Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Rysiek niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 12:30
Trudno mi zamaić twój mózg
~~Woskowożółta Gipsówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rysiek napisał(a): Niewinnego można skazać ale już uniewinnić............oooooooo to skandal,.....powiem tak......hehe.
A propos czy już minister znalazł te podstawy prawne?

Jakbyś choć trochę maił czy myśleć , takich pytań byś nie zadawał.

Ja maił czy myśleć bardzo dobrze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pytanie 2 niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 12:40
Paniem pan Tusk twój mówi o pojednaniu czyli kto następny do więzienia po panu Kamińskim i Wąsiku?
~~ niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 12:53
Holecka w wersji z Korei!!

670
ramaj
31 grudnia 2023r. o 13:07
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ramaj napisał(a): Cała twoja logika : jesteś za a nawet przeciw.

Ty komentujesz moją wypowiedź ja Twojej nie mogę , nie potrafisz inaczej dyskutować , nie potrafisz wyrazić swojej opinii w żadnym temacie , zwykłe krytykanctwo to Twoja ulubiona dziedzina .

Nie da się krytykować ew. dyskutować z kimś, którego wiedza ogranicza się do Ctrl C/Ctrl V z Wikipedii,a argumentacja do powtarzania PISowskiego bełkotu.
14240
M21W2
31 grudnia 2023r. o 13:28
PanM napisał(a): W ten sposób prawdopodobnie przyczynili się do skutecznego wyeliminowania swego adwersarza Andrzeja Leppera.
Co do tego ostatniego ja osobiście mam poważne wątpliwości dotyczące samobójstwa.

Wiem za co zostali skazani Kamiński i Wąsik , nic nowego nie napisałeś , odniosę się do Twoich insynuacji , Posłuchaj co mówi jego najbliższa współpracowniczka Renata Beger nie sympatyzująca z PiS .

Dopisane 31.12.2023r. o godz. 13:28:

ramaj napisał(a): Nie da się krytykować ew. dyskutować z kimś, którego wiedza ogranicza się do Ctrl C/Ctrl V z Wikipedii,a argumentacja do powtarzania PISowskiego bełkotu.

Tego się spodziewałem , hejtu w Twoim wykonaniu , da się z każdym dyskutować pod warunkiem że nie jest hejterem jak Ty , wielbicielu pyskówek , pyskuj dalej , bez odbioru .

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ,
11445
PanM
31 grudnia 2023r. o 13:33
~~Pytanie 2 napisał(a): Paniem pan Tusk twój mówi o pojednaniu czyli kto następny do więzienia po panu Kamińskim i Wąsiku?

*******************************************************************************************************************************
Kandydatów jest sporo. Po dokładnej analizie czynów i dowodów się okaże. W tym celu musimy przywrócić Polskę na łono prawa i sprawiedliwości. Osiem lat rządów absolutnych PiS / Zbigniew Ziobro minister sprawiedliwości i prokurator generalny plus prezydent PiS / nie znalazło dowodów na czyny kryminalne kogokolwiek z innych ugrupowań politycznych.Nawet Oskarżony i trzymany w areszcie Nowak nie doczekał prawomocnego nie budzącego wątpliwości prawnych aktu oskarżenia. " Prawe i Sprawiedliwe " państwo pobrało od niego milion kaucji i na tym koniec.
Nie ulega wątpliwości że każda wina musi być ukarana w zgodzie z prawem i sprawiedliwością.

Dopisane 31.12.2023r. o godz. 13:33:

Lucjanie , no nie Tusk ani Pawlak walczyli z Lepperem. On w swoim słynnym wystąpieniu wskazał winnymi prominentnych polityków PiS.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Pinochet niezalogowany
31 grudnia 2023r. o 13:43
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie 2 napisał(a): Paniem pan Tusk twój mówi o pojednaniu czyli kto następny do więzienia po panu Kamińskim i Wąsiku?

*******************************************************************************************************************************
Kandydatów jest sporo. Po dokładnej analizie czynów i dowodów się okaże. W tym celu musimy przywrócić Polskę na łono prawa i sprawiedliwości. Osiem lat rządów absolutnych PiS / Zbigniew Ziobro minister sprawiedliwości i prokurator generalny plus prezydent PiS / nie znalazło dowodów na czyny kryminalne kogokolwiek z innych ugrupowań politycznych.Nawet Oskarżony i trzymany w areszcie Nowak nie doczekał prawomocnego nie budzącego wątpliwości prawnych aktu oskarżenia. " Prawe i Sprawiedliwe " państwo pobrało od niego milion kaucji i na tym koniec.
Nie ulega wątpliwości że każda wina musi być ukarana w zgodzie z prawem i sprawiedliwością.

Przede wszystkim na kawie oskarżonych powinni się znaleźć ci którzy na obstalunek globalistow wprowadzili w Polsce faszyzm covidowy,bo wiele ludzi na tym ucierpiało,nie wspomnę już o 200 000 nadmiarowych z powodu zamkniętej służby zdrowia.Rowniez powinni być ukarani ci ktorzy nawolywali publicznie do aresztu ludzi którzy nie chcących przyjąć preparatu od Gatesa i Schwaba.A więc i Ty Przemuś powinieneś stanąć przed sądem.
14240
M21W2
31 grudnia 2023r. o 13:53
PanM napisał(a): Lucjanie , no nie Tusk ani Pawlak walczyli z Lepperem. On w swoim słynnym wystąpieniu wskazał winnymi prominentnych polityków PiS.

Pokaż to wystąpienie , jesteś tak zafiksowany na krytykanctwie PiS że kłamiesz jak Najęty .
Przeczytaj kto wstrzymuje proces Nowaka , nie tylko zapłacił kaucję , znaleziono w domowych skrytkach i zarekwirowano kilka milionów zł .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.