Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program finału WOŚP 2024
~~Brunatnoczerwony Lilak niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:11
~~Brunatnoczerwony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.

Masz do tego prawo ,to nie kościół , tu nie musisz nic na siłę. Dajesz z własnej woli.
~~Don-Bum napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.

Masz do tego prawo ,to nie kościół , tu nie musisz nic na siłę. Dajesz z własnej woli. naprawdę ?
Niech dobrowolnie wpłacają wyborcy KO, bo Jurek to ich polityk, powinni go bardzo wspierać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoczerwony Lilak niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:25
~~Ceglastoczerwona Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.

Masz do tego prawo ,to nie kościół , tu nie musisz nic na siłę. Dajesz z własnej woli.
jaki przymus w kościele ? nie wymyślaj na kościół rusku, zakłamany jak ta nowa władza
pewnie nigdy w Kościele nie był dlatego wymyśla
~~Różowofioletowa Perowskia niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:36
~~Brunatnoczerwony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwona Azalia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Kiścień napisał(a): Prowadzę firmę. Zatrudniam pracowników. Państwo zdziera ze mnie wielką kasę. I g....o mnie obchodzi jakaś żebranina Jurków czy srulków. Wszelkie fundacje to sposób na życie. Jak mi coś dolega to i tak muszę leczyć się prywatnie i słono płacić. Jak moja Mama obłożnie zachorowała to po 46 latach pracy nawet łóżka jej nie dali tylko musiałem za wynajem płacić. Nie dawałem i nie dam ani grosza komuś co znalazł sobie sposób na dostatnie życie.

jaki przymus w kościele ? nie wymyślaj na kościół rusku, zakłamany jak ta nowa władza pewnie nigdy w Kościele nie był dlatego wymyśla

Owsiak znalazł sobie dobry nawet bardzo dobry sposób na dostatnie życie i zaczął bawić się w politykę, szczuć na innych, dlatego od tego roku i w przyszłości nie dostanie ode mnie ani grosza.
~~Ben Cwał z tira niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:32
Powinni wprowadzić zakaz, dla nieletnich zbiórki hajsu do puszek. bo przecież nielat jest nieświadomy,nie wie co czyni wg.prawa
~~Lukasz niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:41
~~Pytanie 2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ben Cwał z tira napisał(a): Powinni wprowadzić zakaz, dla nieletnich zbiórki hajsu do puszek. bo przecież nielat jest nieświadomy,nie wie co czyni wg.prawa

A twoja mamusia daje nieletnim ?

Co Ty z ta mamusia? Ty Jesteś normalny ? Jeżeli tacy jak Ty dają na darmozjada to ja na pewno nie chce w tym uczestniczyć. Lada teraz zrobiłeś reklamę Owsiakowi.
~~Lukasz niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:44
~~Pytanie 2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ben Cwał z tira napisał(a): Powinni wprowadzić zakaz, dla nieletnich zbiórki hajsu do puszek. bo przecież nielat jest nieświadomy,nie wie co czyni wg.prawa

A twoja mamusia daje nieletnim ?

Tutaj dajesz Owsiakowi a taka miłość o której on mówił z Ciebie bije ? Twoje słowa idealnie pokazują, że kompletnie nie wiesz o co chodzi. Poza obrażaniem nie masz nic do powiedzenia.
Możesz napisać coś więcej niż obrażać każdego?
~~Złota Werbena niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:44
Złamanego grosza nie dam fałszywej upolitycznionej niby fundacji są bardziej autentyczne fundacje i zbiórki na które wpłacając pieniądze znajdują się one u osoby potrzebującej a nie tak jak wośp połowę kroi Jurek i jego banda
~~Lukasz niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:49
~~Tfusk napisał(a): ***** ****

Po co tak piszesz człowieku? Po co? Nie można normalnie beż wyzwisk ? Na prawdę chcesz się zachowywać jak ta druga strona?

Pokaz, że Jesteś inny. Normalny. A nie cham i prostak jak tamci.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy