Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program finału WOŚP 2024
~~POL niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 12:15
~~Białawy Limnantes napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Radek napisał(a): Owsiak zbiera dla Ukraińców aby wyprowadzić pieniądze z Polski i nikt nie będzie wiedział co się stało ups jak zwykle

Idź się chłopie lecz, tylko nie korzystaj ze sprzętu od WOŚP i nikt z twojej rodziny też poproś aby nie korzystał. Skoro masz takie informacje na ten temat to zgłoś do prokuratury.

Chłopa to sobie szukaj w domu lub w swoje partii a najlepiej to ściągnij klapki z oczu i zresetuj głowę po oglądaniu TVN
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Platynowa Tibuchina niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 13:09
~~Złota Werbena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lukasz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 2 napisał(a): :

Widać, że jesteś kompletnym prostakiem. Polityka za bardzo weszła do głowy i wypchała zdrowy rozsądek. Poza tym w głowie kompetna pustka. Może pokażesz swój poziom inteligencji i sklepisz kilka zdań? Nie mówię z sensem bo z tym na pewno sobie nie poradzisz. Ale po prostu wyraz swoje myśli, jeżeli jakieś kiedyś zagnieździły się w tym organie, który omylnie nazywasz Mózgiem.
Łukasz jak ja jestem kompletnym prostakiem to nie wiem kim ty jesteś, bo wątpię żebyś dorastał mi do pięt, takich jak ty to gaszę w parę sekund. Po prostu wyraziłem swoje zdanie że nie dam ani grosza na fundację która mieszka się w politykę. Jeżeli tobie coś nie pasuje to masz problem. Odnośnie mojego mózgu nie martw się skończyłem więcej uczelni niż ty potrafisz wymienić. Dodam jeszcze że jestem wykładowcą na politechnice a ty poza pisaniem komentarzy coś potrafisz?

Wykładowca:
1. Twoja matka daje dupy malata ?
2. Twoja matka komu daje?
3. Dziad już wstał?

Idealnie pokazałeś swój poziom inteligencji. Taki buc jak Ty uczy innych? Śmiem powątpiewać. Jesteś, bucem , chamem i prostakiem. I Twoja każda wypowiedź to potwierdza.
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 5:32
Dziad nie rzuci do puszki bo okupuje TVP
~~bazyliszek niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 8:26
ile Urząd miasta musi wydać , żeby grajki mogli zarobić ? kiedyś pytałem takiej jednej pani co to odpowiadać nie chciała i coś kręciła pod nosem , więc jest coś nie tak z tą całą oprawom grajkowym , a więc żeby grajki mogli zarobić 1500 zł to urząd na organizację całego przedsięwzięcia wydaje 2 000 , ot cała prawda o tej całej maskaradzie grajków od wielu lat , a te miernoty dają się golić z pieniędzy ciężko zapracowanych.nie daj się orżnąć z pieniędzy rodaku polaku . nie wpłacaj , nie do puszki schowaj pieniądze nie oddawaj ich nikomu.
~~Balzac niezalogowany
5 stycznia 2024r. o 8:39
~~bazyliszek napisał(a): ile Urząd miasta musi wydać , żeby grajki mogli zarobić ? kiedyś pytałem takiej jednej pani co to odpowiadać nie chciała i coś kręciła pod nosem , więc jest coś nie tak z tą całą oprawom grajkowym , a więc żeby grajki mogli zarobić 1500 zł to urząd na organizację całego przedsięwzięcia wydaje 2 000 , ot cała prawda o tej całej maskaradzie grajków od wielu lat , a te miernoty dają się golić z pieniędzy ciężko zapracowanych.nie daj się orżnąć z pieniędzy rodaku polaku . nie wpłacaj , nie do puszki schowaj pieniądze nie oddawaj ich nikomu.

Popieram , nie daję , wolę przelać do Torunia .Tam przynajmniej mych pieniędzy nie ukradną , pójdą na biednych i potrzebujących ,albo na remont cieknącego dachu w siedzibie TV Trwam.
~~bazyliszek niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 7:23
~~Balzac napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): ile Urząd miasta musi wydać , żeby grajki mogli zarobić ? kiedyś pytałem takiej jednej pani co to odpowiadać nie chciała i coś kręciła pod nosem , więc jest coś nie tak z tą całą oprawom grajkowym , a więc żeby grajki mogli zarobić 1500 zł to urząd na organizację całego przedsięwzięcia wydaje 2 000 , ot cała prawda o tej całej maskaradzie grajków od wielu lat , a te miernoty dają się golić z pieniędzy ciężko zapracowanych.nie daj się orżnąć z pieniędzy rodaku polaku . nie wpłacaj , nie do puszki schowaj pieniądze nie oddawaj ich nikomu.

Popieram , nie daję , wolę przelać do Torunia .Tam przynajmniej mych pieniędzy nie ukradną , pójdą na biednych i potrzebujących ,albo na remont cieknącego dachu w siedzibie TV Trwam.
aw toruniu jeszcze gorsza menda jest.
~~Balzac niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 7:34
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Balzac napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): ile Urząd miasta musi wydać , żeby grajki mogli zarobić ? kiedyś pytałem takiej jednej pani co to odpowiadać nie chciała i coś kręciła pod nosem , więc jest coś nie tak z tą całą oprawom grajkowym , a więc żeby grajki mogli zarobić 1500 zł to urząd na organizację całego przedsięwzięcia wydaje 2 000 , ot cała prawda o tej całej maskaradzie grajków od wielu lat , a te miernoty dają się golić z pieniędzy ciężko zapracowanych.nie daj się orżnąć z pieniędzy rodaku polaku . nie wpłacaj , nie do puszki schowaj pieniądze nie oddawaj ich nikomu.

Popieram , nie daję , wolę przelać do Torunia .Tam przynajmniej mych pieniędzy nie ukradną , pójdą na biednych i potrzebujących ,albo na remont cieknącego dachu w siedzibie TV Trwam.aw toruniu jeszcze gorsza menda jest.

aktusztotaki ?
~~Zielononiebieski Przebiśnieg niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 12:11
WOŚP to wg. mnie cud , że powstał
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy