Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

14240
M21W2
31 grudnia 2023r. o 9:14
~~Ligustur centkowany napisał(a): A tutaj ulubionym na forum ekspertem jest Lucjan. Bo zawsze się z jego głupot można nieźle uśmiać. On popiera nawet uniewinnianie niewinnego.

Napisać o Tobie DEBIL to jak nic nie napisać , napisałem dużymi literami powtarzając to dwa razy - WINNI _ WINNI taki był wyrok sądu , ja nie jestem od kwestionowania wyroków , ja mogę się tylko zastanawiać , co z tymi sądami jest nie tak , wyroki za wygraną walkę z korupcją powinny dać każdemu do myślenia , komu zależy na tym abyśmy byli krajem korupcji i bezprawia .
Pisz dalej co Lucjan popiera , zakłamany oszuście . Miłej niedzieli i rozumu w nowym roku .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 9:23
Niewinnego można skazać ale już uniewinnić............oooooooo to skandal,.....powiem tak......hehe.
A propos czy już minister znalazł te podstawy prawne?
670
ramaj
31 grudnia 2023r. o 9:25
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ligustur centkowany napisał(a): A tutaj ulubionym na forum ekspertem jest Lucjan. Bo zawsze się z jego głupot można nieźle uśmiać. On popiera nawet uniewinnianie niewinnego.

Napisać o Tobie DEBIL to jak nic nie napisać , napisałem dużymi literami powtarzając to dwa razy - WINNI _ WINNI taki był wyrok sądu , ja nie jestem od kwestionowania wyroków , ja mogę się tylko zastanawiać , co z tymi sądami jest nie tak , wyroki za wygraną walkę z korupcją powinny dać każdemu do myślenia , komu zależy na tym abyśmy byli krajem korupcji i bezprawia .
Pisz dalej co Lucjan popiera , zakłamany oszuście . Miłej niedzieli i rozumu w nowym roku .

Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.
~~bo co niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 10:10
~~Żółta Gipsówka napisał(a): I dalej te same pierdoły na temat rakiety. Przeleciała nad terytorium Polski 40 km. Była zaledwie 3 minuty. I w tym czasie zdążono poderwać 3 samoloty które tą rakietę eskortowały i w razie konieczności by ją zestrzeliły. Skończyła się jedna propaganda sukcesu , a zaczęła druga. W 3 minuty to samolot na pas startowy nie dojedzie zakładając że pilot cały czas w nim siedzi. Nie mówiąc o starcie i dogonieniu rakiety. Czy oni mają nas naprawdę za głupoli? Na koniec stwierdzili ,że rakieta opuściła nasze terytorium co bacznie obserwowano i monitorowano, ale do jej poszukiwań czy jednak gdzieś nie spadła skierowano odpowiednie służby. Pełny sukces. Teraz czekam na przyznanie odznaczeń zasłużonym w tropieniu.

Te rakiety mają możliwość przenoszenia ładunków nuklearnych.Mogli ją obserwować tylko na radarach,bo poderwanie myśliwców z bazy w Łodzi i ich dolecenie do miejsca zdarzenia to okolo 25 minut.Oczywiście,nie mieli pojęcia czy to nie spadło u nas,ale znali trajektorię lotu więc sprawdzenie nie było problematyczne.Wspomnę tylko,że kosiniak gdy podobna sytuacja miała miejsce gdy kamiński był szefem MON stwierdził DO DYMISJI.Czekam kiedy się poda do dymisji. Pewnie szukałeś info w TVN lub Polsacie,pierwsza stacja która podała te informacje to TV REPUBLIKA. Jak chcesz mieć wiarygodne info ich oglądaj.Stacja prawicowa żeby zdziwienia nie było,ale ta co wiadomości prowadziła w TVP Kolenda Zalewska pracuje u nich w wiadomościach.
14240
M21W2
31 grudnia 2023r. o 10:14
ramaj napisał(a): Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.

Ty komentujesz moją wypowiedź ja Twojej nie mogę , nie potrafisz inaczej dyskutować , nie potrafisz wyrazić swojej opinii w żadnym temacie , zwykłe krytykanctwo to Twoja ulubiona dziedzina .
~~dawny twój znajomy niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 10:59
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ligustur centkowany napisał(a): A tutaj ulubionym na forum ekspertem jest Lucjan. Bo zawsze się z jego głupot można nieźle uśmiać. On popiera nawet uniewinnianie niewinnego.

Jest i KATOLIK z Ocic. I co robi KATOLIK z Ocic ?, wyzywa swego brata od DEBILI .
Amen.
11445
PanM
31 grudnia 2023r. o 11:20
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.

Ty komentujesz moją wypowiedź ja Twojej nie mogę , nie potrafisz inaczej dyskutować , nie potrafisz wyrazić swojej opinii w żadnym temacie , zwykłe krytykanctwo to Twoja ulubiona dziedzina .

************************************************************************************************************************
Lucjanie , panowie Kamiński i Wąsik zostali skazani nie za walkę z korupcją. Zostali skazani za walkę polityczną i używanie do niej metod niezgodnych z prawem. Takich jak nieprawdziwe dowody i prowokacje .
W ten sposób prawdopodobnie przyczynili się do skutecznego wyeliminowania swego adwersarza Andrzeja Leppera.
Co do tego ostatniego ja osobiście mam poważne wątpliwości dotyczące samobójstwa.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Woskowożółta Gipsówka niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 11:46
~~Rysiek napisał(a): Niewinnego można skazać ale już uniewinnić............oooooooo to skandal,.....powiem tak......hehe.
A propos czy już minister znalazł te podstawy prawne?

Jakbyś choć trochę maił czy myśleć , takich pytań byś nie zadawał.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy