Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
27-latek jadący BMW nie przeżył wypadku
~~Różowofioletowa Perowskia niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 23:29
~~Złota Gailadia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Malkon napisał(a): Młodość kieruje się innymi prawami. O zachowaniach w tym i za kierownicą często decyduje nie wyobraźnia, lecz fantazja ułańska. Sam będąc młodym człowiekiem lubiałem poszaleć za kierownicą, ale wówczas moje auto miało zaledwie 40 koników pod maską a maksymalna prędkość jaką osiągało to było zaledwie 120 km na godzinę. Z maksymalną szybkością nie można było dłużej jechać jak 2-3 minuty. Dłuższa jazda z max prędkością mogła spowodować wyrwanie silnika z ramy lub oderwanie kół a z błotnikami miało się wrażenie, że chcą zamienić się w skrzydła. Przy większej prędkości zaczynały furczeć. W tych rachitycznych samochodach też ginęli ludzie. Łatwo wpadały w poślizg bo opony, na których były osadzone bardziej nadawały się do furmanek niż samochodów. Mimo swoich ułomności w ciągu trzech lat przejechałem nim po bolesławieckich drogach (w większości, wówczas, szutry) ponad sto trzydzieści tysięcy km bez remontu silnika i sprzedałem za bardzo dobre pieniądze. Nikt wówczas nie marzył o szybkich beemkach, którymi jazda bez wyobraźni dla wielu właścicieli skończyła się tragicznie.

Maluch?

Maluch 600 -tka miał 21KM, 650- tka. 24 KM ale zabić też się można było, nic kierowcę nie chroniło tylko koło zapasowe z przodu w bagażniku jak oczywiście było.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarniawy Perukowiec niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 1:50
~~Oranżowy Wielosił napisał(a): Boże dajcie spokój przeżyć rodzinie stratę syna jak można takie glopoty pisać chieny popatrz jeden z drugim jak się ponizasz mieląc ozorem wszyscy mądrzy a robią to samo

Dwa samochody już skasował dla cwaniaka tak powinno się kończyć brawura
~~Czarniawy Perukowiec niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 2:23
Masz bmw będziesz miał wypadek!
~~Likwor niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 1:24
~~Czarniawy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~John Doe napisał(a): Szybka jazda kończy się wolnym marszem...

Myślał że jest kubicą frajer

Frajerem jesteś ty, skoro tak piszesz. Nie znałeś chłopaka i śmiesz coś takiego wygłaszać.Nie masz pojęcia jakim był człowiekiem ale oczywiście go nie znałeś i wypowiedzieć się musisz.Ja dziękuje Bogu że znałem tego chopaka i wiem jakim był miłym i ciepłym człowiekiem
~~Lobo niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 1:27
~~Czarniawy Perukowiec napisał(a): Takich ludzi nie żałuję każdy powinien tak kończyć!

Nie długo ty tak skończysz bo ja ciebie też nie żałuje.Co ty nato dzbanie?
~~Likwor niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 1:31
~~Czarniawy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Oranżowy Wielosił napisał(a): Boże dajcie spokój przeżyć rodzinie stratę syna jak można takie glopoty pisać chieny popatrz jeden z drugim jak się ponizasz mieląc ozorem wszyscy mądrzy a robią to samo

Dwa samochody już skasował dla cwaniaka tak powinno się kończyć brawura

Poczekaj jak twój syn zacznie jeździć samochodem, ciekawe czy tak samo będziesz krzyczał.
~~Lobo niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 1:37
~~Płowobrązowa Acidantera napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Olga napisał(a): No niestety większość to stuningowane " trupy " zwieśniaczone " wydechy a niestety wiemy kto nimi jeździ .Ktoś tam pisze o rodzinie , skoro on nie myślał tylko w pedał to co możemy , chciał , pędził , skończył i tyle po kozakowaniu zosta

Nie no mądrość stulecia wygłosiłaś . Jak masz pisać takie kocopoły to lepiej morda w kubeł.
~~Oberżynowa Bylica niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 1:47
~~Rumburak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czarniawy Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~John Doe napisał(a): Szybka jazda kończy się wolnym marszem...

Myślał że jest kubicą frajer

Czerniawy Perukowcu! Jak znajdę ciebie to inaczej będziesz piszczał cwaniaczku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.