Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Posłanka z Bolesławca chce zakazu fajerwerków
~~Złotordzawy Migdałowiec niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:27
No tak zawsze JA ! Bo JA chcę! Nigdy nic się nie zmieni .ja chcę FRAJERwerki! a reszta to przecież tylko zwierzęta.! W nowym roku życzę innego podejścia .Przecież to tylko chwila w życiu ,jakieś 2 dni strzelania z pier...olych FRAJERwerkow.dla was tylko chwila a dla nich to naprawdę mega stres nie chcecie wiedzieć co się dzieje w wielu domach wtedy gdy wy dajecie upust swojego EGO.bez tego naprawdę da się fajnie wejść w nowy rok nie robiąc nikomu krzywdy.pomyslcie o tym i chociaż raz w roku zróbcie coś dla innych.nie wydawajcie pieniędzy na byle co .Może zatankujcie paliwo albo coś ,przecież tyle o tym piszecie.kupcie puszkę karmy albo szampana dla siebie.bez FRAJER werkow tego da się żyć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Koleus niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:31
jeszcze jeden NAWIEDZONY
skąd tacy się biorą
~~Taa niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:32
Jeżeli mowa o pieskach.. to może właściciele by zbierali kupy po swoich psach? Os r a ne wszystko! Szczekanie i ujadanie caly rok a tu problem bo w jeden wieczor fajerwerki?
Szczelać nie czaić sie.
~~Srebrnobiały Grzybień niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:33
~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a): No tak zawsze JA ! Bo JA chcę! Nigdy nic się nie zmieni .ja chcę FRAJERwerki! a reszta to przecież tylko zwierzęta.! W nowym roku życzę innego podejścia .Przecież to tylko chwila w życiu ,jakieś 2 dni strzelania z pier...olych FRAJERwerkow.dla was tylko chwila a dla nich to naprawdę mega stres nie chcecie wiedzieć co się dzieje w wielu domach wtedy gdy wy dajecie upust swojego EGO.bez tego naprawdę da się fajnie wejść w nowy rok nie robiąc nikomu krzywdy.pomyslcie o tym i chociaż raz w roku zróbcie coś dla innych.nie wydawajcie pieniędzy na byle co .Może zatankujcie paliwo albo coś ,przecież tyle o tym piszecie.kupcie puszkę karmy albo szampana dla siebie.bez FRAJER werkow tego da się żyć.

A ty jak myślisz. Tylko ty, bo tobie się nie podoba, że innym się podoba. Mnie twój pies nie interesuje, tak jak ciebie nie interesują moje zabawy. Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.
~~Błękitnozielony Koleus niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:36
~~Złotawobrązowa Sanwitalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Perukowiec napisał(a): Należy surowo i ustawowo również zakazać, wojen, ćwiczeń wojskowych, wichur, gradobić, wybuchów wulkanów, trzęsień ziemii, zaćmień słońca, powodzi, podtopień, tornad, pożarów, koncertów w miastach, remontów, poruszania się po autostradach i.t.d. Bo przecież zwierzęta się boją i ludzie również. Te 20 minut raz w roku naprawdę nikomu nie zaszkodzi. Wszystko z umiarem.

Głupoty również

ma rację ,skoro zakazywać,to po całości
~~ niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 20:39
~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a): Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.

Wyjedż na pustynie i tam sobie strzelaj!
Właśnie w tej chwili słyszę , ż jakieś mendy strzelają!
~~Srebrnobiały Grzybień niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 21:04
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a): Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.

Wyjedż na pustynie i tam sobie strzelaj!
Właśnie w tej chwili słyszę , ż jakieś mendy strzelają!

A dlaczego ty nie wyjedziesz na pustynię? Możesz tam siedzieć z pieskiem, ile chcesz!
I nie obrażaj ludzi wyzwiskami.
Strzelajcie ile chcecie, nie przejmujcie się tymi, co nie mają za grosz kultury.
~~Złotordzawy Migdałowiec niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 21:52
Każdego roku jest ten sam temat. nic się nie zmienia i nic się nie zmieni .bez sensu ta cała dyskusja każdy robi tak jak chce I tyle.bawcie się żyjcie tak jak umiecie najlepiej.na tyle ile umiecie i dajcie tyle ile mozecie..szczesliwego dla wszystkich.brawo dla mających trochę współczucia i zrozumienia reszta nie jest ważna i nie ma sensu tłumaczenie. i tak tego nie zrozumieją . oby szybko skończył się ten STARY ROK.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza