M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Miodowy Rannik napisał(a): ja wracam do wznowionego meczu bo obstawiłem Paulę a ty Lucjan napisz o niespełnionych obietnicach Beci''oborowej'' ...;D
chętnie później poczytam..ale ty nie napiszesz ...;D
Oglądam Alcaraza z Humbertem , ty nie piszesz o łamaniu prawa i niespełnionych obietnicach obecnej władzy co jest aktualnym tematem tylko szukasz zastępczych tematów z przed kilku lat .
PiS-owi niestety wyborcy podziękowali , nie wypada mi nic innego jak pogodzić się z ich decyzją i czekać jak potoczą się
dalsze losy Polski pod rządami koalicji sterowanej z Brukseli i Berlina , czekam jak ty i tobie podobni zrozumiecie że
najważniejsza jest suwerenność której obecna koalicja nam nie zapewnia .
Jak będziesz pisał o niespełnionych obietnicach PiS i będzie to zgodne z prawdą na pewno nie będę bronił Szydło i Morawieckiego .
też jednym okiem patrzę na Alcaraza ..ne obstawiam takich meczy gdzie kurs jest 1.01 czy 1.05 bo to jest bezsens ...
Lucjan ja nie szukam tematów sprzed lat tak jak ty od lat bronisz się przed tym by o tym złodziejstwie nie pisać ...
dlaczego? ...myślisz że ludzie o tym zapomną? ;D
piszesz...
''Jak będziesz pisał o niespełnionych obietnicach PiS i będzie to zgodne z prawdą na pewno nie będę bronił Szydło i Morawieckiego .''
a więc piszę i co odpowiesz?
jak to było z obietnicami Beci że nie będą podnosić podatków?...;D
jak to było z ''pinokiem'' co to przez rok ''zapominał'' o sprzedaniu swoich akcji w WBK ... o innych machlojach i obietnicach mam tu pisać?
robiłem to nie raz i nigdy !!!! nie odpowiedziałeś...;D