Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia do Marszałka
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 marca 2025r. o 17:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widzisz pustaku jak wychodzi twoje nieuctwo? ;D
chyba w końcu załapałeś jakiego głupa z siebie robisz stąd ucieczka od odpowiedzi...

Chłopie to ty chcesz mieć obliczyć ile to jest 1.200 kg to sobie oblicz .. a moje pytanie brzmi czy masz na 5 ton sera żółtego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 marca 2025r. o 17:25
pajacu jak ci napiszę że zarabiam miesięcznie 1.200 tysiąca złotych to ile to będzie ? ;D
11 marca 2025r. o 17:31
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pajacu jak ci napiszę że zarabiam miesięcznie 1.200 tysiąca złotych to ile to będzie ? ;D

Pajac miałeś mieć na imię tylko ksiądz przy chrzcie się nie zgodził. A co mnie to obchodzi ile ty zarabiasz ??? Możesz nawet zarabiać tak jak napisałeś 1,200 tysiąca złotych koło ptaka mi to lata … pytanie moje brzmiało czy bierzesz te 5 ton sera
~~klucznik niezalogowany
11 marca 2025r. o 17:33
5. dzień aresztu dla Dariusza Mateckiego ,5 dni, to 50 kg "w plecy".... A pod pierdlem ;
- nie ma Republiki
- nie ma ludzi z transparentami
-nie ma posła Goska
Najkrótsza krucjata w historii PiS ,został sam w tym areszcie?!

11 marca 2025r. o 17:36
~~klucznik napisał(a): 5. dzień aresztu dla Dariusza Mateckiego ,5 dni, to 50 kg "w plecy".... A pod pierdlem ;
- nie ma Republiki
- nie ma ludzi z transparentami
-nie ma posła Goska
Najkrótsza krucjata w historii PiS ,został sam w tym areszcie?!

Tusk tylko to potrafi robić … wsadzać wszystkich do puchy a z polski robi druga Białoruś.
~~Mysa Hutujnia niezalogowany
11 marca 2025r. o 17:36
Pakt migracyjny wejdzie w życie w połowie 2026 r. i będzie wiążący dla wszystkich państw Unii Europejskiej” — przypomina Markus Lammert, rzecznik Komisji Europejskiej. Podkreślał także, że Komisja podejmie „odpowiednie działania” wobec tych państw, które go nie wdrożą.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 marca 2025r. o 17:40
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pajacu jak ci napiszę że zarabiam miesięcznie 1.200 tysiąca złotych to ile to będzie ? ;D

Pajac miałeś mieć na imię tylko ksiądz przy chrzcie się nie zgodził. A co mnie to obchodzi ile ty zarabiasz ??? Możesz nawet zarabiać tak jak napisałeś 1,200 tysiąca złotych koło ptaka mi to lata … pytanie moje brzmiało czy bierzesz te 5 ton sera

tłuk ...
tłuk i nic więcej...;D
szkoda mi czasu na takiego jak ty ...chociaż zabawa nawet niezła...;D
11 marca 2025r. o 17:43
~~Mysa Hutujnia napisał(a): Pakt migracyjny wejdzie w życie w połowie 2026 r. i będzie wiążący dla wszystkich państw Unii Europejskiej” — przypomina Markus Lammert, rzecznik Komisji Europejskiej. Podkreślał także, że Komisja podejmie „odpowiednie działania” wobec tych państw, które go nie wdrożą.

No i będzie Afrykańczyków w Polsce trochę. Będzie coś się przynajmniej działo … tak to człowiek słyszy że to w Niemczech czarnoskóry osobnik wjechał w tłum albo że Afgańczyk zabił 3 osoby nożem. Herr Tusk chce tego samego w Polsce co się dzieje w Niemczech , Belgii , Francji , Holandii. Przynajmniej coś się będzie w Polsce działo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza