyć niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 15:49
"Dzisiaj wieczorem trzy stacje telewizyjne - neoTVP, TVN i Polsat - przeprowadzą jeden, wspólny wywiad z premierem Donaldem Tuskiem."
Czyli juź leci jednogłos TVN 1, TVN 2, TVN 3
Ciekawe co z lodówką, strach otwierać :)
~~Grynszpanowa Kostrzewa niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 15:56
~~Trudno nadążyć napisał(a): "Dzisiaj wieczorem trzy stacje telewizyjne - neoTVP, TVN i Polsat - przeprowadzą jeden, wspólny wywiad z premierem Donaldem Tuskiem."
Czyli juź leci jednogłos TVN 1, TVN 2, TVN 3
Ciekawe co z lodówką, strach otwierać :)

W twojej lodówce jest pewnie TV Republika z Hołecką, Rachoniem, Ogórkową i innymi funkcjonariuszami z PiSu :)
~~Ciemnoszara Kolczurka niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 15:57
Tuskosztenka na wszystkich kanałach , ourwa gdzie ja żyje . Białoruś i Ruskie się chowają .
~~Grynszpanowa Kostrzewa niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 16:05
~~Ciemnoszara Kolczurka napisał(a): Tuskosztenka na wszystkich kanałach , ourwa gdzie ja żyje . Białoruś i Ruskie się chowają .

To i tak lepiej niż Morawiecki. Ten na każdym kanale obiecywał miliony elektrycznych aut, niską inflację, niskie podatki, niskie rachunki.

Mamy ZERO elktrycznych aut, najwyższe podatki i inflację w historii. Za gaz i prąd płacimy jak za zboże :D

Brawo PiS!!! Hahahahahaha.
~~miastowy Paweł niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 16:06
~~Ciemnoszara Kolczurka napisał(a): Tuskosztenka na wszystkich kanałach , ourwa gdzie ja żyje . Białoruś i Ruskie się chowają .

Xuj ciebie wie gdzie ty żyjesz fizolu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.