~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~idzie nowe napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a): Mnie ciekawi czym to się Marek Sierocki tak naraził? Od 1986 roku pracował w TVP. W 2013 Odznaczony przez Komorowskiego , aż tu nagle na bruk.
Komu zawinili:
Anna Gacek,
Wojciech Mann,
Wojciech Waglewski,
Bartosz Waglewski,
Jan Chojnacki,
Gaba Kulka,
Artur Andrus,
Jerzy Sosnowski,
Dariusz Rosiak,
Michał Nogaś,
Robert Kantereit,
Marcin Zaborski,
Artur Orzech,
Piotr Kaczkowski,
Piotr Metz,
Piotr Stelmach
Marcin Kydryński
Agnieszka Szydłowska,
Michał Olszański,
Marek Niedźwiecki
Komu zawiniła radiowa Trójka? Przecież oni tylko piosenki grali.Twój bólt łuku jest większy niż mój ?
takiemu Wojtkowi Manowi praca w "trójce" nie pasowała, to ją zmienił.
A przy okazji Anię Gacek załatwił ;)
Tak jak myślałem , to Mann ich wszystkich pozwalniał , i niektórych filmów w TVP nie pozwalał wyświetlać .
Z tej Twojej długiej listy to chyba tylko Andrus i Olszański dostali wypowiedzenie. Przy czym w przypadku Andrusa było ultimatum: - albo tvn albo trójka. Wybrał tvn. Reszta z tej listy to raczej "ochotnicy" ;)
PanM napisał(a): Jeszcze nie tak dawno nie dał bym wiary że dojrzały doświadczony Polak może mieć tak " ZRYTY BERET
PanM napisał(a): Pluralizm medialny TVP-INFO i TV Republika Lucjanie to retoryka bogobojnej filozofii katolickiego miłosierdzia ?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Jeszcze nie tak dawno nie dał bym wiary że dojrzały doświadczony Polak może mieć tak " ZRYTY BERET
Nie musisz się tym chwalić że masz ZRYTY BERET , wiem o tym od dawna .
Pozdrawiam " kolegę "
Dopisane 30.12.2023r. o godz. 18:33:Ktoś napisał: PanM napisał(a): Pluralizm medialny TVP-INFO i TV Republika Lucjanie to retoryka bogobojnej filozofii katolickiego miłosierdzia ?
Tu jest przykład " tolerancji " w stosunku do drugiego człowieka
Weź go Lucjan , tak jak to robisz , zwyzywaj od chamów i durni ,do kościoła pójdziesz dopiero jutro.
PanM napisał(a): Lucjanie , pytam .Co i przeciw komu chcesz manifestować we Wrocławiu i Warszawie ?
Czy wspólne nie partyjne pluralistyczne media publiczne Cię krzywdzą ?
PanM napisał(a): Jaruzelski " bandyta " . Ok jestem w stanie to zaakceptować mino braku sądowych wyroków.
~~dawny twój znajomy napisał(a): Weź go Lucjan , tak jak to robisz , zwyzywaj od chamów i durni ,do kościoła pójdziesz dopiero jutro.
~~8 gwiazdek napisał(a): Szerzyliście propagandę przez 8 lat i w końcu suweren powiedział wam wyp*ierd*alać. Tak ciężko ci to Lucjan zrozumieć?
PanM napisał(a): Ale Tusk ? Daj przykład bandytyzmu.