~~Oprych napisał(a): Gdy PiS przejmował media ustawą miał po swojej stronie długopisa który tej ustawy (jakakolwiek by nie była) na pewno by nie zawetował.
Sądzi pan że ustawę PO też by podpisał?
~~Antek napisał(a): Ten człowiek z Ocic chyba ma plantację konopi a nie truskawek bo pier..li takie farmazony jak by był naćpany .
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a): Mnie ciekawi czym to się Marek Sierocki tak naraził? Od 1986 roku pracował w TVP. W 2013 Odznaczony przez Komorowskiego , aż tu nagle na bruk.
Komu zawinili:
Anna Gacek,
Wojciech Mann,
Wojciech Waglewski,
Bartosz Waglewski,
Jan Chojnacki,
Gaba Kulka,
Artur Andrus,
Jerzy Sosnowski,
Dariusz Rosiak,
Michał Nogaś,
Robert Kantereit,
Marcin Zaborski,
Artur Orzech,
Piotr Kaczkowski,
Piotr Metz,
Piotr Stelmach
Marcin Kydryński
Agnieszka Szydłowska,
Michał Olszański,
Marek Niedźwiecki
Komu zawiniła radiowa Trójka? Przecież oni tylko piosenki grali.Twój bólt łuku jest większy niż mój ?
~~wyborca PIS napisał(a): Czekam na zwołany przez prezesa Jarosława Kaczyńskiego marsz w obronie 187 tys. zł miesięcznie dla Michała Adamczyka. Wypłacanych z naszych podatków. I w obronie 2,5 mld zł (!) straty TVP mimo dotacji z budżetu. Szanuję tę determinację i altruizm wyborców PiS.
~~idzie nowe napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a): Mnie ciekawi czym to się Marek Sierocki tak naraził? Od 1986 roku pracował w TVP. W 2013 Odznaczony przez Komorowskiego , aż tu nagle na bruk.
Komu zawinili:
Anna Gacek,
Wojciech Mann,
Wojciech Waglewski,
Bartosz Waglewski,
Jan Chojnacki,
Gaba Kulka,
Artur Andrus,
Jerzy Sosnowski,
Dariusz Rosiak,
Michał Nogaś,
Robert Kantereit,
Marcin Zaborski,
Artur Orzech,
Piotr Kaczkowski,
Piotr Metz,
Piotr Stelmach
Marcin Kydryński
Agnieszka Szydłowska,
Michał Olszański,
Marek Niedźwiecki
Komu zawiniła radiowa Trójka? Przecież oni tylko piosenki grali.Twój bólt łuku jest większy niż mój ?
takiemu Wojtkowi Manowi praca w "trójce" nie pasowała, to ją zmienił.
A przy okazji Anię Gacek załatwił ;)
Tak jak myślałem , to Mann ich wszystkich pozwalniał , i niektórych filmów w TVP nie pozwalał wyświetlać .
~~Jurek napisał(a): Uwierzycie że koleś, który zarobił w 2023 r. co najmniej 1,5 mln zł, jeszcze we wrześniu walczył o to, by nie podnieść mu alimentów na dziecko z 1,2 tys. zł miesięcznie?
OBRZYDLIWE.
~~Jurek napisał(a): Uwierzycie że koleś, który zarobił w 2023 r. co najmniej 1,5 mln zł, jeszcze we wrześniu walczył o to, by nie podnieść mu alimentów na dziecko z 1,2 tys. zł miesięcznie?
OBRZYDLIWE.
M21W2 napisał(a):
Nie zaprzeczam , nie akceptuję ataku na pluralizm medialny w sposób rodem z Rosi i Białorusi , w Polsce tylko raz zanikły sygnały radiowe i telewizyjne , przypomnę datę , 13 grudnia 1981 roku , coś Ci to mówi .
M21W2 napisał(a): Lucjan dawaj czadu
Tusk to jeszcze większy bandyta niż Jaruzelski .
W poniedziałek będę we Wrocławiu , manifestacja w obronie praworządności , teraz mamy tylko rządność władzy .
11 będę w Warszawie , nie mów tego nikomu , a nuż dotrze do pałkownika Sienkiewicza , ich sądy niczym się nie różnią od komunistycznych .
***************************************************************************************************************************
Jeszcze nie tak dawno nie dał bym wiary że dojrzały doświadczony Polak może mieć tak " ZRYTY BERET ".
Był u mnie wczoraj znajomy. Wszystko był ok póki nie otworzył ust . Nie że waliło mu z paszczy jak z szamba. On wyrzucał z siebie teksty których szambo by nie wchłonęło.
Pluralizm medialny TVP-INFO i TV Republika Lucjanie to retoryka bogobojnej filozofii katolickiego miłosierdzia ?
Gdzie Ty dostrzegasz w decyzjach władz zmierzających do okiełznania medialnej propagandowej medialnej szczujni wrogiego przejęcia mediów publicznych.
Przecież od kilku dni każda opcja ma możliwość zaprezentowania tam swoich osobistych poglądów.
Przy okazji powiedz nam co sądzisz o panach / Kamiński & ............................./ skazanych na więzienie ?
Czy ich czyny z przed lat były kryminalnym przestępstwem czy raczej czynią ich politycznymi niewinnymi skazańcami?
Lucjanie , pytam .Co i przeciw komu chcesz manifestować we Wrocławiu i Warszawie ?
Czy wspólne nie partyjne pluralistyczne media publiczne Cię krzywdzą ?
Media dla Ciebie , Janusza i mnie .
Jaruzelski " bandyta " . Ok jestem w stanie to zaakceptować mino braku sądowych wyroków.
Ale Tusk ? Daj przykład bandytyzmu.
Trzymam się Twojej retoryki Lucjanie . Prawo i sprawiedliwość. Były minister Kamiński skazany PRAWOMOCNYM WYROKIEM. Jest godny pochwały czy potępienia. / sam wielokrotnie posługiwałeś się retoryką. " JEST WYROK JEST WINA . NIE MA WYROKU NIE MA WINY ".
Chętnie wszyscy poczytają.