~~Tak wychodzi prawda napisał(a): Jeśli prawdą jest, że sędzia który wydał nakaz wykonania kary więzienia wobec ułaskawionych przez prezydenta polityków PIS jest jednocześnie członkiem Iustitii, synem (nieżyjącej już) radnej PO, kolegą syna byłego szefa WSI gen. Dukaczewskiego oraz sympatykiem PO i różnych antypisowskich inicjatyw to bardzo, bardzo, bardzo niedobrze. Powinien sam mieć na tyle oleju w głowie by nie brać tej sprawy do orzekania. A jego koledzy z wydziału powinni mieć tyle oleju w głowie by mu powiedzieć: „Chłopie, nie bierz tego, to sprawa nie dla Ciebie”. Chyba że tam wszyscy podobni? W każdym razie potwierdza to wszystkie najgorsze stereotypy o zdominowaniu wymiaru sprawiedliwości przez ludzi z jednej kasty społecznej
~~raus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
To dawaj odważny jesteś , byś się nie zdziwił
To dawaj przygłupie straszyć to możesz Janusza .Stare próchno a ma się za bohatera .
Przedstaw się żebym wiedział z jakim Herkulesem mam przyjemność , poważne przygotowania zaczynać ,
czy wystarczy zabrać na tego Herkulesa mokro ścierkę ….
He he he he
Ścierką to ty jesteś malinowy nosie i to taką od podłogi .Widzę że to ciebie zdechlaku siła rozpiera zza klawiatury , straszyć to sobie możesz wilka lasem .
To dawaj kurka wódka objaw się i jedziemy z tym koksem ,
jak zwieracze się zacisnęły to przykro mi ,
przekonasz się jakie to próchno ,
zza klawiatury Czytelniku potrafisz wyzywać , ubliżać
Zrób ten męski krok … choć raz w życiu ……
Zastosowana autokorekta
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
To dawaj przygłupie straszyć to możesz Janusza .Stare próchno a ma się za bohatera .
Przedstaw się żebym wiedział z jakim Herkulesem mam przyjemność , poważne przygotowania zaczynać ,
He he he he
Ścierką to ty jesteś malinowy nosie i to taką od podłogi .Widzę że to ciebie zdechlaku siła rozpiera zza klawiatury , straszyć to sobie możesz wilka lasem .
Zrobiłem ten krok i co durny fiucie .
Zastosowana autokorekta
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
He he he he
Bardzo jaśnie wielmożnego pana przepraszam tak się wystraszyłem ,że boję się wychodzić na spacer do rynku żebym nie został pobity i odwieziony do kliniki szczękowej ,
Zastosowana autokorekta
~~Jurek napisał(a):
Fenomen NSZZ "S" pod wodzą Piotra Dudy jest niezwykły. Przez 8 lat związkowcy siedzieli cicho. Wspierając wszystkie decyzje rządu. Teraz wychodzą na ulicę, by wesprzeć partię w obronie ludzi zarabiających w TVP miliony...
Czego tu nie rozumiecie?