Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Dys ys niezalogowany
9 stycznia 2025r. o 14:22
Czy jak Putin będzie chciał przyjechać do Polski to Duda będzie się dla niego domagał gwarancji bezpieczeństwa i schroni go w pałacu ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 8:05
Kartka z kalendarza. 9.01.2024 w pałacu prezydenckim zatrzymano przestępców Kamińskiego i Wąsika. Prezydent Polski ukrywał kryminalistów.
Jeszcze 206 dni .
~~Zarumieniona Czeremcha niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 8:22
''Co najmniej 10 proc. ukraińskich żołnierzy dezerteruje ze szkoleń wojskowych prowadzonych w Polsce. Tak wynika z informacji pochodzących od źródeł w siłach zbrojnych ujawnionych przez "Dziennik Gazetę Prawną". Niektórzy Ukraińcy prawdopodobnie celowo planują treningi w Polsce, bo z góry zakładają ucieczkę.
W środę agencja AFP doniosła o dezercji kilkudziesięciu Ukraińców w trakcie szkolenia wojskowego we Francji. Ogólnie ze służby w szkolonej tam brygadzie "Anna Kijowska" wycofało się około 1,7 tys. żołnierzy — wynika z raportu przedstawionego w grudniu przez ukraińskiego dziennikarza.

Okazuje się, że problem dezercji istnieje także w Polsce, gdzie ukraińscy żołnierze szkolą się w ramach misji EUMAM (European Union Military Assistance Mission Ukraine). Od jesieni 2022 r. do końca 2024 r. w Polsce wytrenowano ok. 13 tys. Ukraińców. Według źródeł "DGP" jedna dziesiąta z nich mogła zdezerterować.''

HAHAHAHAHAHA
~~Mykoła niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 8:27
~~Zarumieniona Czeremcha napisał(a): ''Co najmniej 10 proc. ukraińskich żołnierzy dezerteruje ze szkoleń wojskowych prowadzonych w Polsce. Tak wynika z informacji pochodzących od źródeł w siłach zbrojnych ujawnionych przez "Dziennik Gazetę Prawną". Niektórzy Ukraińcy prawdopodobnie celowo planują treningi w Polsce, bo z góry zakładają ucieczkę.
W środę agencja AFP doniosła o dezercji kilkudziesięciu Ukraińców w trakcie szkolenia wojskowego we Francji. Ogólnie ze służby w szkolonej tam brygadzie "Anna Kijowska" wycofało się około 1,7 tys. żołnierzy — wynika z raportu przedstawionego w grudniu przez ukraińskiego dziennikarza.

Okazuje się, że problem dezercji istnieje także w Polsce, gdzie ukraińscy żołnierze szkolą się w ramach misji EUMAM (European Union Military Assistance Mission Ukraine). Od jesieni 2022 r. do końca 2024 r. w Polsce wytrenowano ok. 13 tys. Ukraińców. Według źródeł "DGP" jedna dziesiąta z nich mogła zdezerterować.''

HAHAHAHAHAHA

Zima , Iwan ty już kufajku i walonki pakupił , ha ?
~~Jarosław Tusk niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 8:28
~~Dys ys napisał(a): Czy jak Putin będzie chciał przyjechać do Polski to Duda będzie się dla niego domagał gwarancji bezpieczeństwa i schroni go w pałacu ??

Oczywiście. Nawet Donald TuSSk przyklepie to zgodnie. W końcu to jego bliski przyjaciel.
~~Polak niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 8:36
Mykoła powiedz mi czy twoja Jelena pochwaliła ci się bielizną jaką jej kupiłem bo opowiadała mi że ciebie na nią nie stać. Och jak mi ona dziękowała. I od przodu i od tyłu i na lewym boczku i na prawym.
W przyszłym tygodniu obiecałem kupić jej szalik.
~~Granatowoszary Winobluszcz niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 8:41
~~Polak napisał(a): Mykoła powiedz mi czy twoja Jelena pochwaliła ci się bielizną jaką jej kupiłem bo opowiadała mi że ciebie na nią nie stać. Och jak mi ona dziękowała. I od przodu i od tyłu i na lewym boczku i na prawym.
W przyszłym tygodniu obiecałem kupić jej szalik.

Ale z ciebie wyrodny sk.syn . Kasę z MOPSu wydajesz na dziewczyny , a twoja niepełnosprawna matka , na parkingach dudą pracuje , abyś miał co jeść. Zobacz w jaką pogodę .
~~Najlepszy premier ever niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 10:36
Kocham Premiera Tuska za to co robi dla nas Polakòw
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza