~~Jurek napisał(a): Albo jesteś naprawdę tak ograniczony , albo jesteś autorem tego nietrafionego tematu
, (o tym pisz a nie tu podniecasz się robiąc jak to określa Lucjan-''osobiste wycieczki'' ;D)
Wystarczy przeczytać pierwsze komentarze
by z tymi wycieczkami prywatnymi odbić piłeczkę w twoją stronę Janusz , kiedyś napisałeś że potrafisz zmieniać pismo i formę pisania , a ja ci napiszę jesteś bardzo łatwo rozpoznawalny i szukasz guza , aż kiedyś ktoś ci go nabije . Decyduj swoją własną doopeczka
W odwrotności od ciebie nie jestem uzależniony od Bolec info , decyzje o moich planach podejmuje sam , i bardzo trafnie .
Daleko ci chłopczyno jeszcze cieszący się tylko z czyichś potyczek .
Baw się dalej pisząc z ukrycia …..
fantazjujesz Jurek co nie jest niczym nowym...
tak - pisałem o tym że jak chcę to zmieniam styl...nie raz się sam dawałeś na tym łapać więc nie pisz bzdur że jestem rozpoznawalny...
czy ja ''szukam guza''? ...pisanie prawdy i pisanie wprost jak ciebie i Lucjana widzę to ''szukanie guza''?
''szukasz guza , aż kiedyś ktoś ci go nabije ...'' Jurek-straszysz mnie? ...opamiętaj się chłopie a jak masz co do tego wątpliwości to skorzystaj z tej swojej ''kancelarii'' i niech ci wytłumaczą czym mogą być te twoje ''ostrzeżenia'' ...;D
''chłopczyno''?....dobre ...
czy ja się cieszę z jakichś twoich ''potyczek''?...bawią mnie i tyle...;D
lubię czytć jak miotasz się na oślep czytając a to o jakichś ''sandałach'' a to o ''malinowym nosie'' ...;D ...nic więcej...
Jurek ...jak będę chciał to nadal będę pisał ''z ukrycia'' a ty nadal będziesz tu będziesz ''gonił zajączka'' ...;D
jak widzisz teraz i wcześniej poddając krytyce twoje postępowanie nie zmieniam stylu ...ani cię nie obrażam ani wyzywam...
nie piszę -jak robi to twój brat - że ''szczekasz'' że jesteś kanalią czy gnidą...
to ci nie przeszkadza? ...odpowiesz? ;D