~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): jak to skomentujesz?...o ile skomentujesz...;D
~~taka prawda napisał(a): Dla mnie wystarczy 1 , pogonienie w PiS-du starego geya. To zasługa Tuska że zdradziecka morda do władzy ,nie powróci już nigdy .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): jak to skomentujesz?...o ile skomentujesz...;D
Skomentuję wszystko jak przestaniesz bredzić o jakichś moich " kolesiach " , ja nie piszę że twoimi kolesiami są postkomuniści bez których Tusk nie miał by większości sejmowej .
~~Tryb pilny napisał(a): Czekajcie cierpliwe, nowy rachunek za prąd/gaz odsłoni POkaźny sukces rządu ośmiu gwiazdek
~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): tacy sami ''postkomuniści '' są i twoimi kolesiami...;D
a więc mamy tu Lucjan wspólny mianownik...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): Dla mnie wystarczy 1 , pogonienie w PiS-du starego geya. To zasługa Tuska że zdradziecka morda do władzy ,nie powróci już nigdy .
W zamian dostaniesz młodych zdolnych " inżynierów " z Azji , Afryki , Ameryki Południowej .
Będziesz miał władzę w Brukseli i jej poddanych w Warszawie .
~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a):
bzdury piszesz...krytykowałem władzę jeszcze przed piSSdzielcami ...
krytykowałem Kwaśniewskiego ,Millera a nawet Cimoszewicza...nawet jego chociaż był moim ulubionym wówczas politykiem...
ale ty albo tego nie pamiętasz albo nie chcesz pamiętać...;D
co zresztą jest dla mnie bez różnicy...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tryb pilny napisał(a): Czekajcie cierpliwe, nowy rachunek za prąd/gaz odsłoni POkaźny sukces rządu ośmiu gwiazdek
Płaciłem średnio miesięczni przed 1 lipca 180 zł , za lipiec , 300 ,95 zł .
Dopisane 14.07.2024r. o godz. 10:52:Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): tacy sami ''postkomuniści '' są i twoimi kolesiami...;D
a więc mamy tu Lucjan wspólny mianownik...
Nie szukaj wspólnych mianowników bo ich nie ma , sam to kiedyś napisałeś .
owszem...tyle że są sprawy które nas różnią -te są w przewadze- ale i są takie które nas łączą ...;D