Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program finału WOŚP 2024
~~Lukasz niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:54
~~Złota Werbena napisał(a): Złamanego grosza nie dam fałszywej upolitycznionej niby fundacji są bardziej autentyczne fundacje i zbiórki na które wpłacając pieniądze znajdują się one u osoby potrzebującej a nie tak jak wośp połowę kroi Jurek i jego banda

Każda fundscja utrzymuje się w ten sam sposób. Ułamek swoich pieniędzy co sciagna od ludzi daje na swoje cele statutowe a reszta dla siebie. Imprezki, wypłaty, szkolenia w hotelach.
Taki sposób na życie pod przykrywką, niby pomocy. Nie mówię, że fundacje w ogóle nie pomagają jednak nie jest tak, że robią to bezinteresownie co stara się im przypisać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lukasz niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 9:57
~~pytanie 2 napisał(a): :

Widać, że jesteś kompletnym prostakiem. Polityka za bardzo weszła do głowy i wypchała zdrowy rozsądek. Poza tym w głowie kompetna pustka. Może pokażesz swój poziom inteligencji i sklepisz kilka zdań? Nie mówię z sensem bo z tym na pewno sobie nie poradzisz. Ale po prostu wyraz swoje myśli, jeżeli jakieś kiedyś zagnieździły się w tym organie, który omylnie nazywasz Mózgiem.
~~Złota Werbena niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 10:53
~~Lukasz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 2 napisał(a): :

Widać, że jesteś kompletnym prostakiem. Polityka za bardzo weszła do głowy i wypchała zdrowy rozsądek. Poza tym w głowie kompetna pustka. Może pokażesz swój poziom inteligencji i sklepisz kilka zdań? Nie mówię z sensem bo z tym na pewno sobie nie poradzisz. Ale po prostu wyraz swoje myśli, jeżeli jakieś kiedyś zagnieździły się w tym organie, który omylnie nazywasz Mózgiem.

Łukasz jak ja jestem kompletnym prostakiem to nie wiem kim ty jesteś, bo wątpię żebyś dorastał mi do pięt, takich jak ty to gaszę w parę sekund. Po prostu wyraziłem swoje zdanie że nie dam ani grosza na fundację która mieszka się w politykę. Jeżeli tobie coś nie pasuje to masz problem. Odnośnie mojego mózgu nie martw się skończyłem więcej uczelni niż ty potrafisz wymienić. Dodam jeszcze że jestem wykładowcą na politechnice a ty poza pisaniem komentarzy coś potrafisz?
~~Kawowa Sanwitalia niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:05
~~Złota Werbena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lukasz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 2 napisał(a): :

Łukasz jak ja jestem kompletnym prostakiem to nie wiem kim ty jesteś, bo wątpię żebyś dorastał mi do pięt, takich jak ty to gaszę w parę sekund. Po prostu wyraziłem swoje zdanie że nie dam ani grosza na fundację która mieszka się w politykę. Jeżeli tobie coś nie pasuje to masz problem. Odnośnie mojego mózgu nie martw się skończyłem więcej uczelni niż ty potrafisz wymienić. Dodam jeszcze że jestem wykładowcą na politechnice a ty poza pisaniem komentarzy coś potrafisz?
Panowie mam propozycję na fundację Jurka i jego rodziny niech da każdy wyborca koalicji rządzącej to padnie nowy rekord.
~~Jarosław niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:20
Są w tym kraju fundację bardziej rzetelne niż WOŚP, lepiej bezpośrednio pomóc osobie potrzebującej niż finansować Jurka
~~zasada1 niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:26
~~Lukasz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złota Werbena napisał(a): Złamanego grosza nie dam fałszywej upolitycznionej niby fundacji są bardziej autentyczne fundacje i zbiórki na które wpłacając pieniądze znajdują się one u osoby potrzebującej a nie tak jak wośp połowę kroi Jurek i jego banda

Każda fundscja utrzymuje się w ten sam sposób. Ułamek swoich pieniędzy co sciagna od ludzi daje na swoje cele statutowe a reszta dla siebie. Imprezki, wypłaty, szkolenia w hotelach.
Taki sposób na życie pod przykrywką, niby pomocy. Nie mówię, że fundacje w ogóle nie pomagają jednak nie jest tak, że robią to bezinteresownie co stara się im przypisać.

Fundacja im. Brata Alberta – polska fundacja z siedzibą w Radwanowicach, której celem jest niesienie pomocy osobom niepełnosprawnym intelektualnie. Fundacja ma status organizacji pożytku publicznego.

Fundacja została założona 20 maja 1987 roku przez śp. Zofię Tetelowską, Stanisława Pruszyńskiego i ks. Tadeusza Isakowicza-Zaleskiego oraz osoby wywodzące się z Duszpasterstwa Osób Niepełnosprawnych i wspólnot Wiara i Światło z Krakowa. Działalność Fundacji od samego początku była wspierana przez kardynała Franciszka Macharskiego

WIDZĘ TE ICH ORGIE I IMPRESKI PO HOTELACH .

~~wystarczy nie kraść niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:32
~~Lukasz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złota Werbena napisał(a): Złamanego grosza nie dam fałszywej upolitycznionej niby fundacji są bardziej autentyczne fundacje i zbiórki na które wpłacając pieniądze znajdują się one u osoby potrzebującej a nie tak jak wośp połowę kroi Jurek i jego banda

Fundacja „Lux Veritatis” (łac. światło prawdy) – fundacja założona w 1998 przez redemptorystów o. Jana Króla i o. Tadeusza Rydzyka, nadawca Telewizji Trwam, realizator geologicznych prac poszukiwawczych w Toruniu (tzw. geotermia), współwłaściciel marki usług telefonicznych W naszej Rodzinie .

ŚWIĘTE PASTERZE , GROSZA NIE UKRADLI I JESZCZE ZE SWOICH DOŁOŻYLI.
~~Janusz niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:37
~~Złota Werbena napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lukasz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 2 napisał(a): :

Brawo Skorn , tak trzeba reagować , inaczej tłuszcza na głowę nam wejdzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza