Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prawo i Bezprawie

~~Kibole niezalogowany
5 lutego 2024r. o 10:19
https://sportowefakty.wp.pl/inne/1104789/nie-sklamalem-burza-wokol-kandydata-pis-na-prezydenta-warszawy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~prl niezalogowany
5 lutego 2024r. o 10:28
~~Kawowa Mina napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Coś ci się w główce poprzewracało, niedługo to ty będziesz się wypierał idiotów na których głosowałeś POpaprańcu.Ale być może i po ciebie ktoś przyjdzie.

************************************************************************************************************************************
69 lat musiałem czekać aby pojawiło się gorsze goowno niż komuna. PiSlamistów w tym stuleciu nikt nie przebije.

Przecież ty podobno za komuny miałeś jak pączek w maśle.

Ty za to byłeś więziony i szykanowana twoja rodzina ,Ja za komuny miałem jedne portki i rower Ukraina ale mile wspominam młodość ,moje dzieci w tej demokracji nie zaznały tych pięknych chwil .A wojsko to była szkoła życia ,
~~Żółtobrunatny Perukowiec niezalogowany
5 lutego 2024r. o 10:37
~~Kibole napisał(a): https://sportowefakty.wp.pl/inne/1104789/nie-sklamalem-burza-wokol-kandydata-pis-na-prezydenta-warszawy

Już go widzę na Ł3 w sektorze ultrasów Legii xD
~~Petro niezalogowany
5 lutego 2024r. o 10:47
~~Żółtobrunatny Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kibole napisał(a): https://sportowefakty.wp.pl/inne/1104789/nie-sklamalem-burza-wokol-kandydata-pis-na-prezydenta-warszawy

Już go widzę na Ł3 w sektorze ultrasów Legii xD

Nawet tak nie pisz,wykopało by go przez sektor do drugiej bramy XD
~~Piwo z Mentzenem niezalogowany
5 lutego 2024r. o 16:53
Andrzej Duda dostał od Kaczyńskiego misję zniszczenia parlamentu i nowego rządu. Ma zrobić wszystko, aby doszło do zawalenia się nowej władzy. Powodem takich destrukcyjnych działań jest obawa Kaczyńskiego przed śledztwami. Lider PiS panicznie boi się więzienia i za wszelką cenę chce uniknąć przesłuchań.

Kaczyński dał Dudzie misję zniszczenia demokratycznego rządu. Emanacją tego polecenia wyrażonego w stanowczej formie, są paniczne oświadczenia Dudy o obronie TK Przyłębskiej oraz inne bzdury, które rozsiewa po mediach Mastalerek. Duda nie ma jak żadnych narzędzi, aby cokolwiek zrobić, co więcej, sam obawia się postawienia przed Trybunałem Stanu. Buńczuczne oświadczenia pisane przez Mastalerka tylko śmieszą. Dlaczego?
Donald Tusk mówi jasno: zero tolerancji. Rozliczymy wszystko do samego końca. Nie będzie świętych krów. Dlatego zapowiadana “wojna” Dudy to idiotyzmy z głowy jego doradcy.
~~Dyniowy Sumak niezalogowany
5 lutego 2024r. o 18:25
~~Piwo z Mentzenem napisał(a): Andrzej Duda dostał od Kaczyńskiego misję zniszczenia parlamentu i nowego rządu. Ma zrobić wszystko, aby doszło do zawalenia się nowej władzy. Powodem takich destrukcyjnych działań jest obawa Kaczyńskiego przed śledztwami. Lider PiS panicznie boi się więzienia i za wszelką cenę chce uniknąć przesłuchań.

Kaczyński dał Dudzie misję zniszczenia demokratycznego rządu. Emanacją tego polecenia wyrażonego w stanowczej formie, są paniczne oświadczenia Dudy o obronie TK Przyłębskiej oraz inne bzdury, które rozsiewa po mediach Mastalerek. Duda nie ma jak żadnych narzędzi, aby cokolwiek zrobić, co więcej, sam obawia się postawienia przed Trybunałem Stanu. Buńczuczne oświadczenia pisane przez Mastalerka tylko śmieszą. Dlaczego?
Donald Tusk mówi jasno: zero tolerancji. Rozliczymy wszystko do samego końca. Nie będzie świętych krów. Dlatego zapowiadana “wojna” Dudy to idiotyzmy z głowy jego doradcy.

czy to dociera do tych co mają się za Polaków ale z prawdziwą polskością nie mają nic wspólnego?
czy ktoś kto dzisiaj popiera tą złodziejską partię i ich ''fiu-rerków'' jest godny tego by nazywać się ''prawdziwym Polakiem''?
bo ja uważam zarówno piSS jak i ich zwolenników za szkodników Polski ...
ta partia powinna zostać ZDELEGALIZOWANA!!!!
~~Oszuści i złodzieje niezalogowany
5 lutego 2024r. o 20:36
https://wiadomosci.wp.pl/to-dyskryminacja-o-rydzyk-komentuje-decyzje-ws-uczelni-w-toruniu-6992452519054304a

rydzyk dalej bezkarny ?
~~Brązowy Cytryniec niezalogowany
6 lutego 2024r. o 16:43
~~Oszuści i złodzieje napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/to-dyskryminacja-o-rydzyk-komentuje-decyzje-ws-uczelni-w-toruniu-6992452519054304a

rydzyk dalej bezkarny ?

Rydzyk to po prostu cwany biznesmen.
To nie on jest winien, że członkowie poprzedniej władzy zasypywali go publicznymi pieniędzmi.
Byłby głupcem gdyby ich nie brał jak dają.
Do odpowiedzialności za marnotrawstwo pieniędzy publicznych powinni karnie odpowiedzieć ci, którzy mu je dawali !
I mam nadzieję, że odpowiedzą!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza