~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
To dawaj odważny jesteś , byś się nie zdziwił
To dawaj przygłupie straszyć to możesz Janusza .Stare próchno a ma się za bohatera .
Przedstaw się żebym wiedział z jakim Herkulesem mam przyjemność , poważne przygotowania zaczynać ,
czy wystarczy zabrać na tego Herkulesa mokro ścierkę ….
He he he he
Ścierką to ty jesteś malinowy nosie i to taką od podłogi .Widzę że to ciebie zdechlaku siła rozpiera zza klawiatury , straszyć to sobie możesz wilka lasem .
~~Ciemnożółta Aronia napisał(a): ieszkałam kilka lat.Wczoraj NiemcyPrzyjrzyj się kto idzie do Brukseli (cytat Jeśli będziesz w PO będziemy cię bronić jak niepodległości)
~~raus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
To dawaj przygłupie straszyć to możesz Janusza .Stare próchno a ma się za bohatera .
Przedstaw się żebym wiedział z jakim Herkulesem mam przyjemność , poważne przygotowania zaczynać ,
He he he he
Ścierką to ty jesteś malinowy nosie i to taką od podłogi .Widzę że to ciebie zdechlaku siła rozpiera zza klawiatury , straszyć to sobie możesz wilka lasem .
No i niech ktoś zaprzeczy że ten Jurek to jednak nie jest dziwny człowiek. Niby gość ma swoje lata a zachowuje się tu jak dzieciak w przedszkolu. Może jednak warto polecić mu wizytę u psychologa?
~~Uczep wielolistny napisał(a):Ktoś napisał: ~~raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
He he he he
No i niech ktoś zaprzeczy że ten Jurek to jednak nie jest dziwny człowiek. Niby gość ma swoje lata a zachowuje się tu jak dzieciak w przedszkolu. Może jednak warto polecić mu wizytę u psychologa?
Jakim musi być przygłupem żeby straszyć przez internet będąc gdzieś w Niemczech ,nawet nie wie z kim ma do czynienia ,stara dziadyga a podskakuje jak by miał 20 lat ,
~~Jurko61 napisał(a): Myślę że po żadnej stronie barykady nie ma takich, którzy uważają że politycy powinni być bezkarni i stać ponad prawem. Ale rozumiem oburzenie pisowców, bo oni przez 8 lat dokładnie do czegoś takiego się przyzwyczaili, i teraz nie potrafią zrozumieć tego co się dzieje. A tymczasem nic takiego niezwykłego się nie wydarzyło, po prostu po latach bezprawia i bezkarności władzy powoli do Polski powraca prawo i sprawiedliwość... :)