Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~idzie nowe niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 18:29
~~skorn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~idzie nowe napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cyklamenowa Glicynia napisał(a): Mnie ciekawi czym to się Marek Sierocki tak naraził? Od 1986 roku pracował w TVP. W 2013 Odznaczony przez Komorowskiego , aż tu nagle na bruk.

Komu zawinili:
Anna Gacek,
Wojciech Mann,
Wojciech Waglewski,
Bartosz Waglewski,
Jan Chojnacki,
Gaba Kulka,
Artur Andrus,
Jerzy Sosnowski,
Dariusz Rosiak,
Michał Nogaś,
Robert Kantereit,
Marcin Zaborski,
Artur Orzech,
Piotr Kaczkowski,
Piotr Metz,
Piotr Stelmach
Marcin Kydryński
Agnieszka Szydłowska,
Michał Olszański,
Marek Niedźwiecki

Komu zawiniła radiowa Trójka? Przecież oni tylko piosenki grali.Twój bólt łuku jest większy niż mój ?

takiemu Wojtkowi Manowi praca w "trójce" nie pasowała, to ją zmienił.
A przy okazji Anię Gacek załatwił ;)

Tak jak myślałem , to Mann ich wszystkich pozwalniał , i niektórych filmów w TVP nie pozwalał wyświetlać .

Z tej Twojej długiej listy to chyba tylko Andrus i Olszański dostali wypowiedzenie. Przy czym w przypadku Andrusa było ultimatum: - albo tvn albo trójka. Wybrał tvn. Reszta z tej listy to raczej "ochotnicy" ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 18:33
PanM napisał(a): Jeszcze nie tak dawno nie dał bym wiary że dojrzały doświadczony Polak może mieć tak " ZRYTY BERET

Nie musisz się tym chwalić że masz ZRYTY BERET , wiem o tym od dawna .
Pozdrawiam " kolegę "

Dopisane 30.12.2023r. o godz. 18:33:

PanM napisał(a): Pluralizm medialny TVP-INFO i TV Republika Lucjanie to retoryka bogobojnej filozofii katolickiego miłosierdzia ?

Tu jest przykład " tolerancji " w stosunku do drugiego człowieka
~~dawny twój znajomy niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 18:38
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Jeszcze nie tak dawno nie dał bym wiary że dojrzały doświadczony Polak może mieć tak " ZRYTY BERET

Nie musisz się tym chwalić że masz ZRYTY BERET , wiem o tym od dawna .
Pozdrawiam " kolegę "
Dopisane 30.12.2023r. o godz. 18:33:
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Pluralizm medialny TVP-INFO i TV Republika Lucjanie to retoryka bogobojnej filozofii katolickiego miłosierdzia ?

Tu jest przykład " tolerancji " w stosunku do drugiego człowieka

Weź go Lucjan , tak jak to robisz , zwyzywaj od chamów i durni ,do kościoła pójdziesz dopiero jutro.
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 18:45
PanM napisał(a): Lucjanie , pytam .Co i przeciw komu chcesz manifestować we Wrocławiu i Warszawie ?
Czy wspólne nie partyjne pluralistyczne media publiczne Cię krzywdzą ?

Przeczytaj dokładnie co napisałem , NIE BYŁO I NIE NA WOLNYCH MEDIÓW DOTÓD DOPÓKI BĘDĄ OBSADZANE PRZEZ PARTYJNYCH NOMINANTÓW .
Nie mam nic przeciwko temu aby była TV Tusk , przejęcie spółek Skarbu Państwa zgodnie z prawem gwarantuje Konstytucja , czy Tobie tak trudno zrozumieć że uchwała to nie akt prawny .

Dopisane 30.12.2023r. o godz. 18:45:

PanM napisał(a): Jaruzelski " bandyta " . Ok jestem w stanie to zaakceptować mino braku sądowych wyroków.

To że Ty nie wiesz o wyroku sądowym w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej pod przywództwen Jaruzelskiego mnie nie dziwi , nie raz nie dwa pokazałeś braki wiedzy z najnowszej historii Polski .
~~8 gwiazdek niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 18:49
Szerzyliście propagandę przez 8 lat i w końcu suweren powiedział wam wyp*ierd*alać. Tak ciężko ci to Lucjan zrozumieć?
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 18:57
Tu masz Przemku wyrok sądu czym była WRON .

"Stan wojenny w Polsce nielegalnie wprowadziła grupa przestępcza pod kierunkiem Wojciecha Jaruzelskiego - uznał w czwartek Sąd Okręgowy w Warszawie i skazał na karę w zawieszeniu b. szefa MSW Czesława Kiszczaka. Uniewinniono b. I sekretarza KC PZPR Stanisława Kanię.

Według sądu generałowie Wojciech Jaruzelski, Czesław Kiszczak, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który przygotował i doprowadził do nielegalnego wprowadzenia stanu wojennego w 1981 r. Sąd uznał, że wybrali taką formę, aby z zaskoczenia rozwiązać sytuację wynikłą w PRL po zalegalizowaniu NSZZ "Solidarność".

Dopisane 30.12.2023r. o godz. 18:57:

~~dawny twój znajomy napisał(a): Weź go Lucjan , tak jak to robisz , zwyzywaj od chamów i durni ,do kościoła pójdziesz dopiero jutro.

Takiego znajomego nie mam który jest tak " sprawiedliwy " jak Ty , używam takich określeń do adwersarzy jakie oni kierują w stosunku do mnie jako pierwsi .
Pozdrawiam .
11445
PanM
30 grudnia 2023r. o 19:01
Lucjanie , Kamiński , winny czy pokrzywdzony ?

Dopisane 30.12.2023r. o godz. 19:01:

Lucjanie , stan wojenny rok 1981 . Wyrok na Kamińskiego to kilka dni. Czy nadal mamy zamordyzm komuny? To wyrok sądu tu i teraz . Sądu Ziobry.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
14240
M21W2
30 grudnia 2023r. o 19:08
~~8 gwiazdek napisał(a): Szerzyliście propagandę przez 8 lat i w końcu suweren powiedział wam wyp*ierd*alać. Tak ciężko ci to Lucjan zrozumieć?

Bardziej akceptuję nowy rząd jak Ty , nie używałbyś wulgarnego awtara i języka , działasz na szkodę nowego rządu , przyznam tylko że mi to nie przeszkadza , nie akceptuję metod działania koalicji "13 grudnia " lub jak wolisz Twojej koalicji
"ośmiu gwiazdek "

Dopisane 30.12.2023r. o godz. 19:08:

PanM napisał(a): Ale Tusk ? Daj przykład bandytyzmu.

Przykład , to wszystko co się obecnie dzieje w sprawie przejęcia mediów to nic innego jak bandytyzm w białych rękawiczkach .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza