~~Złotobrązowy Powojnik napisał(a): Oprych to pedał?
A taki był fajny. Taki konfederacki :)
~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): przy okazji wykopią setki ton węgla
~~Brunatnofioletowa Alstremeria napisał(a): ~~Brunatnofioletowa Alstremeria niezalogowany
12 godz. 51 min. temu
Ileż tu było obelg i wyśmiewania " Jacusiowej " telewizji. A dzisiaj co? Co się zmieniło? Dalej trasa z TVP i odgrzewanie starych kotletów z pleybeku i nabijanie kasy pseudo artystom. Urszula, Doda, Wanda i Banda, i jeszcze parę staroci. Konik na biegunach..... Dmuchawce latawce ..... hahahahha... To ja już wolałem Zenka. No ale jakoś te miliardy na telewizję trzeba spożytkować. Mamy uśmiechniętą Polskę!!!! Jak się bawicie!!!! Wszystkie ręce w górę.... hahahahaha.. Ciekawe co na to błazny POpierające i głosujące na kolejną bandę.... tym razem z 13 grudnia???
Zgł
skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Złotlin napisał(a): Konfederacja sprzedała polskie interesy Niemcom!
Chyba przespałeś ostatnie 35 lat.
Polskie interesy posprzedawali w tym czasie postkomuniści do spółki z postsolidarnościowcami.
~~Izabelowa Serduszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hiacynt pstry napisał(a): A dlaczego tam? I skąd takie zainteresowania? Zamiast błądzić po omacku sami się tu ogłoście .
Przecież wiadomo, że u prawicowców są pedały. Nie musimy nigdzie szukać.
~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): tak ...to klasyczny przykład ''dymania '' własnych obywateli ...
a jest to ''dymanko'' tym dotkliwsze że chyba w lutym lub w marcu ''ukry'' chcieli nam SPRZEDAWAĆ swój prąd ...
ale cóż zrobić...''durne paljaki'' dają się ''dymać'' przez wszystkich ...;D
a ja jadę do STS-U...
nara...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: skorn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowy Złotlin napisał(a): Konfederacja sprzedała polskie interesy Niemcom!
Chyba przespałeś ostatnie 35 lat.
Polskie interesy posprzedawali w tym czasie postkomuniści do spółki z postsolidarnościowcami.
Obecnie ponownie u władzy.
Dopisane 14.07.2024r. o godz. 09:40:~~Izabelowa Serduszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Hiacynt pstry napisał(a): A dlaczego tam? I skąd takie zainteresowania? Zamiast błądzić po omacku sami się tu ogłoście .
Przecież wiadomo, że u prawicowców są pedały. Nie musimy nigdzie szukać.
Biedroń i Śmiszek odeszli od Tuska? , coś przegapiłem ? , Dopisane 14.07.2024r. o godz. 10:04:~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): tak ...to klasyczny przykład ''dymania '' własnych obywateli ...
a jest to ''dymanko'' tym dotkliwsze że chyba w lutym lub w marcu ''ukry'' chcieli nam SPRZEDAWAĆ swój prąd ...
a ja jadę do STS-U...
nara...
Piszesz o pakcie Tusk Zełenski, to dobrze,
Stary daj se siana , nikt z tobą nie chce ,,gadać'' . Idi na xuy.
~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): tak ...to klasyczny przykład ''dymania '' własnych obywateli ...
a ja jadę do STS-U...
nara...