Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Rozstanie z klerykalną indoktrynacją

~~Brązowoszara Pragnia niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 20:38
A ja bym chciał żeby energetyka przestała mnie obciążać dostarczaniem prądu do różnych cwaniaczków którzy założyli sobie fotowoltaikę i w lecie naprodukowali trochę prądu (wtedy gdy nikt go nie potrzebował) a teraz chcą za darmo i ja muszę za nich płacić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~faclo222 niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:11
~~Brązowoszara Pragnia napisał(a): A ja bym chciał żeby energetyka przestała mnie obciążać dostarczaniem prądu do różnych cwaniaczków którzy założyli sobie fotowoltaikę i w lecie naprodukowali trochę prądu (wtedy gdy nikt go nie potrzebował) a teraz chcą za darmo i ja muszę za nich płacić.

To jest cios poniżej pasa w wyznawców religii ekologicznej. Że też jeszcze nie został ocen.zu.rowany?!
Ale dodałbym też wiatraki :)
~~Barwinkowy Żagwin niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 22:09
JAK JA SIĘ CIESZĘ, ŻE ZNOWU USUWAJA KOMENTARZE! WOLNOŚĆ, RÓWNOŚĆ, DEMOKRACJA....hehe
~~J23 niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 22:17
~~Jpdl ale kwas napisał(a): A jak mu pasuje to co , jest gorszym człowiekiem niż ty .Dlaczego mamy się śmiać z Jarosława i jego partnerów , skoro ich to kręci i podnieca ?

Bo nie jest wyborcom PEŁO i reszty koalicjantów......hehe
~~Liliowoniebieske Parzydło niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 9:57
~~Brązowoszara Pragnia napisał(a): A ja bym chciał żeby energetyka przestała mnie obciążać dostarczaniem prądu do różnych cwaniaczków którzy założyli sobie fotowoltaikę i w lecie naprodukowali trochę prądu (wtedy gdy nikt go nie potrzebował) a teraz chcą za darmo i ja muszę za nich płacić.

ten M swoje elektrony które wyprodukował w lecie to trzyma w skrzynkach w piwnicy. A zimie je puszcza w obieg w swoim domu.
11445
PanM
30 grudnia 2023r. o 9:58
~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a):
PanieM, zastosuj PanM radę do siebie.
A przede wszystkim odpowiedz na pytanie - będzie PanM protestował przeciw nowej, totalitarnej religii w lewackim wydaniu?

*************************************************************************************************************************
Oj dobry bogobojny człowieku . Gdzieś ty wyczytał aby panM występował przeciw twojej religii ? Jakie są powody aby ateizm nazywać lewactwem i totalitaryzmen ? Jak do tej pory to wszyscy muszą utrzymywać i słuchać indoktrynacji katolickiej. Czy osoba widziała gdziekolwiek aby ateiści protestowali przeciw twoim prawom do wiary ? Módl się ile chcesz. Możesz nawet nie chodzić do pracy ani do lekarza . Módl się jeśli cię stać..
Rozdział kościołów od państwa to fundamentalna sprawiedliwość. Każdy wierzy w co chce .Modli się lub nie .
Po co kościół pcha się do szkół zakładów pracy ,służb mundurowych, szpitali itp ?
A na koniec -- Bolesławiecki dom dziecka -- czy te dzieci pokrzywdzone i tak przez los muszą być indoktrynowane religijnie przez siostry zakonne ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Pożółkły Platan niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 10:45
Rozliczyłeś się Jaśkiem za remonty?
~~Pinochet niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 10:46
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a):
PanieM, zastosuj PanM radę do siebie.
A przede wszystkim odpowiedz na pytanie - będzie PanM protestował przeciw nowej, totalitarnej religii w lewackim wydaniu?

*************************************************************************************************************************
Oj dobry bogobojny człowieku . Gdzieś ty wyczytał aby panM występował przeciw twojej religii ? Jakie są powody aby ateizm nazywać lewactwem i totalitaryzmen ? Jak do tej pory to wszyscy muszą utrzymywać i słuchać indoktrynacji katolickiej. Czy osoba widziała gdziekolwiek aby ateiści protestowali przeciw twoim prawom do wiary ? Módl się ile chcesz. Możesz nawet nie chodzić do pracy ani do lekarza . Módl się jeśli cię stać..
Rozdział kościołów od państwa to fundamentalna sprawiedliwość. Każdy wierzy w co chce .Modli się lub nie .
Po co kościół pcha się do szkół zakładów pracy ,służb mundurowych, szpitali itp ?
A na koniec -- Bolesławiecki dom dziecka -- czy te dzieci pokrzywdzone i tak przez los muszą być indoktrynowane religijnie przez siostry zakonne ?

A dlaczego Ty Przemku nie chcesz rozdziału państwa od swojej religii,tj. covidianskiej.Nie tylko nie chcesz rozdziału,ale jeszcze nawolujesz publicznie do zamykania w areszcie domowym tych którzy nie wierzą w te bzdury o pandemii covida i zastrzyki po których można zostać zbawionym. Sam jestem ateista,ale przez głowę by mi nie przeszło by atakować katolików czy inne wiary.Ciebie też nie atakuje za Twój covidianizm,tylko grzecznie zwracam uwagę na to jakim jesteś hipokryta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!