~~Ametystowa Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz, nie wiem co masz na myśli, czego nie zrozumiałem. Moje pisanie z tobą zawsze miało i ma jeden cel , zakończenie naszej wieloletniej " wojnki" , twoje pisanie do mnie za kilku nie ukrywam wyprowadzało mnie z równowagi, temu zawdzięczasz moje takie a nie inne oceny.
i wice -wersja Lucjan...
niejednokrotnie sam mi przypisywałeś czyjeś posty..
a teraz brniesz w kolejny chory ''układ'' ....mogę ci i to wyjaśnić ...wiesz jak ...
~~Ametystowa Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz, nie wiem co masz na myśli, czego nie zrozumiałem. Moje pisanie z tobą zawsze miało i ma jeden cel , zakończenie naszej wieloletniej " wojnki" , twoje pisanie do mnie za kilku nie ukrywam wyprowadzało mnie z równowagi, temu zawdzięczasz moje takie a nie inne oceny.
i wice -wersja Lucjan...
a teraz brniesz w kolejny chory ''układ'' ....mogę ci i to wyjaśnić ...wiesz jak ...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ametystowa Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Janusz, nie wiem co masz na myśli, czego nie zrozumiałem. Moje pisanie z tobą zawsze miało i ma jeden cel , zakończenie naszej wieloletniej " wojnki" , twoje pisanie do mnie za kilku nie ukrywam wyprowadzało mnie z równowagi, temu zawdzięczasz moje takie a nie inne oceny.
i wice -wersja Lucjan...
Janusz niech twoje wielkie JA będzie na wierzchu, co ci do głowy przychodzi z moim brnięciem w jakichś chory układ , chore jest jak już napisałem pisanie za kilku pod wieloma pseudonimami, dziś dostsrczyłeś mi kolejnych dowodów, dla mnie tym samym ten temat zamknięty. Czas do nory.Dopisane 19.07.2024r. o godz. 21:40:dostarczyłeś
a więc nic nie zrozumiałeś ...
to co ci napisałem o brnięciu w chory układ jest dla ciebie niezrozumiałe bo nie potrafisz myśleć i by pewne analogie zrozumieć nie dajesz po prostu rady...
dalej pieprzysz o jakichś ''dowodach'' bo nadal fantazjujesz...
wszędzie mnie widzisz bo fobie przesłaniają ci zdolności logicznego myślenia...
tylko po co się wpieprzyłeś w to z korniszonem?...;D
napisałbym ci więcej ale po co?...przecież ty nic nie rozumiesz...
ale skoro sam napisałeś że ruszasz do nory to ja wrócę do ''szkiełka''