~~Ciemnofioletowy Kalocefalus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Pęknę ze śmiechu Kamiński według TV Republika rozpoczął STRAJK GŁODOWY .przecież ta chudzina za 3 dni ducha wyzionie z głodu .
Wybór tego ,który ma głodować jest typowo polityczny.Bo gdyby wybrano Wąsika z jego nadwaga,to publicznego oddźwięku by nie było. dzisiaj oni, a może jutro ty
Chyba masz rację tylko doradź co musiał bym zrobić żeby było tak o mnie głośno jak o tych 2 przestępcach ,z nimi to jeszcze nie koniec bo jeszcze powinni dołożyć im po 3 lata za Pegasusa .
~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): ja myślę że to była perfidna zagrywka Anżeja...zaprosił tych dwóch typów poszukiwanych od rana przez Policję by w ten sposób ułatwić im pracę ...dlatego by później nie było na niego zmył się po angielsku wcześniej wysyłając odpowiedniego sms-a...
chłopaki wchodźcie...
chłopaki wpadli ,zrobili swoje a teraz ''budyń'' jęczy w tv a nie widzi że pół świata się z niego śmieje ....;D
Jedyną winą tych Typów jest walka z korupcją
~~Order Orła Białego Zchańbiony napisał(a): Brawo Tusk i Hołownia. Jesteście wielcy !
~~Polak katolik napisał(a): Bandyta kamiński rozpoczyna strajk głodowy. Bardzo się cieszę że jego utrzymanie będzie tańsze tym bardziej że wczoraj syto pojedli u kolegi za darmoszkę to teraz mogą pogłodować. Ale za chwilkę będzią mieć katering przygotowany przez Julię Przyłębską.