~~Złota Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malkon napisał(a): Młodość kieruje się innymi prawami. O zachowaniach w tym i za kierownicą często decyduje nie wyobraźnia, lecz fantazja ułańska. Sam będąc młodym człowiekiem lubiałem poszaleć za kierownicą, ale wówczas moje auto miało zaledwie 40 koników pod maską a maksymalna prędkość jaką osiągało to było zaledwie 120 km na godzinę. Z maksymalną szybkością nie można było dłużej jechać jak 2-3 minuty. Dłuższa jazda z max prędkością mogła spowodować wyrwanie silnika z ramy lub oderwanie kół a z błotnikami miało się wrażenie, że chcą zamienić się w skrzydła. Przy większej prędkości zaczynały furczeć. W tych rachitycznych samochodach też ginęli ludzie. Łatwo wpadały w poślizg bo opony, na których były osadzone bardziej nadawały się do furmanek niż samochodów. Mimo swoich ułomności w ciągu trzech lat przejechałem nim po bolesławieckich drogach (w większości, wówczas, szutry) ponad sto trzydzieści tysięcy km bez remontu silnika i sprzedałem za bardzo dobre pieniądze. Nikt wówczas nie marzył o szybkich beemkach, którymi jazda bez wyobraźni dla wielu właścicieli skończyła się tragicznie.
Maluch?
~~Oranżowy Wielosił napisał(a): Boże dajcie spokój przeżyć rodzinie stratę syna jak można takie glopoty pisać chieny popatrz jeden z drugim jak się ponizasz mieląc ozorem wszyscy mądrzy a robią to samo
~~Czarniawy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~John Doe napisał(a): Szybka jazda kończy się wolnym marszem...
Myślał że jest kubicą frajer
~~Czarniawy Perukowiec napisał(a): Takich ludzi nie żałuję każdy powinien tak kończyć!
~~Czarniawy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oranżowy Wielosił napisał(a): Boże dajcie spokój przeżyć rodzinie stratę syna jak można takie glopoty pisać chieny popatrz jeden z drugim jak się ponizasz mieląc ozorem wszyscy mądrzy a robią to samo
Dwa samochody już skasował dla cwaniaka tak powinno się kończyć brawura
~~Płowobrązowa Acidantera napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olga napisał(a): No niestety większość to stuningowane " trupy " zwieśniaczone " wydechy a niestety wiemy kto nimi jeździ .Ktoś tam pisze o rodzinie , skoro on nie myślał tylko w pedał to co możemy , chciał , pędził , skończył i tyle po kozakowaniu zosta
~~Rumburak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Perukowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~John Doe napisał(a): Szybka jazda kończy się wolnym marszem...
Myślał że jest kubicą frajer
Czerniawy Perukowcu! Jak znajdę ciebie to inaczej będziesz piszczał cwaniaczku.