~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pajacu jak ci napiszę że zarabiam miesięcznie 1.200 tysiąca złotych to ile to będzie ? ;D
Pajac miałeś mieć na imię tylko ksiądz przy chrzcie się nie zgodził. A co mnie to obchodzi ile ty zarabiasz ??? Możesz nawet zarabiać tak jak napisałeś 1,200 tysiąca złotych koło ptaka mi to lata … pytanie moje brzmiało czy bierzesz te 5 ton sera
tłuk ...
tłuk i nic więcej...;D
szkoda mi czasu na takiego jak ty ...chociaż zabawa nawet niezła...;D
Kolego w żaden sposób mi to nie przeszkadza ze jestem tłukiem a wręcz mi to w życiu pomaga. Ale nadal nie odpisałeś czy chcesz 5 ton sera ??
~~Mysa Hutujnia napisał(a): Pakt migracyjny wejdzie w życie w połowie 2026 r. i będzie wiążący dla wszystkich państw Unii Europejskiej” — przypomina Markus Lammert, rzecznik Komisji Europejskiej. Podkreślał także, że Komisja podejmie „odpowiednie działania” wobec tych państw, które go nie wdrożą.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): teraz wiecie ''poloczki '' dlaczego mieliśta paliwo po osiem zyli i plagę awarii''instrybutorów''? ;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): no co z tymi tonami sera?
wiesz już jak liczyć po przecinku i jak automatycznie zmieniają się wartości?
czy za prosty ciebie chłopina ,nie za bardzo wyuczony i odpuszczasz jak widzę...;D
widzę też że chodzenie do szkoły sprawiało ci spore trudności a nauka wręcz ból...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''W marcu 2022 r. Orlen kupił 5 tys. Starlinków dla Ukrainy za 24 mln zł. Zestawy przekazano w formie darowizny za pośrednictwem Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych. Rok później Orlen wydał kolejne 5 mln zł na pokrycie kosztów abonamentu. - Wspieramy Ukrainę i jej obywateli - pisał ówczesny szef Orlenu Daniel Obajtek.
"Podczas gdy Rosja blokuje dostęp do internetu, Ukraina coraz bardziej otwiera się na cały świat. Ukraina to prawda. Prawda zawsze zwycięża" - napisał 18 marca 2022 r. na Twitterze ukraiński wicepremier i minister transformacji cyfrowej Mychajło Fedorow. Miesiąc wcześniej doszło do pełnoskalowej rosyjskiej inwazji.
Ze wsparciem dla Ukrainy od razu ruszyła Polska. Orlen przekazał dla Kijowa 5 tys. sztuk zestawów do satelitarnej łączności Starlink. Sprzęt trafił na wschód w formie darowizny i za pośrednictwem Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych.
- Wartość dotacji dla Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych w marcu 2022 r., czyli koszt zakupu 5 tys. szt. Starlinków, to ponad 24 mln zł - informuje nas biuro prasowe Orlenu.''
teraz wiecie ''poloczki '' dlaczego mieliśta paliwo po osiem zyli i plagę awarii''instrybutorów''? ;D