~~Jurek napisał(a): Janusz po co nadal wyskakujesz z tą kancelarią , będziesz miał okazję jeszcze sam do niej pójść , a przecież już doświadczenie masz , co mnie interesuje osoba /osoby które
nie mogą przetrawić mojej osoby …
Dlaczego uważasz że straszę , nie straszę
przecież już raz znalazłem bezproblemowo
lokum Janusza , a Bolesławiec to nie Istambuł
, tylko tym razem jak zapytasz czy możesz wpisać że było niebiesko od syren to ciebie wyśmieje chłoptasiu , nie będę pomagał ci w łganiu twoich idoli byś na bohatera wyrósł ….
;);)
teraz pytasz co ja ''wyskakuję z kancelarią''?...a czy to ty czasem pierwszy nią nie straszyłeś?...czy to czasem nie ty Jurek wklejałeś tu kopię jakichś druków ogólnie dostępnych w internecie a ja je po prostu wyśmiałem?
teraz brniesz w jakieś głupoty że znasz lokum itd. ...no i co z tego że znasz? to kolejna forma czegoś co mnie ma zastraszyć?
Jurek ...był tu kiedyś taki jeden co to się jarał tym co sam wypisywał...był ....;D
ja Jurek nie jestem strachliwy ale i też nie jestem z tych których ponoszą niezdrowe emocje ...
kiedyś sobie zakpiłem z tych co oczekiwali tu że kiedy my się spotkamy to będzie ''niebiesko od ...'' pomijam tu tą twoją bzdurę że od syren może być niebiesko...;D ....to tez pokazuje jak emocje tobą targają... ;D
''chłoptasiu'' ...;D
ja tam nie oczekuję że ty będziesz mi pomagał w wyjściu na bohatera...mnie wystarczy to jak ty się sam nim chcesz tutaj obwołać ...
oj Jurek ...myślałem że ty z moich wpisów potrafisz coś zrozumieć ale jak widzę jest to dla ciebie zbyt trudne...
ps. Jurek a tego kto zamieścił tu inny wpis który skierowany był bezpośrednio do ciebie też zamierzasz odwiedzić?...czy ta twoja kancelaria go namierzy...; D