M21W2 napisał(a): Co teraz zaatakuje Tusk rękoma Hołowni i Kierwińskiego , stawiam że Trybunał Konstytucyjny , nie wykluczam Prezesa NBP a nawet nieprzychylnych jemu sędziów .Dopisane 10.01.2024r. o godz. 20:06:Ktoś napisał: ~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): a pamiętasz Lucjan jak to ''budyń'' uniewinniał wspólnika zięciunia mkwacza?..a pamiętasz jak ułaskawił dilerkę narkotyków bo ta miała ''trudną sytuację życiową'' ?
chyba nie pamiętasz ...;D
Pamiętam , ja to nie Ty , nie odmawiam żadnemu Prezydentowi korzystania z prawa łaski . podałem tylko przykład gangstera Słowika jako coś znacznie gorszego jak ułaskawienie Kamińskiego i Wąsika .
PanM napisał(a): Przyznajesz zatem że preferujesz nachalny hejt , propagandę i skrajną stronniczość.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Leci dziennik na jedynce
Bez propagandy , hejtu i sugestii. Gadają o wszystkim
Z tej i tamtej strony.
Na TVP Trwam wywiad z żonami więźniów politycznych , wolę to jak czystą wodę w TV Tusk lub jak wolisz TVN bis .
Teraz Ty masz dwa TVN-y ja mam TVP Trwam , nie wiem jak długo reźim Tuska na to pozwoli , może ponownie wróci radio Wolna Europa .
Dopisane 10.01.2024r. o godz. 19:57:MIAŁO być TVP REPUBLIKA ,
Z tej i tamtej strony.
Na TVP Trwam wywiad z żonami więźniów politycznych , wolę to jak czystą wodę w TV Tusk lub jak wolisz TVN bis .
Teraz Ty masz dwa TVN-y ja mam TVP Trwam , nie wiem jak długo reźim Tuska na to pozwoli , może ponownie wróci radio Wolna Europa .
Z tej i tamtej strony.
PanM napisał(a): Lucjanie , nikt nie wypomina prezydentowi aktu łaski. Nawet gdy ułaskawi morderce dziecka bo akt łaski obciąża jego sumienie nie moje.
Ale ułaskawić trzeba też umieć. Wiedzieć kiedy i nie dać się podjudzać Kaczyńskiemu który potrzebował Kamińskiego na wiernego i posłusznego ministra.
~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): dziwna ta twoja skala porównawcza...
zresztą czemu mam się dziwić skoro ty nic złego nie widzisz w niedawnej wypowiedzi piSSdzielskiego błazna pietrzaka...
~~ww napisał(a): Jeżeli ktoś nazywa tych dwóch.... więźniami politycznymi stawia na równi z Nawalnym czy Poczobutem, nie wie co pisze!
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): Lucjanie , nikt nie wypomina prezydentowi aktu łaski. Nawet gdy ułaskawi morderce dziecka bo akt łaski obciąża jego sumienie nie moje.
Ale ułaskawić trzeba też umieć. Wiedzieć kiedy i nie dać się podjudzać Kaczyńskiemu który potrzebował Kamińskiego na wiernego i posłusznego ministra.
Drugim zdaniem zaprzeczasz pierwszemu , cały Ty .