Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prawo i Bezprawie

14240
M21W2
10 stycznia 2024r. o 19:57
PanM napisał(a): Leci dziennik na jedynce
Bez propagandy , hejtu i sugestii. Gadają o wszystkim
Z tej i tamtej strony.

Na TVP Trwam wywiad z żonami więźniów politycznych , wolę to jak czystą wodę w TV Tusk lub jak wolisz TVN bis .
Teraz Ty masz dwa TVN-y ja mam TVP Trwam , nie wiem jak długo reźim Tuska na to pozwoli , może ponownie wróci radio Wolna Europa .

Dopisane 10.01.2024r. o godz. 19:57:

MIAŁO być TVP REPUBLIKA ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonopomarańczowy Omieg niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 20:00
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Lucjanie powyżej stwierdziłeś że obaj skazani są winni.
Zatem pytam. Dlaczego nie zostali skazani przed wyborami. PiS miał na to 9 lat.

Czego nie rozumiesz , są winni więc zgodnie z prawem i Konstytucją zostali ułaskawieni .
Na dzień dzisiejszy są więc więźniami politycznymi , ułaskawionych się nie zamyka w więzieniu .

Pamiętasz ułaskawienie przez Wałęsę gangstera Słowika skazanego na 25 lat , nikt wtedy nie robił takiego rabanu jak obecnie .

a pamiętasz Lucjan jak to ''budyń'' uniewinniał wspólnika zięciunia mkwacza?..a pamiętasz jak ułaskawił dilerkę narkotyków bo ta miała ''trudną sytuację życiową'' ?
chyba nie pamiętasz ...;D
~~ niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 20:00
Polityczny więzień,!!:D Kaczyński mógłby być uczniem Urbana!!
11445
PanM
10 stycznia 2024r. o 20:01
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Leci dziennik na jedynce
Bez propagandy , hejtu i sugestii. Gadają o wszystkim
Z tej i tamtej strony.

Na TVP Trwam wywiad z żonami więźniów politycznych , wolę to jak czystą wodę w TV Tusk lub jak wolisz TVN bis .
Teraz Ty masz dwa TVN-y ja mam TVP Trwam , nie wiem jak długo reźim Tuska na to pozwoli , może ponownie wróci radio Wolna Europa .

**********************************************************************************************************************************
Przyznajesz zatem że preferujesz nachalny hejt , propagandę i skrajną stronniczość. Zarzucasz innym to co jest Twoim atrybutem. Ja Lucjanie oglądam WIADOMOŚCI , INFORMACJE bez komentarzy i sugestii.
Oglądam widzę słyszę i wyciągam wnioski. Poza tym najczęściej leci u mnie Polsat. Nie jest zbyt kryształowo obiektywny ale ja mam swój rozum.
Komentarze tworzę sam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
14240
M21W2
10 stycznia 2024r. o 20:06
Co teraz zaatakuje Tusk rękoma Hołowni i Kierwińskiego , stawiam że Trybunał Konstytucyjny , nie wykluczam Prezesa NBP a nawet nieprzychylnych jemu sędziów .

Dopisane 10.01.2024r. o godz. 20:06:

~~Czerwonopomarańczowy Omieg napisał(a): a pamiętasz Lucjan jak to ''budyń'' uniewinniał wspólnika zięciunia mkwacza?..a pamiętasz jak ułaskawił dilerkę narkotyków bo ta miała ''trudną sytuację życiową'' ?
chyba nie pamiętasz ...;D

Pamiętam , ja to nie Ty , nie odmawiam żadnemu Prezydentowi korzystania z prawa łaski . podałem tylko przykład gangstera Słowika jako coś znacznie gorszego jak ułaskawienie Kamińskiego i Wąsika .
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 20:06
Najbardziej bronić przestępców Mariusza K. i Macieja W. będą osoby, które wiedzą, że są następne w kolejce.
Na przykład pan Michałek Woś, który wczoraj stał pod bramą pierdla i coś wykrzykiwał. Według NiK to właśnie on podpisał się pod zakupem Pegasusa, którym PiS inwigilował posłów ówczesnej opozycji.
11445
PanM
10 stycznia 2024r. o 20:07
M21W2 napisał(a): Co teraz zaatakuje Tusk rękoma Hołowni i Kierwińskiego , stawiam że Trybunał Konstytucyjny , nie wykluczam Prezesa NBP a nawet nieprzychylnych jemu sędziów .

*********************************************************************************************************************************
Prezes Kaczyński żywi się walką i nienawiścią. Kto nie z nim jak sam mówi jest " WROGIEM".
Widzę że optujesz w tym samym kierunku. Nie potrafisz odnaleźć w innych ludziach dobrej woli ?
Nie potrafisz czy za to że mają inne poglądy niż Ty nie chcesz ? Co chcesz od Hołowni ? Co Ci albo komukolwiek zrobił złego , daj jeden przykład . Przecież chłopak cały czas zabiega aby nikomu nie sprawić celowej przykrości.Jest skrupulatny względem prawa.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Czerwonopomarańczowy Omieg niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 20:10
Lucjan to typowy przykład jak działa i jakie skutki może nieść za sobą praktyka określana jako social engineering...
on teraz skupia się na kolejnym ''przekazie dnia'' z piSSdzielskiej propagandówki a zapomina o tym jaki przekręt przed laty -podobny do tego ostatniego - jego umiłowany ''budyń'' sam zrobił przed laty ...

ale Lucjan już stary i chyba z początkami demencji więc lubi ''zapominać'' ....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Zapraszamy