~~Jaskrawoniebieska Tunbergia napisał(a): A od kiedy są to moi kolesie ..?
Wyuzdana bzdura przez Janusza ..!
nie przypominasz sobie … ?
ja też nie przypominam sobie bym kiedyś wcześniej dyskutował na temat tych dwóch
uniewinnionych , rozjaśnię ci może bardziej
dlaczego tak napisałem …
ponieważ nie znałem tej naciąganej afery
a jeżeli jest to prawda , to o oczywiste jest
negowanie i potępienie obojętne z jakiej formacji są …
zapoznałem się z wypowiedzią Bosaka
na temat sędziego który uczestniczył w ich skazaniu , oraz jego powiązaniach …
bardzo ciekawe , zapoznaj się Janusz i daj odpowiedź co o tym myślisz …
~~Jurek napisał(a): PanM napisał
Przemku nie znam tej sprawy z podrzuconym ziołem do bagażnika , lecz jeżeli jest to prawda , po pierwsze nie dotykałeś podrzuconego materiału nie ma żadnych śladów , więc jak tej osobie to wcisnęli …?
a jeżeli było tak jak piszesz potępiam takie metody i tych którzy tą prowokację uskutecznili …
Przemku przecież to są w rzeczywistości dwa obozy które prowadzą wojenkę , tylko chyba nie zaprzeczysz drogę ustaw prowadzili nie na
rympał , czy Bodnar jest niezwiązany z polityką …???
mają większość niech przepchają ustawy ,
a nie uchwały , jeżeli mają na ustach praworządność niech się też jej trzymają , nie zapominając o kolejności jej stosowania ,
obecna sytuacja zadawała w 100% oczekujących sensacji , a co z gospodarką …?
co z obiecanymi konkretami dla obywateli.
********************************************************************************************************************************
Już rozumie. To co tu napisałeś jest odzwierciedleniem Twoich intencji.
Taką dokładnie retorykę porozumieniową prezentuje PiS.
" Dogadamy się ? Owszem ale hooja "
Na proste pytanie odpowiedziałeś kilkoma swoimi pytaniami z kontrsugestią.
Czy Ty nie widzisz jak prezydent i byli rządzący utrudniają przejęcie władzy przez następców ? Dopiero miesiąc a wszyscy oczekują wyników i realizacji obietnic.
Dopisane 15.01.2024r. o godz. 15:30:
Bycie obiektywnym to rzetelna ocena wszystkich stron sceny politycznej. Widzenie przez pryzmat jedynej nieomylnej partii już dwa razy w historii powojennej Polski wyszło nam bardzo źle.
Cenę płacą zwykli ludzie.
Dopisane 15.01.2024r. o godz. 16:15:
Taki sobie incydent z udziałem polityka PiS
~~Polak katolik napisał(a): jmujące, jak Duda, który przez lata głównie jeździł na nartach i podpisywał, co mu Kaczyński kazał, teraz odkrywa, jakiego bagna narobił PiS w państwie i prawie. I się martwi, i dziwi wszystkiemu, i robi miny. Wygłosił bzdety i boi się pytań od dziennikarzy !
~~Granatowy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Polak katolik napisał(a): jmujące, jak Duda, który przez lata głównie jeździł na nartach i podpisywał, co mu Kaczyński kazał, teraz odkrywa, jakiego bagna narobił PiS w państwie i prawie. I się martwi, i dziwi wszystkiemu, i robi miny. Wygłosił bzdety i boi się pytań od dziennikarzy !
Mazurek w RMF FM żali się że od paru miesięcy żaden POlityk z PO nie chce przyjęć zaproszenia do Radia i jego programu. Czyżby się czegoś bali....... hahahahaha.. tumany , może pytań od prawdziwego Dziennikarza????