~~Twardy korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowy Pigwowiec napisał(a): Bzdury
Do Dąbrowy Górniczej się przejedź, inaczej zaśpiewasz. .
~~Twardy korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowy Pigwowiec napisał(a): Bzdury
Do Dąbrowy Górniczej się przejedź, inaczej zaśpiewasz. .
~~Krzychu napisał(a): Brawo dla księdza, krótko z frajerami i ich domysłami nie mają dowodów to powinni srogą karę w dziesiątkach tysięcy złoty ponieść.
~~Piernikowy Pigwowiec napisał(a): To że pukał stare baby to jedno ale ludzie na wiosce gadają że jak go wywalili i się wyprowadził to zniknęły także pieniądze kościelne które ludzie płacili na kościół. No cóż może to zbieg okoliczności bo za rękę ani za ptaszka nikt go nie złapał więc jest niewinny a to tylko pomówienia. Wredni ludzie się na niego uwzięli a on pisze teraz że ma depresję. Ja też miałem depresję jak musiałem znowu szukać kolejnej partnerki. Mimo wszystko życzę jeszcze księdzu Andrzejowi i jego rodzicom wszystkiego dobrego i dużo wytrwałości.
~~dobre sobie napisał(a): Ja uważam tego księdza za normalnego faceta jak to się mówi ,,jak suka nie da to pies nie weźmie ,, przecież ta kobieta nie była gwałcona tylko za obopólną zgodą ruchana , najśmieszniejszy to jest jej mężulek rogacz .[/c
Stare to...nie umiesz wymyśleć czegoś innego ,nowego? A może taki powiew świeżej głupoty.?.Nie? Nic?No nie wysilaj się .Wiem że nie dasz rady. Szkoda.Taki PAJAC jak Ty umie tylko pajacować i klepać ozorem A ja uważam ,że to właśnie TY jesteś najśmieszniejszym PAJACem.Takiego PAJACA jak TY to ja nigdy nie spotkałam . a uwierz mi ,że żyje już troche na tym świecie.. Nauczyłeś się pisać to teraz zacznij myśleć o czym piszesz .Sam tego nie wymyśliłeś,,Powtórzyłeś głupotę wymyśloną przez głupca.I stałeś się głupcem i PAJACEM.I właśnie teraz okazało się że najgłupszym pajacem w tej całej historii jesteś TY.bo nie umiesz nawet myśleć.,bo w główce rozumu brakuje ,oj brakuje.tylko pustka się tłucze.poza tym cicho,,głucho.....
~~Pis potega napisał(a): Żebyś ty antychryście dostał zztwardzenia od parówek i kupczył w bólach 15 minut.