~~Obserwator napisał(a): Po co ta awantura chcesz jedź nikt nikomu nie broni.Byly marsze zwołane przez Tuska czy ktoś ci zabraniał.Nie jestem zwolenniczką PiSu ale nie mogę patrzeć co ten rząd wyprawią ,i chętnie pojadę w obronie Polski , może tego jeszczey nie rozumiesz . Zobaczcie co się dzieje w Niemczech ja tam mieszkałam kilka lat.Wczoraj Niemcy powiedzieli dość .Jeszcze mamy wolną wolę
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Obserwator napisał(a): Po co ta awantura chcesz jedź nikt nikomu nie broni.Byly marsze zwołane przez Tuska czy ktoś ci zabraniał.Nie jestem zwolenniczką PiSu ale nie mogę patrzeć co ten rząd wyprawią ,i chętnie pojadę w obronie Polski , może tego jeszczey nie rozumiesz . Zobaczcie co się dzieje w Niemczech ja tam mieszkałam kilka lat.Wczoraj Niemcy powiedzieli dość .Jeszcze mamy wolną wolę
A nie chcesz wracać do Niemiec ,wracaj i tam strajkuj .
~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .
~~Jurek napisał(a): Pierwszy raz w historii Polski premier straszy więzieniem Prezydenta Polskiej Rzeczypospolitej , jak się zagalopował …??
Co mu naobiecywali koledzy z Uni że robi tu za Bulteriera…?