~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 12 marca 2025r. o 12:14
nie strasz ,nie strasz bo się ojs...sz...;D
straszyć to ty możesz wróble w parku...
ja też nie zapominam i komu jak komu ale jemu i jego grubemu przyjacielowi też nie wybaczę tego jak tu łamali prawo ...
prawo które mnie ustawowo ma przed takimi typami chronić...
~~Jasio pisze sam z sobą niezalogowany 12 marca 2025r. o 15:11
~~Brunatne parzydło niezalogowany
3 godz. 8 min. temu
Jasiu nie straszył kancelariami . Jasiu po prostu pojechał z ocicowym chamidłem aż miło i teraz ten siedzi cichutko w kąciku i łka.
Tak się stawia chamów do pionu. HAHAHAHA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
3 godz. 3 min. temu
~~Brunatne parzydło napisał(a): Jasiu nie straszył kancelariami . Jasiu po prostu pojechał z ocicowym chamidłem aż miło i teraz ten siedzi cichutko w kąciku i łka.
Tak się stawia chamów do pionu. HAHAHAHA
Ja brata znam , Lucjan nie zapomina , nie wybacza, zemsta będzie bolała.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
2 godz. 56 min. temu
nie strasz ,nie strasz bo się ojs...sz...;D
straszyć to ty możesz wróble w parku...
ja też nie zapominam i komu jak komu ale jemu i jego grubemu przyjacielowi też nie wybaczę tego jak tu łamali prawo ...
prawo które mnie ustawowo ma przed takimi typami chronić...
~~do xuya trypla niezalogowany 12 marca 2025r. o 15:41
Mariusz Gosek informuje, że nastąpiła ogromna pomyłka. Mateckiego wywieźli do aresztu w Radomiu, a powinni na SOR lub do krawcowej Haliny Obajtek, gdyż prawdopodobnie się rozpruł i trzeba go zszyć.
~~wystarczy nie kraść niezalogowany 12 marca 2025r. o 15:47
Krzysztof Szczucki, były szef Rządowego Centrum Legislacji a dziś bogobojny poseł PiS, został wezwany do prokuratury w charakterze podejrzanego. Śledztwo związane jest z przekrętami w Rządowym Centrum Legislacji, którym kierował.
~~Interes turecki niezalogowany 12 marca 2025r. o 17:38
Lepiej popatrz gdzie twój premier pofrunął , Erdogan pokaże mu obóz uchodźców, posegreguje , tych lepszych zostawi u siebie , a tych tłuków podobnych do naszego glazurnika każe zabrać do polszy he he he
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.