~~Order Orła Białego Zchańbiony napisał(a): Brawo Tusk i Hołownia. Jesteście wielcy !
~~Rdzawobrązowa Malwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Berberys napisał(a): Ale wiesz że tu nie chodzi o myślenie tylko emocje
Zaraz dostaniesz odpowiedź żeś z PiSu
Wyznawcy KO nie muszą myśleć tylko wierzyć
~~Seledynowa Jeżyna napisał(a): Rząd się sam wyżywi - Jerzy Urban.
Trzeba się było ubezpieczyć - Leszek Miller.
Ja wam wójta nie wybierałem - Donald Tusk.
Każdy ma prawo nie jeść i nie pić - Maria Ejchart od Bodnara, w przeszłości związana z HFPC.
LATA MIJAJĄ A AROGANCJA WŁADZY WCIĄŻ TA SAMA.
[/
Każdy ma prawo nie jeść i nie pić - Maria Ejchart od Bodnara, w przeszłości związana z HFPC.
To może dotknąć każdego
~~elektryk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowa Malwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Berberys napisał(a): Ale wiesz że tu nie chodzi o myślenie tylko emocje
Zaraz dostaniesz odpowiedź żeś z PiSu
Wyznawcy KO nie muszą myśleć tylko wierzyć
To tekst Krzysztofa Bosaka PISie trutnie . Nie kwiczeć mi , kogo obchodzi co konfa ma do powiedzenia, ich już nie ma , bo po co głosować na konferencję, jak siedzą przy stoliku z KO.Po co podróby jak jest oryginał
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka napisał(a): Dzis dnia Duda wspomnial czasy w ktorych za koperte mozna bylo wszystko zolatwic. Zgadzam sie z nim, Przypominam sobie, jak Kaczynski przekazal w kopercie 50.000 tys.zlotych ksiedzu za 2 wieze !