~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): ty kompletnie nic nie zrozumiałeś z naszej ostatniej rozmowy...
~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): " parówa "to parafraza słów w gwarze więziennej .''
parafraza piszesz?...a od jakiego określenia ?
jestem pewien że na wyjaśnienie tego zabraknie ci ''jaj''
Zapomniałeś jak ciebie zapytałem co znaczy w gwarze więziennej " parówa" , odpowiedziałeś , cwel , pamięć zawodzi ciebie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): Lucjan ...w przerwach bo sprawdzam tenis patrzę na to co wypisujesz i...gotów jestem załamać ręce nad tobą...;D
tylko szkoda mi rąk...
Nie wierzę że tylko sprawdzasz , ten scenariusz jest mi znany nie od dziś .
~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): masz prawo nie wierzyć...
ja przecież też ci nie wierzę... i też od lat...;D
M21W2 napisał(a): Myślałem że coś zrozumiałeś nazwę to z " wydarzenia " jakie nam się dwukrotnie przytrafiło , widzę
że masz jakiś problem ze zrozumieniem co do ciebie " pisałem " .
To napisałem do Ciebie Janusz a to odpisałeś ty ..
~~Zastanów się co piszesz napisał(a): Największym nietrafnym chamskim wpisem , był właśnie ten opisujący nieprawdziwe fakty , a to już jest mobbing i poniżanie ..
przypuszczam w 99,999 % stoją za tym osoby bliskie , niezaakceptowany styl prawdy prosto w oczy zastosował Lucjan wobec niektórych…
skutkiem tym przeobraziło się to w nienawiść…
kiedyś trzeba powiedzieć dość …!!
Janusz zaprowadził przed oblicze Temidy
też pewniaka ..
efekt znamy …
~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): zaraz...piszesz że do mnie pisałeś i ...ja odpowiedziałem?
a kto miał odpowiedzieć?
~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): jak to nie ma tłoku?
przecież piszę jako Ametystowa Puszkinia a ty nadal nie wiesz która ''puszkinia'' jest tą prawdziwą...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ametystowa Puszkinia napisał(a): zaraz...piszesz że do mnie pisałeś i ...ja odpowiedziałem?
a kto miał odpowiedzieć?
Nie chciałem pisać że zapytałem ciebie podczas naszej ostatniej rozmowy , kumasz , widzę że z tobą a właściwie twoim
myśleniem jest coś nie tak .