~~Żółtawordzawa Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Rozdawnictwa ciąg dalszy. Rząd hipokrytów, gdzie jedno obiecują, drugie robią. Nic się nie zmieniło, POPIS rządzi w dalszym ciągu, a ludzie ślepo wierzą, że zagłosowali za zmianą.
Przecież to zostało ustalone już za kaczystów. Ja zawodowo uczę angielskiego. Od razu podniosłam ceny za zajęcia indywidualne i grupowe. Każde rozdawnictwo prowadzi do inflacji.
Najbardziej odczują do ćwierćmózgi z zabitych dechami wioch, które głosowały przez 8 lat za kaczyzmem.
~~Żółtawordzawa Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Rozdawnictwa ciąg dalszy. Rząd hipokrytów, gdzie jedno obiecują, drugie robią. Nic się nie zmieniło, POPIS rządzi w dalszym ciągu, a ludzie ślepo wierzą, że zagłosowali za zmianą.
Przecież to zostało ustalone już za kaczystów. Ja zawodowo uczę angielskiego. Od razu podniosłam ceny za zajęcia indywidualne i grupowe. Każde rozdawnictwo prowadzi do inflacji.
Najbardziej odczują do ćwierćmózgi z zabitych dechami wioch, które głosowały przez 8 lat za kaczyzmem.
~~Sinawa Cynia napisał(a): a tymczasem w Katowicach balujące ''ukry '' którzy obwiesili klatkę schodową żółto - nieb. balonikami i drący mordy na zwróconą im uwagę kazali mieszkającym w tym budynku Polakom ''spierda.la.ć z Polski ...
co wy na to ''durne paljatcziki''? ;D
~~J23 napisał(a): Dobrze, że Peło zgodnie z obietnicą zlikwidowało fundusz kościelny bo poszli byśta z torbami....hehe
~~J23 napisał(a): Ponad 2 mln — tyle świadczeń 500 plus wypłacił ZUS obcokrajowcom w pierwszym półroczu 2023 r. W tym 1,8 mln świadczeń wypłacono Ukraińcom....... Za cały rok pewnie drugie tyle....... A teraz będzie 800+ więc organizatorzy wycieczek do Polskiego ZUS będą mieli pełne ręce roboty.....hehe
PO=PiS =PRL