~~Ligustur centkowany napisał(a): A tutaj ulubionym na forum ekspertem jest Lucjan. Bo zawsze się z jego głupot można nieźle uśmiać. On popiera nawet uniewinnianie niewinnego.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ligustur centkowany napisał(a): A tutaj ulubionym na forum ekspertem jest Lucjan. Bo zawsze się z jego głupot można nieźle uśmiać. On popiera nawet uniewinnianie niewinnego.
Napisać o Tobie DEBIL to jak nic nie napisać , napisałem dużymi literami powtarzając to dwa razy - WINNI _ WINNI taki był wyrok sądu , ja nie jestem od kwestionowania wyroków , ja mogę się tylko zastanawiać , co z tymi sądami jest nie tak , wyroki za wygraną walkę z korupcją powinny dać każdemu do myślenia , komu zależy na tym abyśmy byli krajem korupcji i bezprawia .
Pisz dalej co Lucjan popiera , zakłamany oszuście . Miłej niedzieli i rozumu w nowym roku .
~~Żółta Gipsówka napisał(a): I dalej te same pierdoły na temat rakiety. Przeleciała nad terytorium Polski 40 km. Była zaledwie 3 minuty. I w tym czasie zdążono poderwać 3 samoloty które tą rakietę eskortowały i w razie konieczności by ją zestrzeliły. Skończyła się jedna propaganda sukcesu , a zaczęła druga. W 3 minuty to samolot na pas startowy nie dojedzie zakładając że pilot cały czas w nim siedzi. Nie mówiąc o starcie i dogonieniu rakiety. Czy oni mają nas naprawdę za głupoli? Na koniec stwierdzili ,że rakieta opuściła nasze terytorium co bacznie obserwowano i monitorowano, ale do jej poszukiwań czy jednak gdzieś nie spadła skierowano odpowiednie służby. Pełny sukces. Teraz czekam na przyznanie odznaczeń zasłużonym w tropieniu.
ramaj napisał(a): Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ligustur centkowany napisał(a): A tutaj ulubionym na forum ekspertem jest Lucjan. Bo zawsze się z jego głupot można nieźle uśmiać. On popiera nawet uniewinnianie niewinnego.
Napisać o Tobie DEBIL to jak nic nie napisać , napisałem dużymi literami powtarzając to dwa razy - WINNI _ WINNI taki był wyrok sądu , ja nie jestem od kwestionowania wyroków , ja mogę się tylko zastanawiać , co z tymi sądami jest nie tak , wyroki za wygraną walkę z korupcją powinny dać każdemu do myślenia , komu zależy na tym abyśmy byli krajem korupcji i bezprawia .
Pisz dalej co Lucjan popiera , zakłamany oszuście . Miłej niedzieli i rozumu w nowym roku .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.
Ty komentujesz moją wypowiedź ja Twojej nie mogę , nie potrafisz inaczej dyskutować , nie potrafisz wyrazić swojej opinii w żadnym temacie , zwykłe krytykanctwo to Twoja ulubiona dziedzina .
~~Rysiek napisał(a): Niewinnego można skazać ale już uniewinnić............oooooooo to skandal,.....powiem tak......hehe.
A propos czy już minister znalazł te podstawy prawne?