Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 marca 2025r. o 18:16
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''W marcu 2022 r. Orlen kupił 5 tys. Starlinków dla Ukrainy za 24 mln zł. Zestawy przekazano w formie darowizny za pośrednictwem Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych. Rok później Orlen wydał kolejne 5 mln zł na pokrycie kosztów abonamentu. - Wspieramy Ukrainę i jej obywateli - pisał ówczesny szef Orlenu Daniel Obajtek.
"Podczas gdy Rosja blokuje dostęp do internetu, Ukraina coraz bardziej otwiera się na cały świat. Ukraina to prawda. Prawda zawsze zwycięża" - napisał 18 marca 2022 r. na Twitterze ukraiński wicepremier i minister transformacji cyfrowej Mychajło Fedorow. Miesiąc wcześniej doszło do pełnoskalowej rosyjskiej inwazji.

Ze wsparciem dla Ukrainy od razu ruszyła Polska. Orlen przekazał dla Kijowa 5 tys. sztuk zestawów do satelitarnej łączności Starlink. Sprzęt trafił na wschód w formie darowizny i za pośrednictwem Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych.

- Wartość dotacji dla Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych w marcu 2022 r., czyli koszt zakupu 5 tys. szt. Starlinków, to ponad 24 mln zł - informuje nas biuro prasowe Orlenu.''

teraz wiecie ''poloczki '' dlaczego mieliśta paliwo po osiem zyli i plagę awarii''instrybutorów''? ;D

Janusz ruska onuco, dzięki Starlinkom bardzo wielu waszych bojców poszło do kacapskiego nieba, bardzo wielu.

za to przez takich jak ty ukraińska onuco dzisiaj brakuje kasy dla Polaków którym powódź zabrała często wszystko co mieli...
to też cieszy cię to prawda ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 marca 2025r. o 18:18
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): tak ...twoje ''umiejętności '' właśnie poznałem...;D
a gdzie to teraz robisz ''karierę'' mając takie ''umiejętności''?
teraz tu w klawiaturę możesz wklepać wszystko ...
wiem już dobrze co potrafią tu wypisywać podobni tobie pajace...jak tam ceny sera w Holandii? ;D

Grzecznie się pytasz to wiec tobie odpisuje gdzie pracuje. Pracuje w coffyshoopie i sprzedaje legalnie marihuanę.
11 marca 2025r. o 18:23
co ty nie powiesz?...w coffyshoopie?
i sprzedajesz? ;D ... i to są te twoje ''umiejętności'' na których w Polsce się nie poznali?
czy to czasem nie to samo co robi kasjerka w Biedronce...
~~Marycha niezalogowany
11 marca 2025r. o 21:25
(Kupiłem Nick ):::
Czy wart jest twój wysiłek na pisanie , z „mundrym”
wykpić kogoś , to jego specjalność , sobie spoko zarabiasz kasiorkę u Holendra , a mistrz kleju i glazury
obrabia ci cztery litery…
11 marca 2025r. o 21:49
~~Marycha napisał(a): (Kupiłem Nick ):::
Czy wart jest twój wysiłek na pisanie , z „mundrym”
wykpić kogoś , to jego specjalność , sobie spoko zarabiasz kasiorkę u Holendra , a mistrz kleju i glazury
obrabia ci cztery litery…

~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): co ty nie powiesz?...w coffyshoopie?
i sprzedajesz? ;D ... i to są te twoje ''umiejętności'' na których w Polsce się nie poznali?
czy to czasem nie to samo co robi kasjerka w Biedronce...

Wyobraź sobie że to nie to samo co kasjerka w biedronce. Bo ja nawet nie tykam pieniądzy tylko wydaje towar a druga sprawa do cofika przychodzi całkiem inne towarzystwo niż do biednej biedronki no i kasjerka nie zarobi 2400€ netto w biedronce na kasie

jasne że nie to samo...
kasjerka w Biedronce musi poznać ''milion'' kodów i potrafić liczyć kasiorkę...
ty po tym co pisałeś ile to sera możesz kupić za 12 ojro dałeś ''popis'' jak potrafisz liczyć więc...
to jedno a drugie dopuścić ''polaczka'' do kasy nie potrafiącego liczyć to albo manka i plajta ...
a więc twoje ''umiejętności'' to wydać towar i na tym one się kończą...;D

a ty ''maryśka'' ...gdzie ty ''mondrusiu'' wyczytałeś że jemu obrabiam dupę?
ad tego to jest tu Lucjan z Ocic...;D
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 marca 2025r. o 22:39
I najważniejsze ~~Staroróżowy Jaśminowiec
Muszę się posługiwać innym językiem niż polski. A Polacy w Polsce narzekają że nie mogą znaleźć pracy powyżej 4000 klocków i pracują w Amazonach , banderach i wszystko robią to na czas. I najważniejsza różnica ja do swojej pracy idę bardzo chętnie a zapytaj się pani z biedronki czy przychodzi chętnie do pracy.
~~Woskowożółta Glicynia niezalogowany
11 marca 2025r. o 22:49
no nie ,najpierw jurko 61
teraz następny co się nicka dorobił w szopie w holandii
j23 konfederat polski
że o lucku nie wspomnę
pan M jakby przycichł
~~Jurek niezalogowany
12 marca 2025r. o 5:10
Dariusz Matecki został przeniesiony do Aresztu Śledczego w Radomiu - ustalił reporter TV Trwam.
Jak można było wywieźć Mateckiego tak daleko od Goska?
Skandal!!! Sejm zgodził się na aresztowanie, ale nie na tortury!!!
To jest diaboliczne, bo Bodnarowcy jednocześnie torturują Mateckiego, Goska i Radom
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza