~~Xxx napisał(a): Rozdawnictwa ciąg dalszy. Rząd hipokrytów, gdzie jedno obiecują, drugie robią. Nic się nie zmieniło, POPIS rządzi w dalszym ciągu, a ludzie ślepo wierzą, że zagłosowali za zmianą.
~~Szarobura Celozja napisał(a): Niestety, taka prawda. Ceny zaraz pójdą w górę. Akcesoria dla dzieci, zabawki, ubrania, szczególnie z drugiej ręki. Wszelkie usługi związane z dziećmi...
Kiedyś chciałam zamówić nocleg w pensjonacie dla nas, rodziców i dwójki dzieci. Przy pytaniu o cenę noclegu otrzymałam odpowiedź, że każdy 70 zł. Zapytałam, czy dzieci w wieku 6 i 2 lat również. Odpowiedź: "D
Gdybym miała wybierać, wolałabym darmowe przedszkola, obiady w szkołach i normalne ceny w sklepach niż gotówkę.
~~Żółtawordzawa Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Rozdawnictwa ciąg dalszy. Rząd hipokrytów, gdzie jedno obiecują, drugie robią. Nic się nie zmieniło, POPIS rządzi w dalszym ciągu, a ludzie ślepo wierzą, że zagłosowali za zmianą.
Przecież to zostało ustalone już za kaczystów. Ja zawodowo uczę angielskiego. Od razu podniosłam ceny za zajęcia indywidualne i grupowe. Każde rozdawnictwo prowadzi do inflacji.
Najbardziej odczują do ćwierćmózgi z zabitych dechami wioch, które głosowały przez 8 lat za kaczyzmem.