Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Pokażcie kto jedzie na manifestację PiS 11 stycznia w Warszawie z Bolesławca i okolic!

~~Poczerwieniała Malina niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 10:08
ale po co się tu ''gotujesz'' " Jurek?
skąd to info że założyciel tematu jest na emeryturze?...a może po prostu to że mamy tu teraz mrozy zakład wstrzymał produkcję a ludzi wysłał na ''wolne'' ...nie pomyślałeś o tym?
teraz piszesz po raz kolejny o jakiejś tam ''nienawiści do ciebie i Lucjana''...myślisz chłopie że jesteście kimś na tyle ważnym by was nienawidzić?
jesteście mało znaczącym trybikiem w piSSdzielskiej machinie propagandy której się bezwolnie ,bezrefleksyjnie poddaliście i z której nie potraficie się wyrwać...
boli cię że był tu marsz zwany ''marszem miliona serc''?....ma prawo cię boleć bo to właśnie pokazało jak wielki jest opór społeczny do tej złodziejskiej kliki piSSdzielskiej...
teraz zobaczymy ilu to ''obrońców tv'' się pokaże na waszym marszu...;D ...aż dziwne że ty taki zwolennik piSSdzielców sam się tam nie wybierasz...;D
a jak tam z protestami rolników u ciebie w ''faterlandzie''?...widziałeś zdjęcia autobahnów blokowanych przez ciągniki?
widziałeś filmy z Berlina gdzie Unter der linden jest kompletnie zablokowana od pomnika Nike po samą słynną bramę ?
o tym pisz a nie tu podniecasz się robiąc jak to określa Lucjan-''osobiste wycieczki'' ;D

ja tam czekam na godzinę 11-ą bo może to być ciekawe...

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 11:43
Albo jesteś naprawdę tak ograniczony , albo jesteś autorem tego nietrafionego tematu
, (o tym pisz a nie tu podniecasz się robiąc jak to określa Lucjan-''osobiste wycieczki'' ;D)
Wystarczy przeczytać pierwsze komentarze
by z tymi wycieczkami prywatnymi odbić piłeczkę w twoją stronę Janusz , kiedyś napisałeś że potrafisz zmieniać pismo i formę pisania , a ja ci napiszę jesteś bardzo łatwo rozpoznawalny i szukasz guza , aż kiedyś ktoś ci go nabije . Decyduj swoją własną doopeczka
W odwrotności od ciebie nie jestem uzależniony od Bolec info , decyzje o moich planach podejmuje sam , i bardzo trafnie .
Daleko ci chłopczyno jeszcze cieszący się tylko z czyichś potyczek .
Baw się dalej pisząc z ukrycia …..
~~Poczerwieniała Malina niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 12:04
~~Jurek napisał(a): Albo jesteś naprawdę tak ograniczony , albo jesteś autorem tego nietrafionego tematu
, (o tym pisz a nie tu podniecasz się robiąc jak to określa Lucjan-''osobiste wycieczki'' ;D)
Wystarczy przeczytać pierwsze komentarze
by z tymi wycieczkami prywatnymi odbić piłeczkę w twoją stronę Janusz , kiedyś napisałeś że potrafisz zmieniać pismo i formę pisania , a ja ci napiszę jesteś bardzo łatwo rozpoznawalny i szukasz guza , aż kiedyś ktoś ci go nabije . Decyduj swoją własną doopeczka
W odwrotności od ciebie nie jestem uzależniony od Bolec info , decyzje o moich planach podejmuje sam , i bardzo trafnie .
Daleko ci chłopczyno jeszcze cieszący się tylko z czyichś potyczek .
Baw się dalej pisząc z ukrycia …..

fantazjujesz Jurek co nie jest niczym nowym...
tak - pisałem o tym że jak chcę to zmieniam styl...nie raz się sam dawałeś na tym łapać więc nie pisz bzdur że jestem rozpoznawalny...
czy ja ''szukam guza''? ...pisanie prawdy i pisanie wprost jak ciebie i Lucjana widzę to ''szukanie guza''?

''szukasz guza , aż kiedyś ktoś ci go nabije ...'' Jurek-straszysz mnie? ...opamiętaj się chłopie a jak masz co do tego wątpliwości to skorzystaj z tej swojej ''kancelarii'' i niech ci wytłumaczą czym mogą być te twoje ''ostrzeżenia'' ...;D

''chłopczyno''?....dobre ...
czy ja się cieszę z jakichś twoich ''potyczek''?...bawią mnie i tyle...;D
lubię czytć jak miotasz się na oślep czytając a to o jakichś ''sandałach'' a to o ''malinowym nosie'' ...;D ...nic więcej...

Jurek ...jak będę chciał to nadal będę pisał ''z ukrycia'' a ty nadal będziesz tu będziesz ''gonił zajączka'' ...;D
jak widzisz teraz i wcześniej poddając krytyce twoje postępowanie nie zmieniam stylu ...ani cię nie obrażam ani wyzywam...
nie piszę -jak robi to twój brat - że ''szczekasz'' że jesteś kanalią czy gnidą...
to ci nie przeszkadza? ...odpowiesz? ;D

~~Rdest polny niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 12:22
Nie odpowie.
~~Wstyd niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 14:09
Redakcja jak zwykle likwiduje wpisy broniących PiS
~~Gazania skalna niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 14:42
Bo pisu nie ma co bronić. Pis to organizacja o strukturze mafijnej i jako taka powinna być zdelegalizowana.
~~raus niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 14:49
Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
~~Obserwator niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 14:55
Po co ta awantura chcesz jedź nikt nikomu nie broni.Byly marsze zwołane przez Tuska czy ktoś ci zabraniał.Nie jestem zwolenniczką PiSu ale nie mogę patrzeć co ten rząd wyprawią ,i chętnie pojadę w obronie Polski , może tego jeszczey nie rozumiesz . Zobaczcie co się dzieje w Niemczech ja tam mieszkałam kilka lat.Wczoraj Niemcy powiedzieli dość .Jeszcze mamy wolną wolę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy