~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widzisz pustaku jak wychodzi twoje nieuctwo? ;D
chyba w końcu załapałeś jakiego głupa z siebie robisz stąd ucieczka od odpowiedzi...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pajacu jak ci napiszę że zarabiam miesięcznie 1.200 tysiąca złotych to ile to będzie ? ;D
~~klucznik napisał(a): 5. dzień aresztu dla Dariusza Mateckiego ,5 dni, to 50 kg "w plecy".... A pod pierdlem ;
- nie ma Republiki
- nie ma ludzi z transparentami
-nie ma posła Goska
Najkrótsza krucjata w historii PiS ,został sam w tym areszcie?!
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pajacu jak ci napiszę że zarabiam miesięcznie 1.200 tysiąca złotych to ile to będzie ? ;D
Pajac miałeś mieć na imię tylko ksiądz przy chrzcie się nie zgodził. A co mnie to obchodzi ile ty zarabiasz ??? Możesz nawet zarabiać tak jak napisałeś 1,200 tysiąca złotych koło ptaka mi to lata … pytanie moje brzmiało czy bierzesz te 5 ton sera
~~Mysa Hutujnia napisał(a): Pakt migracyjny wejdzie w życie w połowie 2026 r. i będzie wiążący dla wszystkich państw Unii Europejskiej” — przypomina Markus Lammert, rzecznik Komisji Europejskiej. Podkreślał także, że Komisja podejmie „odpowiednie działania” wobec tych państw, które go nie wdrożą.