Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Jurek niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 18:27
Jest akt oskarżenia Rycha Czarneckiego. No i wypada teraz zapytać, czy jest Rycho?
Żeby nie było że z Romanowskim dookoła świata punto jadą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dawny znajomy niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 19:07
O i o ty chodzi. Jak siostra Bożenka zobaczy twój wpis będzie zadowolona .
~~Czas do celi niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 19:55
Ziobro i Jaki szykujcie pasiaki
~~Żółtawobrunatny Dereń niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 8:17
~~dawny znajomy napisał(a): O i o ty chodzi. Jak siostra Bożenka zobaczy twój wpis będzie zadowolona .

Tak głupiutkiego ziemia jeszcze nosi …?
Przyjdzie chyba ta od kosy …!!
Czapkę głupa zaraz skosi …!!
Kiedy wejdziesz do łazienki
Tam na pewno lustro masz
Odwróć głowę , spójrz w lusterko
A tam ujrzysz „głupa” twarz …..!!!

~~Uj niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 21:16
Jak tam bohater pisu ?
~~Jasiu niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 4:10
Marcin Romanowski

W związku z decyzją sejmu, wbrew narracji prokuratury, nie zamierzam destabilizować żadnego postępowania czy uciekać. Ani mdleć. Jestem gotowy ustosunkować się do tych bezzasadnych, umotywowanych polityczną zemstą zarzutów, które są mi stawiane przez osoby, które i tak nie są uprawnione do tych działań ze względu na nieprawidłowe powołanie. Sprawa ma charakter politycznej zemsty. Jestem przekonany, że zawsze działałem zgodnie z prawem i w odpowiednim czasie i trybie przedstawię dowody podważające insynuacje Tomasza M. prowadzonego przez polityka koalicji rządzącej Romana Giertycha. Oczywiście wyrażam zgodę na posługiwanie się w przestrzeni publicznej moim pełnym nazwiskiem oraz na wykorzystywanie mojego wizerunku.
~~gołąb wolności niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 7:32
Odnalazł się PiSowski Nelson Mandela , przebywa nad Balatonem .
Oby nie skończył jak na Białorusi Emil Czeczko.
~~GRU niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 7:51
Dziś Budapeszt jutro Moskwa. Tego chciał kaczyński w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!