~~Ciemnoturkusowy Rącznik napisał(a): Ponoć pierwsi inżynierowie i lekarze pojawią się na lotnisku w Katowicach na początku stycznia. Tuska zaczyna spełniać obietnice wyborcze. Zaczął od podnoszenia cen paliwa, akcyzy na tytoń i alkohol, ZUS i teraz migranci. Przydzielać ich tym, którzy oddali głos na PO. Niech ich utrzymuja.
~~Płomienna Porzeczka napisał(a): No,tusk ma podobno cenę wody w kranach o 40-50% podnieść.Kur wa raj na ziemi.Gratuluję wam wyborcy,szykujcie się do niemca na szparagi truskawki,za kilka miesięcy sezon,a bez wody żyć się nie da.
~~Pąsowy Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burawa Forsycja napisał(a): Super mam pytanko kto zostawil budzet na 24 rok?
Słyszałam wypowiedź Tuska że to on i jego rząd pracowali nad budżetem bo tamten był zły.
~~Czerwonobrązowy Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Rącznik napisał(a): Ponoć pierwsi inżynierowie i lekarze pojawią się na lotnisku w Katowicach na początku stycznia. Tuska zaczyna spełniać obietnice wyborcze. Zaczął od podnoszenia cen paliwa, akcyzy na tytoń i alkohol, ZUS i teraz migranci. Przydzielać ich tym, którzy oddali głos na PO. Niech ich utrzymuja.
z każdym Nowym rokiem są podwyżki
Ty zapewne nie tutejszy
~~Brunatnożółty Głóg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowy Heliotrop napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Rącznik napisał(a): Ponoć pierwsi inżynierowie i lekarze pojawią się na lotnisku w Katowicach na początku stycznia. Tuska zaczyna spełniać obietnice wyborcze. Zaczął od podnoszenia cen paliwa, akcyzy na tytoń i alkohol, ZUS i teraz migranci. Przydzielać ich tym, którzy oddali głos na PO. Niech ich utrzymuja.
z każdym Nowym rokiem są podwyżki
Ty zapewne nie tutejszy
Nic nie mówił Tusk w czasie swojej kampanii o tak dużych podwyżkach. ja tutejszy, a Ty chyba z Marsa. Oszukał kolejny raz społeczeństwo Tusk i wszyscy to boleśnie odczujemy. Oszukał nas z migrantami, że trwają negocjacje, za zaraz po przejęciu władzy pakt migracyjny Tusk podpisał.
Szczylu , ile ty masz lat, masz internet na tej twojej wiosce ?