~~Woskowożółta Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): Niewinnego można skazać ale już uniewinnić............oooooooo to skandal,.....powiem tak......hehe.
A propos czy już minister znalazł te podstawy prawne?
Jakbyś choć trochę maił czy myśleć , takich pytań byś nie zadawał.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.
Ty komentujesz moją wypowiedź ja Twojej nie mogę , nie potrafisz inaczej dyskutować , nie potrafisz wyrazić swojej opinii w żadnym temacie , zwykłe krytykanctwo to Twoja ulubiona dziedzina .
PanM napisał(a): W ten sposób prawdopodobnie przyczynili się do skutecznego wyeliminowania swego adwersarza Andrzeja Leppera.
Co do tego ostatniego ja osobiście mam poważne wątpliwości dotyczące samobójstwa.
ramaj napisał(a): Nie da się krytykować ew. dyskutować z kimś, którego wiedza ogranicza się do Ctrl C/Ctrl V z Wikipedii,a argumentacja do powtarzania PISowskiego bełkotu.
~~Pytanie 2 napisał(a): Paniem pan Tusk twój mówi o pojednaniu czyli kto następny do więzienia po panu Kamińskim i Wąsiku?
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie 2 napisał(a): Paniem pan Tusk twój mówi o pojednaniu czyli kto następny do więzienia po panu Kamińskim i Wąsiku?
*******************************************************************************************************************************
Kandydatów jest sporo. Po dokładnej analizie czynów i dowodów się okaże. W tym celu musimy przywrócić Polskę na łono prawa i sprawiedliwości. Osiem lat rządów absolutnych PiS / Zbigniew Ziobro minister sprawiedliwości i prokurator generalny plus prezydent PiS / nie znalazło dowodów na czyny kryminalne kogokolwiek z innych ugrupowań politycznych.Nawet Oskarżony i trzymany w areszcie Nowak nie doczekał prawomocnego nie budzącego wątpliwości prawnych aktu oskarżenia. " Prawe i Sprawiedliwe " państwo pobrało od niego milion kaucji i na tym koniec.
Nie ulega wątpliwości że każda wina musi być ukarana w zgodzie z prawem i sprawiedliwością.
PanM napisał(a): Lucjanie , no nie Tusk ani Pawlak walczyli z Lepperem. On w swoim słynnym wystąpieniu wskazał winnymi prominentnych polityków PiS.