~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a): No tak zawsze JA ! Bo JA chcę! Nigdy nic się nie zmieni .ja chcę FRAJERwerki! a reszta to przecież tylko zwierzęta.! W nowym roku życzę innego podejścia .Przecież to tylko chwila w życiu ,jakieś 2 dni strzelania z pier...olych FRAJERwerkow.dla was tylko chwila a dla nich to naprawdę mega stres nie chcecie wiedzieć co się dzieje w wielu domach wtedy gdy wy dajecie upust swojego EGO.bez tego naprawdę da się fajnie wejść w nowy rok nie robiąc nikomu krzywdy.pomyslcie o tym i chociaż raz w roku zróbcie coś dla innych.nie wydawajcie pieniędzy na byle co .Może zatankujcie paliwo albo coś ,przecież tyle o tym piszecie.kupcie puszkę karmy albo szampana dla siebie.bez FRAJER werkow tego da się żyć.
~~Złotawobrązowa Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Perukowiec napisał(a): Należy surowo i ustawowo również zakazać, wojen, ćwiczeń wojskowych, wichur, gradobić, wybuchów wulkanów, trzęsień ziemii, zaćmień słońca, powodzi, podtopień, tornad, pożarów, koncertów w miastach, remontów, poruszania się po autostradach i.t.d. Bo przecież zwierzęta się boją i ludzie również. Te 20 minut raz w roku naprawdę nikomu nie zaszkodzi. Wszystko z umiarem.
Głupoty również
~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a): Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a): Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.
Wyjedż na pustynie i tam sobie strzelaj!
Właśnie w tej chwili słyszę , ż jakieś mendy strzelają!