~~Brunatnoczerwony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a):Niech dobrowolnie wpłacają wyborcy KO, bo Jurek to ich polityk, powinni go bardzo wspierać.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.
Masz do tego prawo ,to nie kościół , tu nie musisz nic na siłę. Dajesz z własnej woli.
~~Don-Bum napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.
Masz do tego prawo ,to nie kościół , tu nie musisz nic na siłę. Dajesz z własnej woli. naprawdę ?
~~Ceglastoczerwona Azalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a):pewnie nigdy w Kościele nie był dlatego wymyślaKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.
Masz do tego prawo ,to nie kościół , tu nie musisz nic na siłę. Dajesz z własnej woli.
jaki przymus w kościele ? nie wymyślaj na kościół rusku, zakłamany jak ta nowa władza
~~Brunatnoczerwony Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Azalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.
jaki przymus w kościele ? nie wymyślaj na kościół rusku, zakłamany jak ta nowa władza pewnie nigdy w Kościele nie był dlatego wymyśla
Owsiak znalazł sobie dobry nawet bardzo dobry sposób na dostatnie życie i zaczął bawić się w politykę, szczuć na innych, dlatego od tego roku i w przyszłości nie dostanie ode mnie ani grosza.
~~Pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ben Cwał z tira napisał(a): Powinni wprowadzić zakaz, dla nieletnich zbiórki hajsu do puszek. bo przecież nielat jest nieświadomy,nie wie co czyni wg.prawa
A twoja mamusia daje nieletnim ?
~~Pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ben Cwał z tira napisał(a): Powinni wprowadzić zakaz, dla nieletnich zbiórki hajsu do puszek. bo przecież nielat jest nieświadomy,nie wie co czyni wg.prawa
A twoja mamusia daje nieletnim ?
~~Tfusk napisał(a): ***** ****