Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pokażcie kto jedzie na manifestację PiS 11 stycznia w Warszawie z Bolesławca i okolic!

~~malinowy niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 18:13
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .

To dawaj odważny jesteś , byś się nie zdziwił

To dawaj przygłupie straszyć to możesz Janusza .Stare próchno a ma się za bohatera .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poczerwieniała Malina niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 20:06
~~Jurek napisał(a): Janusz po co nadal wyskakujesz z tą kancelarią , będziesz miał okazję jeszcze sam do niej pójść , a przecież już doświadczenie masz , co mnie interesuje osoba /osoby które
nie mogą przetrawić mojej osoby …
Dlaczego uważasz że straszę , nie straszę
przecież już raz znalazłem bezproblemowo
lokum Janusza , a Bolesławiec to nie Istambuł
, tylko tym razem jak zapytasz czy możesz wpisać że było niebiesko od syren to ciebie wyśmieje chłoptasiu , nie będę pomagał ci w łganiu twoich idoli byś na bohatera wyrósł ….
;);)

teraz pytasz co ja ''wyskakuję z kancelarią''?...a czy to ty czasem pierwszy nią nie straszyłeś?...czy to czasem nie ty Jurek wklejałeś tu kopię jakichś druków ogólnie dostępnych w internecie a ja je po prostu wyśmiałem?
teraz brniesz w jakieś głupoty że znasz lokum itd. ...no i co z tego że znasz? to kolejna forma czegoś co mnie ma zastraszyć?
Jurek ...był tu kiedyś taki jeden co to się jarał tym co sam wypisywał...był ....;D
ja Jurek nie jestem strachliwy ale i też nie jestem z tych których ponoszą niezdrowe emocje ...
kiedyś sobie zakpiłem z tych co oczekiwali tu że kiedy my się spotkamy to będzie ''niebiesko od ...'' pomijam tu tą twoją bzdurę że od syren może być niebiesko...;D ....to tez pokazuje jak emocje tobą targają... ;D

''chłoptasiu'' ...;D
ja tam nie oczekuję że ty będziesz mi pomagał w wyjściu na bohatera...mnie wystarczy to jak ty się sam nim chcesz tutaj obwołać ...
oj Jurek ...myślałem że ty z moich wpisów potrafisz coś zrozumieć ale jak widzę jest to dla ciebie zbyt trudne...

ps. Jurek a tego kto zamieścił tu inny wpis który skierowany był bezpośrednio do ciebie też zamierzasz odwiedzić?...czy ta twoja kancelaria go namierzy...; D
9 stycznia 2024r. o 20:10
~~Ciemnożółta Aronia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Pierwszy raz w historii Polski premier straszy więzieniem Prezydenta Polskiej Rzeczypospolitej , jak się zagalopował …??
Co mu naobiecywali koledzy z Uni że robi tu za Bulteriera…?

Juruś, ukrywanie przestępców jest przestępstwem :) teraz wydać Europejski List Gończy i? jedzie milion wqrwionych ludzi do Warszawy, w czynie społecznym budują mur w koło pałacu i stawiają wieżyczki i już przestępcy w schowku są :)

Jurek tego nie zrozumie...on teraz rwie włosy z głowy bo właśnie Policja zatrzymała dwóch piSSdzielskich przestępców i to gdzie...w u samego ''budynia'' który myślał że tym ich ochroni a tu DUPA ...;D
9 stycznia 2024r. o 20:13
~~malinowy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .

To dawaj przygłupie straszyć to możesz Janusza .Stare próchno a ma się za bohatera .

no i tym sposobem spodziewaj się wizyty w kancelarii ...;D
~~elektryk niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 20:56
Naprawdę nie wiem, o co się ten PiS tak gardłuje. Jest prawomocny wyrok, to musi zostać wykonany. Tak działa prawo. Natomiast to, że obecnie skazany nie jest wzywany do odbycia kary, tylko policja go doprowadza, to efekt zmian w kodeksie karnym wykonawczym uchwalonych przez PiS.
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 20:58
Nareszcie normalność, jest wyrok, jest kara.
~~ha ha niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 21:09
~~Poczerwieniała Malina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~malinowy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~raus napisał(a): Malinowy nos straszy Janusza guzem a może sam mieć tego guza nabitego ,widzę że z tego fiuta jest wiraszka pół ..uja i pół ptaszka .

no i tym sposobem spodziewaj się wizyty w kancelarii ...;D

On i jego kancelaria to mi lata koło dupy ,
~~wonexoms niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 21:09
https://queenspalace.pro/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza