~~Irezyna płowa napisał(a): Jeśli ktoś ciebie obraża lub wyzywa ignorancie masz od karania sąd a nie chcesz tu wprowadzać swoje samosądy. Czy ty jesteś zdrowy na umyśle? Oczekujesz że Policja będzie sprawdzać kto zaczął pierwszy?
Obrażałeś i wyzywałeś co jest faktem . A teraz chcesz tu grać ostatniego sprawiedliwego?
~~Irezyna płowa napisał(a): Jeśli ktoś ciebie obraża lub wyzywa ignorancie masz od karania sąd a nie chcesz tu wprowadzać swoje samosądy. Czy ty jesteś zdrowy na umyśle? Oczekujesz że Policja będzie sprawdzać kto zaczął pierwszy?
Obrażałeś i wyzywałeś co jest faktem . A teraz chcesz tu grać ostatniego sprawiedliwego?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Paweł napisał(a): Swoje obelgi do innych dyskutantów też zeskanowałeś ?
Jak gdzieś ciebie obraziłem spotkajmy się , podam ci moje dane z numerem dowodu osobistego włącznie , pamiętaj tylko
o jednym podaj stronę i temat gdzie to zrobiłem , policja sprawdzi czy ty czasami nie wyzywałeś pierwszy wiedząc o tym nie zaczynam , udzielam adekwatnych odpowiedzi .
Dopisane 20.07.2024r. o godz. 15:28:Ktoś napisał: ~~Opuncja pustynna napisał(a): Czy jak byłeś ze zgłoszeniem na Policji pokazałeś te skany na których są twoje obelgi jakie kierujesz w stronę innych?
Tak , policja prześledziła wszystkie moje i "mojego znajomego " .
Masz jeszcze jakieś pytanie ?
hihihihihi
Prześledziła? Gościu nie ośmieszaj się . Jeśli już to jakiś tam Antek Policmajster spojrzał na te obrazki i w duszy się uśmiał ze starca który nie wie co czyni a kieruje nim pieniactwo i napompowane ego . Napisz jeszcze że wysłał ekipę by zatrzymali tego twojego znajomego.
~~Kwiat lotosu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Irezyna płowa napisał(a): Jeśli ktoś ciebie obraża lub wyzywa ignorancie masz od karania sąd a nie chcesz tu wprowadzać swoje samosądy. Czy ty jesteś zdrowy na umyśle? Oczekujesz że Policja będzie sprawdzać kto zaczął pierwszy?
Po H .. się wtrącałeś w życiorys Lucjana ..?
a teraz ryczysz …!!
Szorty falują …??
~~Cieszynianka perłowa napisał(a): Prześledziła? Gościu nie ośmieszaj się . Jeśli już to jakiś tam Antek Policmajster spojrzał na te obrazki i w duszy się uśmiał ze starca który nie wie co czyni a kieruje nim pieniactwo i napompowane ego . Napisz jeszcze że wysłał ekipę by zatrzymali tego twojego znajomego.
~~Bratek rabatny napisał(a): Swój życiorys ten Lucjan sam tu przedstawił ze szczegółami. Ostatnio oczekując jakichś przeprosin nawet numer telefonu podał.