Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
27-latek jadący BMW nie przeżył wypadku
~~Robert niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 19:32
Kajak masz się tak kretyńsko wypowiadać nie znając poszkodowanego to proponuję postawić na jego miejscu siebie lub kogoś bliskiego. Twoja odpowiedź wtedy podejdzie idealnie....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowofioletowa Perowskia niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 21:47
~~Morelowy Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dominikkjh napisał(a): Proszę osobę poszkodowaną w wypadku lub jej rodzinę o kontakt, przekażę przydatne informacje, Dominik tel. 663 152 419

A co jesteś z firmy walczącej o odszkodowania ??

To hieny cmentarne, które czerpią zyski z cierpienia i tragedii innych.
~~Oranżowy Wielosił niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 23:44
Boże dajcie spokój przeżyć rodzinie stratę syna jak można takie glopoty pisać chieny popatrz jeden z drugim jak się ponizasz mieląc ozorem wszyscy mądrzy a robią to samo
3 stycznia 2024r. o 23:59
Znałem go osobiście był bardzo miłym i czułym chłopcem uczynnym tylko źle wybrał towarzystwo dlatego tak skończył a wy nie piszcie o wychowaniu bo to co ja czytam to wola o pomstę do nieba
4 stycznia 2024r. o 0:04
Niech spoczywa wspokoju Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny
~~John Doe niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 10:15
Szybka jazda kończy się wolnym marszem...
~~Znajoma niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:13
Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny i najbliższych znajomych

~~Złota Gailadia niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 22:31
~~Malkon napisał(a): Młodość kieruje się innymi prawami. O zachowaniach w tym i za kierownicą często decyduje nie wyobraźnia, lecz fantazja ułańska. Sam będąc młodym człowiekiem lubiałem poszaleć za kierownicą, ale wówczas moje auto miało zaledwie 40 koników pod maską a maksymalna prędkość jaką osiągało to było zaledwie 120 km na godzinę. Z maksymalną szybkością nie można było dłużej jechać jak 2-3 minuty. Dłuższa jazda z max prędkością mogła spowodować wyrwanie silnika z ramy lub oderwanie kół a z błotnikami miało się wrażenie, że chcą zamienić się w skrzydła. Przy większej prędkości zaczynały furczeć. W tych rachitycznych samochodach też ginęli ludzie. Łatwo wpadały w poślizg bo opony, na których były osadzone bardziej nadawały się do furmanek niż samochodów. Mimo swoich ułomności w ciągu trzech lat przejechałem nim po bolesławieckich drogach (w większości, wówczas, szutry) ponad sto trzydzieści tysięcy km bez remontu silnika i sprzedałem za bardzo dobre pieniądze. Nikt wówczas nie marzył o szybkich beemkach, którymi jazda bez wyobraźni dla wielu właścicieli skończyła się tragicznie.

Maluch?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!