~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Yasiowi UE niedługo karze jeść robaczki wprowadzi to jako obowiązujące prawo i ten będzie podjadał.....a mógł jeść sery....Hahaha
Yogi powinieneś poszukać jakiegoś dawcy tego organu który u normalnego człowieka odpowiedzialny jest za myślenie. Bo u ciebie tylko echo i przeciągi .
~~Posterium złociste napisał(a): 11 zarzutów. To mało?
SIEDZI JUŻ JEGO WSPÓLPRACOWNICA .Zamknięta by nie mataczyła. A ten nie będzie mataczył? Odpowiesz ?
Poczekam choć wątpię czy się doczekam .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Yasiowi UE niedługo karze jeść robaczki wprowadzi to jako obowiązujące prawo i ten będzie podjadał.....a mógł jeść sery....Hahaha
Yogi powinieneś poszukać jakiegoś dawcy tego organu który u normalnego człowieka odpowiedzialny jest za myślenie. Bo u ciebie tylko echo i przeciągi .
Jasiu o sukcesach koalicji 13gtudnia ani me ani be ani kukurydzy jak mawiał pewien klasyk do Kwaśniewskiego Dopisane 21.07.2024r. o godz. 19:22:~~Posterium złociste napisał(a): 11 zarzutów. To mało?
SIEDZI JUŻ JEGO WSPÓLPRACOWNICA .Zamknięta by nie mataczyła. A ten nie będzie mataczył? Odpowiesz ?
Co mam odpowiedzieć, napisałeś 11 zarzutów i oczekijesz odpowiedzi, tyle to i ja wiem że 11 , wygląda na to że obaj wiemy tyle co nic.
wcale nie odpowiedziałeś ...dlaczego nie zamknięto tego oszusta?...nie będzie mataczył?
dlaczego skoro ma się za niewinnego nie zrzeknie się sam ''parasolki ochronnej''? ;D
~~Posterium złociste napisał(a): 11 zarzutów. To mało?
~~ napisał(a): Lucjan rób skany. To pisze twój dawny znajomy . Będziesz miał na niego haki .